Pareri Honda Civic 2008 motor 1.4 benzina 90cp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pareri Honda Civic 2008 motor 1.4 benzina 90cp

Bună ziua.
    am si eu nevoie de niste pareri. Vreau sa mi cumpar o Honda Civic motor 1.4 benzina de 90cp.
    Puteti sa mi spuneti si mie cine are asa mașină, cum se comportă, cat de fiabilă este si absolut orice detaliu este important. Mulțumesc anticipat

Cred ca ar trebui sa te uiti la una cu motor de 1.8. Cea de 1.4 se pare ca e cam lenesa
    O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

Salut, din c?te știu motorul de 1,4 are 83 cp sau 99cp
      eu dețin pe cea de 99cp de trei ani și nu am avut probleme. Este foarte rigidă și simți bine toate gropile din asfalt chiar dacă ai anvelope pe 16.
      Dacă masina a fost servisată corespunzător și uleiul de motor a fost schimbat la max 10000 nu ai de ce să ?ți faci probleme, eu schimb la max 8000 și pun 0w30 .
      Pt piese intră pe orice magazin online și vezi exact pretul și nu te lua după toți că sunt măi scumpe și că vin greu.
      la drumuri lungi se comportă foarte bine , eu in 700 km ?n alte localități am avut un consum de 6-7,5 la 130km/h iar ?n București 8,5 -10,5.
      Diferenta dintre motorul de 1.4 și 1.8 benzină nu o cunosc fiindca nu am condus altă Honda cu motor de 1.8 care are 40 cp ?n plus,dar pot să spun că merită să cumperi o Honda civic .
      Tibadrian@gmail.com
      Junior Member
      Last edited by Tibadrian@gmail.com; 19-12-21, 22:51.

Comment

Working...
      X