Roata de rezerva??
Collapse
X
-
Mai nebunilor, nu era o discutie ca se potrivesc rotile de rezerva de la Mitsubishi si ca sunt mult mai ieftine ? A incercat cineva varianta asta? Banuiesc ca daca ii dati un PM lui Ionelu, poate incerca sa va ajute ( sa vedeti daca se potrivesc si cat costa ).
Leave a comment:
-
Sa nu-mi ziceti ca sunt japonezii asa de prostieu refuz sa cred asta...
Am facut o pana pe spate ce e drept, si cricul se manevreaza mizerabil. Asa ca decat sa faci manevra de schimbare de doua ori lasi masina acolo si pleci cu roata
Leave a comment:
-
Originally posted by Dan P View PostPai n-am decat un cric
LE: discurile pe fata sunt mai mari decat cele de pe spate ?
Leave a comment:
-
Posibil sa nu incapa, si daca incape iti imaginezi cum ar fi sa ai ca roata de directie o roata din aia mica? Greutatea e si mai mare pe partea din fata. Poti sa pui una din rotile din spate in fata daca ai pana si pui rezerva pe spate.
Leave a comment:
-
Am gasit prin anglia de vanzare la 107lire, se baga cineva la un group buy? Macar ne scoatem cu transportul mai ieftin.
Ce ziceti? Ca vad ca nu prea va plac group buy-urile :d
Leave a comment:
-
Am fost in concediu prin Budapesta si pe la festival la Sziget si m-am oprit si la reprezentanta Honda Ungaria cu domnul care vorbeste si limba noastra... Am reusit sa iau de la dansul roata de rezerva ptr civic 5d cu 200 Euro. (in prealabil a fost adusa de la un centru de dezmembrari din Ungaria nu stiu cat costa acolo dar eu am fost multumit de pretul de 200 de euro) Roata a intrat fix in lacasul ei mi-au garantat compatibilitatea si obligatia de a o monta numai pe spate... in rest recunosc nu am mai verificat nimicDaca sunteti interesati o sa ma uit fac o poza si o postez.
Leave a comment:
-
ceva noutati? ca ma roade rau chestia asta... vreau neaparat o roata de rezerva, dupa ce am luat o ditamai piatra pe capota orice se poate intampla in tarisoara asta
Leave a comment:
-
Intru si eu in grupul de interes ptr ca in tarisoara asta frumoasa nu se stie unde poti ramane in 3 roti. Orice solutie corecta si nu exagerata ca si suma de bani count me in!
Leave a comment:
-
unele masini nu au protectia aia la frane si poate de asta merge si un 15.
Sunt si eu mega interesat de o roata de rezerva asa ca astept solutii
Leave a comment:
Leave a comment: