M-am gandit sa incep si eu un Thread din pura curiozitate. Pentru ca se stie ca sunt obsedat de consum. Cati km si in ce conditii ati facut cu plinul. Postati si disealurile si hibriduri ca sa vedem diferente.
Eu de cand am masina am facut doar de 2 ori plinul. Unul a fost pe distanta Bucuresti - Pitesti - Tg-jiu-Defileul Jiului si inapoi la Pitesti. Recordul meu 830 km consum mediu 5.4 la o viteza medie de 110 km/h. Un alt rezultat notabil a fost de 680 km Bucuresti- Costinesti - Pitesti si plimbari pe acolo.Autostrada viteza intre 130 -150 km/h. In Bucuresti nu merg cu plinul pun de 5o ron si merg in jur de 220 km.
Eu de cand am masina am facut doar de 2 ori plinul. Unul a fost pe distanta Bucuresti - Pitesti - Tg-jiu-Defileul Jiului si inapoi la Pitesti. Recordul meu 830 km consum mediu 5.4 la o viteza medie de 110 km/h. Un alt rezultat notabil a fost de 680 km Bucuresti- Costinesti - Pitesti si plimbari pe acolo.Autostrada viteza intre 130 -150 km/h. In Bucuresti nu merg cu plinul pun de 5o ron si merg in jur de 220 km.

Din Obor pana la Zimbru (in Iasi) facusem 5h45' si asta mers nitel.
Mavi Travel - Aducem lumea mai aproape de tine
eu am mers jumate noaptea, jumate dimineata, varfuri de 200 dupa ce s-a facut lumina, in rest 140-150-160, si prin sate cate s-a putut de legal (80-90
Comment