Si iata primele imagini. Momentan imi place ce vad:
Noua Honda CR-V Gen 5 - 2017/8 & facelift (2020)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Superba, eu sunt pe receptie !Honda CR-V 2.0 i-VTEC A/T Executive, 2008, Black Pearl.
"Gândiţi pentru voi înşivă şi nu urmaţi paşii celorlalţi. Când rămâi fără vise, viaţa nu mai are nici un sens. De aceea mă voi strădui până la moarte să ating un scop.Trebuie să continui să îţi urmezi visele." Soichiro Honda
"Vreau să ştiu cum gândeşte Dumnezeu. Restul sunt detalii fără importanţă." Albert Einstein
Comment
-
oare de ce oamenilor astora li se pare ca 1.5 190cp si 2,4 200 cp suna in vreun fel logic? oare de ce nu au oo sa faca un 2,4 turbo de 300 cp?
Sent from my Nexus 5X using TapatalkLast edited by Turkish; 14-10-16, 07:14."Ethics. That's always so inconvenient."
Cal Lightman
Comment
-
Nu e chiar asa. Ma uit la confratii lor : Toyota RAV 4 motoare 2 si 2.5 , Mazda CX5 - 2 , 2.2 si 2.5 ,Subaru 2 si 2.5 L ...intre ei vine Honda super eco bio cu 1.5 si 1.6L sa nu moara delfinii si balenele sau ce or mai manca ei pe acolo in draci .
Acum cativa ani radeam de Ford ca pe Mondeo au pus un 1.5L dar vad ca asta e trendul acum .Masini cat mai mari(spatioase) motoare cat mai mici?
La un cub de tabla cum sunt marea majoritate a SUV-urilor (sau cel putin asa le vad eu dpdv aerodinamic) e vorba si de un echilibru intre motorizare (cuplu,CP, cilindree)si greutate ,forma,etc .
Urmeaza sa vad si un Land Cruiser de 1.5L si aia a fost ...
Bine pe partea cealalta blamatul WW (Tiguan) are o motorizare de 1.4L dar astia sunt europeni ce stiu ei . La pret probabil colegii de mai sus au dreptate ....daca civic 31K probabil CRV 40K entry-level ?
Comment
Comment