yobit net
Noul Honda Civic Hatchback 2011 [facelift 1] 2014 [facelift 2] 2015 - Hondafan

Noul Honda Civic Hatchback 2011 [facelift 1] 2014 [facelift 2] 2015

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • hondatu
  replied
  Originally posted by alex2680 View Post
  Asta ar fi ''tare''. CTR hibrid. Ii pun un hibrid ca la Insight si tot nu rezolva nimic privind consumul. Btw spun de Insight pt ca l-am testat intre Br si Gl la un mers cat de cat normal si a consumat peste 5%.
  ".....a hybrid model equipped with a two-motor hybrid system will be added to the lineup......."
  Adica sistemul actual nu va ramane singurul sistem disponibil.

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Originally posted by octi_b View Post
  Da' japonezii cu ce au gresit de nu or sa mai aiba Type-R?
  N-au gresit cu nimic dar contextul in care ni se povesteste aparitia CT-Rului, este dedicat Europei, vezi postul lui ticker de mai sus!

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Originally posted by vtin View Post
  primul constructor mondial de motoare
  Scuze dar eu unul nu m-am prins la ce-ai vrut sa faci referire.

  Leave a comment:


 • hondatu
  replied
  Originally posted by chipson78 View Post
  civicul a aparut in 2011(toamna). conform tendintelor actuale din industria auto, unde un model are o viata de aproximativ 4 ani, la sfarsitul lui 2015 s-ar putea sa ne intalnim cu noul model, nu cu faceliftul, care ar trebui sa apara pe la sfarsitul lui 2013. oricum ar fi, facelift sau model nou, mai sunt 3 ani pana la noul ctr, perioada care mie mi se pare mult prea luuuunga.
  daca nu apar cu ceva extraordinar, sansele de reusita sunt minime, pentru ca, pana atunci, o sa mai fim cativa care o sa ne aducem aminte de fn2,ep3 si o sa avem, probabil, prea multi ani si prea multi copii ca sa mai incapa intr-o astfel de masina.
  Chipson: sa nu confundam prezentarea oficiala (de la IAA) cu lansarea oficiala!!
  Modelul actual a fost lansat la inceputul acestui an si chiar daca pe o piata sau alta au mai scapat cateva pe piata, tot ca si model 2012 a fost lansat. HONDA a schimbat de mult placa cu schimbul de generatie odata la 4ani, fosta generatie a fost disponibila pe piata....2006, 2007, 2008, 2009, 2010 si 2011, adica 6 ani lungi si lati. Prin urmare eu subscriu la ce-a zis stefan_zzz.

  Nu pot sa-mi dau seama ce s-a putut intampla de il amana cu 2ani. Tehnica (se renunta la Turbo pentru hibrid?), marketingul, etc., ceva oricum nu e in regula.
  Inclin sa cred ca va fi ceva "extraordinar" pentru clasa lui daca-l amana atata.

  Coincidenta cu lansarea NSX-ului e intamplatoare, sa nu uitam ca astfel de coincidente au mai fost, spre ex. 1999 AT-R si S2000 care n-au avut nimic in comun (cu exceptia specificatiei DOHC-VTEC).

  Leave a comment:


 • Dragos
  replied
  Pacat ca iese asa de tarziua CTR.Dar e bine ca au dat macar o data, asta inseamana ca trebuie sa ma reorientez pe altceva. Anul viitor vroiam sa imi iau o masina peste 200CP dar se pare ca la honda nu mai gasesc ceeacce cautam pacat.

  Leave a comment:

Working...
X