If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stiu asta , dar e DDP la ei.
Si oricum Doc are dreptate daca in Germania un Civic 1.8 Sport costa 21.912 DDP , la noi este 19.849 , iar 1.8Exec in Germania e 25.040 la noi 21.991
Deci daca din 27.000 DDP scadem 3k ajungem la 24.000 DDP adica un CIP ( - TVA ) de 20168 si la full ( care in mod sigur contine si navigatia care nu cred ca o sa aiba mare cautare la noi ) 26000 cip - navigatie , deci undeva pe la 24 - 25 k .
Va dati seama ca sunt doar niste aproximari dar sunt curios daca o sa fiu pe aproape . Sper sa fi gresit cu mult in plus
Oricum , daca preturile o sa fie apropiate cu ceea ce am speculat mai sus , o sa fie mult prea mari in raport cu concurenta ( GTI , ST , OPC , etc )
2006 Honda Accord 2.0 ES MT
2007 Suzuki Swift Sport
2008 Subaru Forester 2.5 XT 4-EAT
O fi mai mult decat un OPC, dar nu cred ca se poate compara ca performante iar la cum arataa.... nici nu mai comentez.
De GTI ... e tot pe acolo 24-25K, iar ST e mai scump. (parca)
GTI pleaca de undeva de la 19.000 CIP , iar ST de la 19.700.
Si sa nu uitam ca varianta de baza la CTR inseamna ca nu ai nici A/C nici Audio ., nici prea multe air-bag-uri( era un drive test pe forum de unde reiesea asta)
2006 Honda Accord 2.0 ES MT
2007 Suzuki Swift Sport
2008 Subaru Forester 2.5 XT 4-EAT
S-a facut update la www.redh.co.uk Acum puteti download-a un PDF cu informatii mult mai complete decat in cel de pana acum cu 28 de pagini fata de 10 initial.
Comment