Service Honda Cluj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Service Honda Cluj

Salut la toata lumea,

Am primit acum o luna o instintare de la Honda Trading ca dealer-ul la care faceam reviziile (Merch Auto din Cluj) nu mai are dealership Honda si ca urmare reviziile mele la acea unitate Honda vor duce la pierderea garantiei la masina. Pana acuma nu am fost la revizie dar am 28800 de km si in urmatoarele doua saptamanii ar trebuii sa fac revizia intermediara.

Am cerut o lista a dealerilor din zona mea (inclusiv Ungaria eu stau la Oradea) de la Honda Trading Romania acum o saptamana dar nu am primit nici o confirmare cum ca intrebarea mea a fost preluata de sistem si nici raspuns. Ce sa zic idea e ca nu stiu unde o sa fac revizia(care urmeaza sa fie facuta cam in doua saptamani).

Ce dealeri sunt in zona mea(Cluj Oradea) ? Si ce date de contact au?

Numa bine!

http://www.hondatrading.ro/dealeri.html

Arad:
    • Infogo Tel: 0257/281.800

Timisoara:
    • D&T AUTO
      Show room
      Adresa: Calea Lugojului, nr. 67, GHIRODA, COD 307200, JUD. TIMIS
      Tel: 0256 440 044
      Fax: 0256 440 044
      E-mail: office@hondatm.ro
      Program: Luni-Vineri 09:00 - 18:00
      Sambata 10.00 - 14.00

Service
      Adresa: Calea lugojului, nr. 67, GHIRODA, COD 307200, JUD. TIMIS
      Tel: 0256 440 044
      Fax: 0256 440 044
      E-mail: service@hondatm.ro
      Program: Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Web page:
      www.hondatm.ro
    Si vezi ca este deschis la Bistrita :
    http://www.hondafan.ro/forum/showthread.php?t=7158
    Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
    ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum

Comment

La Bistrita vei avea platit combustibilul!
      Poza spune ToT

Comment

Scuze ca sunt curios, dar pana la 28.800 KM nu ai facut nici o revizie?
        Parca era 1 an sau 20.000 obligatoriu, cu intermediara optionala la 10K

Comment

Originally posted by bogdan_petrica View Post
          Salut la toata lumea,

Am primit acum o luna o instintare de la Honda Trading ca dealer-ul la care faceam reviziile (Merch Auto din Cluj) nu mai are dealership Honda si ca urmare reviziile mele la acea unitate Honda vor duce la pierderea garantiei la masina. Pana acuma nu am fost la revizie dar am 28800 de km si in urmatoarele doua saptamanii ar trebuii sa fac revizia intermediara.

Am cerut o lista a dealerilor din zona mea (inclusiv Ungaria eu stau la Oradea) de la Honda Trading Romania acum o saptamana dar nu am primit nici o confirmare cum ca intrebarea mea a fost preluata de sistem si nici raspuns. Ce sa zic idea e ca nu stiu unde o sa fac revizia(care urmeaza sa fie facuta cam in doua saptamani).

Ce dealeri sunt in zona mea(Cluj Oradea) ? Si ce date de contact au?

Numa bine!
          Debrecen obligatoriu.
          Eu la 20.000 revizie la Cluj s-au tot uitat aia la frane si au decretat ca poate nu ajung placutele la 30.000.Dupa o mie scartaind ingrozitor am ajuns la unguri si surpriza placutele n-aveau nici pe dracu dar au trebuit rectificate bine discurile.Am platit in Ungaria tot ce imi dadusera gratuit aia la Cluj.Deranjant insa ramane treaba ca au verificat franele si nu s-au prins de problema.
          La Debrecen sa-ti duci uleiul si filtrele ( apropo aia baga Shell ) ca-s destul de scumpe si acolo, sa-ti faci programare telefonica.
          Accord 2.0i i-VTEC 2007
          http://hondafan.etp.ro/gallery/v/ant76/

Comment

In primul rand multumesc de raspunsuri, pana la urma am gasit si eu lista cu dealer pe site la Honda Motor Trading. Optiunile mele pana acum sunt Sibiu deoarece au deschis si sambata la service si eventual Debrecen.

@Seth, este vorba despre revizia intermediara, chiar acuma am venit de la vulcanizare unde mi-am verificat cauciucurile si se pare ca stanga fata consuma pe interior cam 1mm diferenta la fel si dreapta dar mai putin cred ca are nevoie de reglaje la directie posibil si placute de frana fata.

@ANT76 imi poti da te rog un numar de telefon sau orice alta metoda de contact la service-ul acela din Debrecen, eu am incerca sa caut pe internet dar nu inteleg limba de loc.

Am hotarat sa imi duc eu uleiul la aceasta revizie in primul rand pentru ca la dealer nu prea au gama larga de ulei, ultima data am pus un Mobil 0w30 sintetic dar care era din USA si alternativa la asta aveam ulei Honda 0w30 care era facut special pentru Diesel sau 5w40 care mi se pare nepotrivit.

Ma gandeam la ulei Motul mai exact la produsul E-tech lite 0w30 care se pare ca e pe baza de esteri si respecta toate standardele (ACEA si API) cerute de Honda, voi ce ziceti e potrivit uleiul acesta pentru masina? ma interseaza in special protectie + consum + performanta (ultimele cred ca vin impreuna), idea e ca nu prea stiu unde il pot gasi...

Cat despre placute de frana ma gandeam la EBC Greenstuff au review-uri foarte bune si nu par foarte scumpe (in alte tari) la fel nu prea stiu unde pot gasi asa ceva in Romania inainte sa comand placute o sa dau o roata pe fata jos sa verific grosimea, se vede cu ochiul liber sa trebuie sa fi vreun meserias?

Comment

Asigura-te mai intai ca cei de la Honda Sibiu iti fac revizia in garantie cu consumabilele tale. Da-le un telefon si solicita si un pret estimativ pentru revizie.

Comment

Am gasit ulei Motul e-tech lite 0w30 la 102 RON. Cum e pretul comparativ cu alte parti ale tarii?

Comment

man, acum vre-o saptamana am vb cu cei de la motul, mi-au recomandat cu caldura 0w20 pe care il astept cu nerabdare. initial am cerut dealer local pt a-mi cumpara insa cel care m-a sunat (de la buc) mi-a zis ca imi trimit ei prin curierat, platesc ei...f rapizi la intrebarile puse de mine direct pe site motul.ro insa inca mai astept sa soseasca uleiul.
                  si eu sunt in aceeasi situatie, tre sa fac revizia de 1 an (10.000) am in plan bistrita sau baia mare, poate pe saptamana viitoare. eventual te tin la curent daca merg inaintea ta.
                  HONDA ciVic Type S (FN1) - Injen - Weapon-R - Invidia - COOL IT - Eibach - Drag Wheels - REPSOL - Magnat - Skunk2
                  HONDA CRX DEL SOL VTI (EG2)......in progress
                  vw scirocco mk 1 G60 kompressor stage 2
                  KAWASAKI ZX-6 RR Ninja

Comment

Working...
                  X