Asadar, ce optiuni as avea si ce costuri ar implica?
Din ce am gasit eu, optiunile ar fi doua si anume:
- bare transversale (cod 08L02-SMG-601A) la aprox 355 euro la Carpati Motors + as putea inchiria dupa aia suportii pentru biciclete.
- Carlig de remorcare (eventual unul detasabil) + suport biciclete + bloc optic dar pentru varianta asta habar nu am care ar fi costurile si cred ca mai avantajos ar fi sa mai iau o masina
Si-a montat cineva barele transversale de la Honda? Problema mea cu ele e ca am inteles ca asta ar fi o solutie definitiva, odata montati, suportii nu-i mai poti da jos decat daca schimbi sina cu totul, aceasta fiind decupata la montaj. Are cineva mai multe informatii?
Orice sugestie mi-ar fi de ajutor.
Multumesc!
Din ce am gasit eu, optiunile ar fi doua si anume:
- bare transversale (cod 08L02-SMG-601A) la aprox 355 euro la Carpati Motors + as putea inchiria dupa aia suportii pentru biciclete.
- Carlig de remorcare (eventual unul detasabil) + suport biciclete + bloc optic dar pentru varianta asta habar nu am care ar fi costurile si cred ca mai avantajos ar fi sa mai iau o masina

Si-a montat cineva barele transversale de la Honda? Problema mea cu ele e ca am inteles ca asta ar fi o solutie definitiva, odata montati, suportii nu-i mai poti da jos decat daca schimbi sina cu totul, aceasta fiind decupata la montaj. Are cineva mai multe informatii?
Orice sugestie mi-ar fi de ajutor.
Multumesc!

, in italiana se cheama "portapacchi" ) pe bare deasupra masinii si bagi in ea o gramada de lucruri (maxim 30 sau 50 kg nu mai tin minte exact pt cele cu geam panoramic) dar m-am calmat (cum spunea si alt baiat pe forumul italian) caci nici nu vreau sa ma gandesc ca mai bine de 10 luni din an stau cu acele gauri pe "acoperis" cu toate ca au acele capace dar, cand ploua ai sanse sa ti se infiltreze apa si nu cred ca e atat de placut.

Eu asa am facut cand am gasit la Ikea o super oferta la aceasta canapea
si nu am avut absolut deloc probleme bineanteles protejand maniacal banchetele si restul masinii cu un carton extralarge.

Comment