If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
din cate am inteles e vorba doar de un concept care va prefigura viitorul model... dar modelul de serie va fi foarte apropiat de acest concept... deci nu e vorba de o lansare... posibil ca lansarea sa aiba loc chiar in 2012
intr-adevar, poate ca nu ar fi normal sa prezinte viitorul model european in America, dar atunci despre ce concept e vorba daca nu despre viitorul 5D?
sau poate vor sa-si schimbe strategia si sa comercializeze 5D-ul si in State, cine stie?
"For those who cannot attend the North American International Auto Show in person, Honda will unveil the all-new Civic Concept live via webcast at http://hondanews.com/live/2011naias on January 10th 1:45 PM, EST. The keynote presenter at the press conference will be John Mendel, American Honda Motor Co., Inc., executive vice president."
multumesc, am urmarit prezentarea... intr-adevar, cum spunea si ticker, a fost vorba de prezentarea viitoarelor modele civic sedan si civic coupe destinate in special pietei americane, deci nu civic 5D
pentru 5D se pare ca mai avem de asteptat, desi acea schita sugera mai degraba un viitor 5D... oricum atat sedan-ul cat si coupe-ul mi-au lasat o placuta impresie ca design, peste asteptari
Nici noi europenii pentru versiunile noastre nu mai avem asa mult de asteptat, eu as zice ca la Geneva (primele we din martie) vom avea ceva sub forma de prototip (care la Honda de obicei e 95% serie) iar in toamna la Frankfurt ceva serie dupa care dupa aceea oricand ar putea fi lansat pe piata.
.....mai avem rabdare pana in martie?......rabdare......hmm....
Fata seamana foarte bine cu Scirocco (daca ma uit la capota-grila la Si), iar spatele la cea rosie parca aduce cu un Mercedes. Plus evacuarea de Megane.
Comment