Huruit intermitent la rulare! Și 307000 km Civic. 2.2 2006
Cati kilometri aveti cu Hondele voastre CIVIC FK1, FK2, FN1, FN2?
Collapse
X
-
Civic FK2 2008 sport 1.8 benzina,manuală - 226 000 km fără problemeLast edited by daniel29; 19-07-21, 10:54.
Leave a comment:
-
Honda civic 5d, 2010 /1,4 benzina 172000 km fără probleme.
Leave a comment:
-
Originally posted by Wagner View PostMda, scuze - nu mai pot edita postul (poate ma scapa de rusine un moderator, caz in care sunt bun de cinste).
Am scris din amintiri, in special la FN (poate si din cauza ca la nivel subconstient pentru mine FN inseamna doar FN2 si nimic altceva)
La mine, proprietar de FN1, pana si subconstientul e constient de diferenta dintre FN1 si FN2.
Pe de alta parte (ca tot imi place mie sa comentez si daca nu e cazul), din titlu ar lipsi un ''a'' + FK3 + FN3 + FN4 , ca sa fie Gen. a 8-a completa.
Leave a comment:
-
Mda, scuze - nu mai pot edita postul (poate ma scapa de rusine un moderator, caz in care sunt bun de cinste).
Am scris din amintiri, in special la FN (poate si din cauza ca la nivel subconstient pentru mine FN inseamna doar FN2 si nimic altceva)
Leave a comment:
-
Originally posted by Wagner View PostFK1 - 1.4 benzina (parca)
FK2 - 1.8 benzina
FK3 - 2.2 diesel
FN1 - 1.8 benzina Type-S
FN2 - 2.0 benzina Type-R
FN4 - 2.2 diesel Type-S ( mai rar in .ro, dar vandut cu succes in alte tari)
Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk
LE: Vezi ca le-ai incurcat putin: https://de.wikipedia.org/wiki/Honda_Civic_8._Generation
Eu unul as include toate generatiile de Civic, nu doar a 8-a.Last edited by scarr; 04-10-16, 18:11.
Leave a comment:
Leave a comment: