If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu zic sa nu ne agitam maxim pentru ca e versiunea americana, sa asteptam totusi versiunea japo-europeana, un "facelift" minor poate imbunatati aspectul mult.
luati si luminati!de la soare rasare vi se spune ca sunteti prosti iar ei destepti!uitati ce EVOLUTIE" pe partea de motorizare va ofera un guru de la HONDA!
ASTA DA EVOLUTIE LA NOUL CIVIC 2011..
Ce imi place sa vad ca am dreptate si atitudea unora-de apaludaci ii va duce la a cauta HONDA pe viitor in partea cu motocositoare in PRAKTICAR! )))
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
KB 1 2007-"A gloriously good car that no-one in their right mind will ever buy"
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
hai sa plusam.ca marca auto a ajuns atat de jalnic incat sa faca poza de prezentare cu esapament ruginit???
daca nu ghiciti,presupuneti!pana atunci analazati urmatoarea poza honda:
2.4 i-VTEC 200cp face parte din noua politica ECO!ceva gen 20000kg porumb la hectar...
@raresh:exact man!de bun simt ar fi fost sa nu pape kaka cu polonicul si sa se laude cu....nimic iar in acest nimic "am bagat suma de XXXXXXXXXXX mil EURO!"nu de alta,dar incep sa cred ca astia vor ajunge ca nea' nicu care chiar credea ce spune cand vb de dragostea poporului fata de el!
da,stiu eu sunt defetistul pe aici,pt ca nu-i asa,nu trebuie sa vb "naspa despre..",sa spuneti ce ganditi,salutati aplaudati si omagiati!sa nu se superii "luminatii" HONDA!
eu zic ca criticele aduse unora care spun ca vor sa faca business/masini cu un strop de pasiune si implicare a fanilor/posesori ar trebui sa-i incurajeze sa indrepte ce gresesc!insa,ce fac de cati-va ani...cam de prin 2008 incoace te pune pe ganduri!
si da,cum au spus-o in privat f multi dintre cei care ii stiu de pe acest forum,pe viitor se poate spune BYE BYE HONDA!
in anii '70,odata cu "criza petrolului" HONDA a prins aripi!acum cade binisor,concurenta nu-i intereseaza in EU,incearca sa vanda ceva ieftin construit si sters ca design actual dar la suprapret, unei piete din america de nord care e obisnuita cu ieftineala brand-urilor autohtone!
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
"The Honda Legend is a highly technically complicated and luxurious bit of kit that seems to be making more of a name for itself as the secondhand sale of the century"
e acum nu mai exagera si tu, rugina my ass....
acum vorbim si noi, sincer stock mie nu-mi prea place nici o masina, iar honda pt mine e un mare paradox. cat de anoste sunt unele modele stock, cu mici interventii (suspensii, jante) se schimba radical si te uimesc. bine, nu cred ca e cazul noului sedan....gely
HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
KAWASAKI ZX-6 RR Ninja
ok.nu-i rugina,dar sa nu-mi spui ca e "maro de la socul termic"!!!!)))
ar fi mai degraba "vanat" acolo!oricum,ca detaliu,poza e o mizerie!si folosita ca reclama...mama,daca spun trist e putin,tragic-comic ar mai potrivit!
ASTA ESTE!cat mai putem comenta,comentam!pe alte formuri auto,nu-i bai sa ataci greselile tehnice ale modelului/brandului!uitati-va de curiozitate!acolo ADMIN ul nu se comporta ca si cum VAG/MB sau BMW ori FIAT/AR ar fi companiile lor!ba din contra,problemele si parerile despre modelele noi sunt agreeate pt a fi evidentiate si ocolite!exista slava domnului si la altii probleme,dar acolo exista dezvoltare si cercetare continua,modele noi,accesorii si optiuni pe motoare foarte multe si deci incidenta problemelor tehnice mai mare,iar modele vechi de motoare sau subsisteme pastrate pe noile modele sunt impecabile,cu standartul la care lucra si HONDA altadata!
la HONDA ambreiajul la diesel are o problema....mareeee!ce face honda????in UE?????sa aud ca pare liniste?????PROFIT face,asta e sigur!
ex CL7 AT 2006
CN1 Sport 2005
Comment