Schimbarea tractiunii la Civic EU7

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Schimbarea tractiunii la Civic EU7

  Salut,
  Vin si eu cu o intrebare, poate e absurda sau nu e pusa unde trebuie dar nu am idee pe cine sa intreb:
  se poate schimba tractiunea fata pe 4x4 ? Masina in cauza e Honda Civic EU7.
  Last edited by hondatu; 10-12-20, 19:24.

 • #2
  Orice este posibil dar pentru o suma de bani care nu se justifica. Īntrebarea este de ce ai vrea tracțiune 4x4 la o mașină cu motor de 1.4

  Comment


  • #3
   Intentionez sa ii fac swap la cel 2.0 de pe Type r

   Comment


   • #4
    Sau de ce nu un șasiu care are deja 4x4 și pui pe el un K20 de Type R, e mai puțin de tăiat și de sudat.
    GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

    Comment


    • #5
     Pentru inițiator, asta e thread de hai sa vad cāt de tare pot sa ma complic, no offense. Dacă vrei ceva 4x4 ia direct una care face treaba asta din fabrica, e mai simplu și mai ieftin. Cu swap-ul hai sa zic ca merge ca pui un motor de pe o caroserie identica (oarecum, ca nu știu dacă caroseria-suspensia de EP3 este la fel fiind o mașină gāndită din fabrica mai puternica/rigidă) dar sa transformi un EU7 īntr-un EP3 cu tracțiune integrala e consum mare de energie.

     Comment


     • #6
      Exista astfel de proiecte prin afara si gasesti informatie cacalau pe internet. De regula se foloseste puntea spate cu diferential si ax de la CRV. In Romania nu s-a facut asa ceva si vei primi ca si raspunsuri doar pareri.Un lucru e clar, eu avand experienta in reconditionare integrala a unei Honde vechi, trebuie sa te pregatesti cu bani seriosi, nu exista scurtaturi daca vrei calitate. Succes!
      '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

      Comment


      • #7
       La tine in curte poti face ce doresti si ce poti, orice fantezie tehnica, dar la RAR nu o sa poti trece in cartea RAR astfel de modificari, si la ITP sau daca te verifica Politia + RAR in trafic iti ridica talonul si ADIO, nu le mai vezi niciodata. RAR nu accepta Engine SWAP decat daca modelul de caroserie a fost dotat de fabricant cu mai multe tipuri de motoare si daca motorul care vrei tu sa-l pui e unul dintre acelea.
       Altfel terbuie sa faci Omologare de tip cu un dosar cu multe masuratori dinamice etc., etc, ca si cand ai inventat-construit un nou tip de masina si te va costa mai mult decat masina.
       Toti Oamenii sunt Trecatori
       Nu toti Trecatorii sunt Oameni !

       Comment

       Working...
       X