If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost si eu azi pe la Carpati Motors avand in vedere ca ma pregatesc de o vacanta iar stergatoarele mele sunt cam praf si doar lamele de cauciuc ajung pe la 130-140 RON, cei 280 RON la care te referi tu sunt tot doar pt lamele de cauciuc sau pt tot stargatorul ce se ataseaza de bratul stergatorului ?
ramm Selgross este o parere sau o certitudine ? Multam.
'07 Civic 5D Executive, 2.0 I-VTEC M/T, Audi Ipanema Brown
Doar lamele stergatorului..
sofer 150, pasager 130 .. parca asa tin eu minte ca mi s-a spus!
La Augsburg nu se gasesc decat pe comanda si diferenta de pret nu e chiar atat de mare!
Daca vreti sa va luati din supermarket, dimensiunile sunt:
sofer 660mm
pasger 570mm
In supermarket veti gasi doar 650 si 560 mm (adica 10 mm mai putin decat originalele) dar asta nu e o problema. Problema apare in momentul in care il montezi pt ca astea originale au sistemul de prindere specific MITSUBA iar alea de supermarket sunt universale.
In caz de nevoie, functioneaza chiar foarte bine dar arata foarte nasol
Am facut si eu o chestie d-asta... cand era ploios afara puneam stergator de supermarket, cand se indrepta vremea il puneam p-asta original insa m-am cam plictisit si asta este...
Cad n-oi avea ce sa fac cu banii, poate imi iau si stergatoare!
Pai mie la CM mi-au dat pretul ala de 130-140 RON pt ambele stergatoare ceea ce e relativ bine fata de 280 RON la ASKO.
Daca iti iei la pretul asta ar fi super chestie dar, fara suparare, cred ca ala e pretul pentru unul din ele si nu au fost ei atenti.. parerea mea.
Am vazut in Augsburg unele Bosh interesante la vreo 110 ron stergator cu totul (650 mm - pt sofer) dar mi s-a parut ca ar avea aceasi problema cu prinderea.
La noi cel putin e mai greu sa se bage shutzii sa le ia dar daca or sa vada un sistem comun de prindere, nu cred ca or sa ezite.
In caz ca iti iei, anunta-ne si pe noi. La pretul m-as baga si eu!
La Selgross pe cutie scria ca se potriveste la Honda, o sa trec pe acolo sa iau un set de proba, oricum e la un pret mizerabil gen 40 Ron deci nu e mare pierdere daca nu sunt ok.
Ex: Civic 1.8 Executive NHB 2007/ Del Sol ESI/ Del Sol VTi 2 roti
La Selgross pe cutie scria ca se potriveste la Honda, o sa trec pe acolo sa iau un set de proba, oricum e la un pret mizerabil gen 40 Ron deci nu e mare pierdere daca nu sunt ok.
aaaa.. le stiu
vezi ca tie iti trebuiesc dimensiunile pe care ti le-am zis mai sus..
Pe spatele lor scrie o gramada de prostii!
Comment