Pentru toti cei care au probleme cu amortizoarele si vor sa le schimbe , recomad MONROE REFLEX .
http://www.eu.tenneco-automotive.com/monroe/reflex.htm
Au garantie 100.000 Km . Eu le-am pus pe un Focus , mult mai ok decat cele stock .
Pret pentru toate 4 , 1000 RON .
Amortizor lovit sau "fake" by Asko?
Collapse
X
-
Ma gandesc ca mai poti merge asa cu el pana incepe sa curga si il schimbi dupa. Si la mine ala pe dreapta era stramb, dar l-am schimbat ca oricum plateam manopera ca sa schimbe cap bucsa amortizor. Daca nu, mai mergeam cu el.Originally posted by Corbu' View PostBa da, este in garantie, dar e putin stramb amortizorul, nu e curs.
Garantia se aplica doar la cele scurse.
Inca ma gandesc daca o sa apelez la casco sau sa fac pe carca mea. Ma gandesc ca urmatorul an imi maresc rata sau imi baga fransiza.
638, hai ca nu-i chiar asa mult un amortizor nou+montaj.
Banuiesc ca o sa inceapa sa curga in curand si la tine. Acum depinde cat mai ai garantie, daca mai ai cateva luni bune cel putin, atunci merita.
Leave a comment:
-
Mie la Astra nu au vrut sa mi-l dea pe Casco.
Au zis ca fara janta lovita sau fara geometrie care sa nu fie Ok (si e ok chiar si cu amortizor indoit) nu imi dau accept asa ca tre sa-l schimb si eu
Asa ca am sa il fac si eu in regie proprie luna viitoare.
Leave a comment:
-
Ba da, este in garantie, dar e putin stramb amortizorul, nu e curs.
Garantia se aplica doar la cele scurse.
Inca ma gandesc daca o sa apelez la casco sau sa fac pe carca mea. Ma gandesc ca urmatorul an imi maresc rata sau imi baga fransiza.
638, hai ca nu-i chiar asa mult un amortizor nou+montaj.
Leave a comment:
-
Si eu aveam exact acel zgomot si venea de la bucsa cap amortizor care costa cam 110 lei.Originally posted by CristiZ View PostSi eu aud un zgomot ca de bucsa in dreapta dar nu tot timpul, numai la denivelari mai mari si in special in curbe mi se pare. Sa fie tot amortizorul sau flansa? Nu am timp de service acum si as vrea sa stiu la ce sa ma astept...
Leave a comment:
-
Pai atunci ramane sa ma anunti si tu pe mine daca ai reusit sa-l scoti pe casco si daca da, pe ce baza
.
Banuiesc ca nu mai e in garantie masina.
Deci costul total ar fi 638 lei.
Leave a comment:
-
Cu placere, e bine ca ai rezolvat!
Eu de fapt aveam un scop ascuns
Am si eu probleme cu amortizorul dreapta fata si vroiam sa stiu daca nu pot sa-l fac pe casco, cat o sa ma coste
Leave a comment:
-
Si eu aud un zgomot ca de bucsa in dreapta dar nu tot timpul, numai la denivelari mai mari si in special in curbe mi se pare. Sa fie tot amortizorul sau flansa? Nu am timp de service acum si as vrea sa stiu la ce sa ma astept...
Leave a comment:
-
Bun, deci revin cu informatia ceruta:
Pentru un amortizor:
Durata : 1,2 h
Pret manopera: 171 lei
Cu comanda de la recomandarea ta + manopera tot am iesit mai ieftin decat doar piesa din service
Mersi
Leave a comment:
-
Pai diferenta este ca magazinul respectiv are pretul corect, iar Asko are pretul de service de reprezentanta. Nu-i condamn ca au pretul mai mare, ca trebuie sa-si acopere si ei cheltuielile.
Ma bucur ca ai rezolvat cu comanda. Sa ne spui si cat a fost manopera, ca timp si ca valoare.
Stima.
Leave a comment:
-
Mersi mult de link. Am vorbit si am comandat. Si daca observ bine, e o diferenta foarte mare de pret. La Asko parca era 150 euro fara TVA una.
Leave a comment:

Leave a comment: