Ai trecut de 120 ai sarit la 13 - 14 % consum.....cand ai sa ai ocazia tine-o nitel la 160-170..sa vezi....si 16-17%. Dar asta este....mergem inainte....
Consum Honda CR-V - benzina
Collapse
X
-
-
E aici la consum se vede ca sunt 2 motoare diferite modelul CRV 2006 fata de CRV 2007....benzina...
Asta este....noul e mai economic...dar nu stiu daca e la fel de vioi....oricum nu conteaza.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Din pacate acestea sunt consumurile la CR-V .... ce pot spune nici eu nu sunt multumit ca fac doar ~ 450 km cu un plin ( fie in oras sau in afara ) insa daca stam sa comparam consumul cu alte motoare de 2.0I cred ca totusi este OK ... am un prieten cu un 320 benzina din 2002 care ii consuma 17 in oras ( mers linistit )
Comment
-
La mine arata un pic diferit. Acum la vremea asta cu 95 efix am in oras constat consum de 12-13% mers normal. Afara sub si pana in 130km/h 9,5 -10%.....peste 130 ..nu mai are importanta, oricum mersul la noi cu peste 130 km/h nu prea ai unde tinand cont de limita de viteza....dupa mine nu pot fi decat reprize ...nu constant. Am mers cu ea in Germania cu peste 130 pana la 160...si se duce in 15-16%. Dar asta este ...Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Constanta-Bucuresti-Constanta ~ 600Km - consum mediu 9%.
Consumul pe portiunea din Constanta pana in A2 - 6.5% pe 43Km. In masina eram 4 adulti si un copil, fara bagaj.
In Constanta consumul ~11-12% vara.Last edited by bantu; 24-02-10, 22:59.
Comment
-
Tov. Florin, raportam.....oras, 11%, mers normal, calm.....plec primul de la semafor, fac figuri, ii rup pe toti,..... atat cat imi permite cutia automata, ma mai apuca din cand in cand..14%.........la drum lung..7-8%, calm,.. viteze 90, 100....dai in ea..130-150,.. 11-12%, calci maxim..16-17%,..iarna..zapada, mizerie, medie 12%, vara, AC non-stop, 13%, cam pe-aici...medie general..12%Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Da, este facut de Razvan P., dar nu mai stiu exact pe unde este. Daca ai putina rabdare, trebuie sa-l gasesti pe aici: http://hondafan.ro/forum/showthread.php?t=2841&page=32"Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
"The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett
Comment
-
-
Nope, inca nu , asteptam sa isi ia Razvan masina diesel
PS: De aproape 2 ani de cand am masina am testat cele de mai sus si sincer, pot confirma rezultatele testului'09 Audi A6, 2.0, A/T, Grey
Fosta: '08 Honda Civic Sedan 1.8 M/T, Taffeta White
Javascript motherfucker in Iasi?
http://hondafan.etp.ro/gallery/v/andrei_r/
Comment
-
Si totusi, cu ce benzina se simte CR-V-ul cel mai bine si daca variaza consumul in functie de tipul de benzina folosit? Eu am mers cu Petrom, de cateva ori Rompetrol Efix 95, parca se simtea mai bine, dar e greu de apreciat exact, legat de Petrom am citit multe nenorociri, dar nu pot confirma.. sau apar, cumva, probleme in timp!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
Efix 95 Vali....cu aia merg eu si masina merge f frumos....trage.Our AWD differential is too weak to propel the car when front traction is lost.....
Comment
-
Am citit si aici, mai sus, la tokyodream, bujiile sunt varza de la Petrom 95, eu n-am avut probleme pana acum, dar nu-i timpul trecut. Cand am mers cu Efix 95, da frate alta viata, benzinariile Rompetrol sunt puse aiurea, dar trec pe Efix 95, confirmi si tu si alti prieteni, un coleg zicea de Agip, ca n-ar fi rau deloc, n-am incercat niciodata!Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
Comment
Comment