Noul Honda Civic Hatchback 2011 [facelift 1] 2014 [facelift 2] 2015

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • hondatu
  replied
  Originally posted by octi_b View Post
  Da' japonezii cu ce au gresit de nu or sa mai aiba Type-R?
  N-au gresit cu nimic dar contextul in care ni se povesteste aparitia CT-Rului, este dedicat Europei, vezi postul lui ticker de mai sus!

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Originally posted by vtin View Post
  primul constructor mondial de motoare
  Scuze dar eu unul nu m-am prins la ce-ai vrut sa faci referire.

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Originally posted by chipson78 View Post
  civicul a aparut in 2011(toamna). conform tendintelor actuale din industria auto, unde un model are o viata de aproximativ 4 ani, la sfarsitul lui 2015 s-ar putea sa ne intalnim cu noul model, nu cu faceliftul, care ar trebui sa apara pe la sfarsitul lui 2013. oricum ar fi, facelift sau model nou, mai sunt 3 ani pana la noul ctr, perioada care mie mi se pare mult prea luuuunga.
  daca nu apar cu ceva extraordinar, sansele de reusita sunt minime, pentru ca, pana atunci, o sa mai fim cativa care o sa ne aducem aminte de fn2,ep3 si o sa avem, probabil, prea multi ani si prea multi copii ca sa mai incapa intr-o astfel de masina.
  Chipson: sa nu confundam prezentarea oficiala (de la IAA) cu lansarea oficiala!!
  Modelul actual a fost lansat la inceputul acestui an si chiar daca pe o piata sau alta au mai scapat cateva pe piata, tot ca si model 2012 a fost lansat. HONDA a schimbat de mult placa cu schimbul de generatie odata la 4ani, fosta generatie a fost disponibila pe piata....2006, 2007, 2008, 2009, 2010 si 2011, adica 6 ani lungi si lati. Prin urmare eu subscriu la ce-a zis stefan_zzz.

  Nu pot sa-mi dau seama ce s-a putut intampla de il amana cu 2ani. Tehnica (se renunta la Turbo pentru hibrid?), marketingul, etc., ceva oricum nu e in regula.
  Inclin sa cred ca va fi ceva "extraordinar" pentru clasa lui daca-l amana atata.

  Coincidenta cu lansarea NSX-ului e intamplatoare, sa nu uitam ca astfel de coincidente au mai fost, spre ex. 1999 AT-R si S2000 care n-au avut nimic in comun (cu exceptia specificatiei DOHC-VTEC).

  Leave a comment:


 • Dragos
  replied
  Pacat ca iese asa de tarziua CTR.Dar e bine ca au dat macar o data, asta inseamana ca trebuie sa ma reorientez pe altceva. Anul viitor vroiam sa imi iau o masina peste 200CP dar se pare ca la honda nu mai gasesc ceeacce cautam pacat.

  Leave a comment:


 • alex2680
  replied
  Asta ar fi ''tare''. CTR hibrid. Ii pun un hibrid ca la Insight si tot nu rezolva nimic privind consumul. Btw spun de Insight pt ca l-am testat intre Br si Gl la un mers cat de cat normal si a consumat peste 5%.

  Leave a comment:

Working...
X