Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Va salut!
    Am un Civic IX 1.8 FB2 din 2016. Tocmai am facut un drum la Athena si tare mi-a lipsit cruise controlul. I-am contactat pe domnii de la autopieseonline24 pentru a cumpara tot ce este necesar dar, se pare ca au nevoie de coduri. Banuiesc ca, daca le trimit unVIN# de la un Civic ca al meu dar cu toate dotarile din fabrica as putea continua sa sper...Ma poate ajuta cineva? Multumesc!

Comment

• Salutare dragi fani Honda!

De vreo patru luni de zile sunt cu ochii pe site-urile de anunturi din RO/DE dupa un Civic VIII Type S 1.8 benzina. Am fost la drive test cu diverse cazane, dar si masini intretinute - insa nici una care sa ma tina treaz noaptea.

Citind diverse jurnale de bord aici, pe forum, am decis sa-mi fac cont pentru a-mi exprima intentia de cumparare. Pare a fi o comunitate inchegata, cu oameni pasionati, care au grija de masini ca de nevasta - poate gasesc un baiat serios care vrea sa o schimbe... masina, nu nevasta )

Bugetul meu pentru masina este de 6.000 euro, usor flexibil in functie de starea exemplarului gasit. In lista de mai jos am expus preferintele, in ordinea importantei pe care o acord fiecareia:

Neaparat:
      * Honda Civic generatia VIII cu motor benzina 1.8 litri

De preferat:
      * Type S - imi place extrem de mult versiunea in doua usi. Am vazut ca este si mai ieftina din cauza cererii mai reduse (cica lumea mai are familie, copii... ciudat)
      * Culoare - albastru, negru, gri

Optional (ar fi frumos daca ar avea...):
      * bluetooth sau USB
      * navigatie sau sistem android cu camera marsarier
      * scaune incalzite
      * oglinzi care se pliaza automat
      * plafon panoramic
      * bot de facelift (fara vitrina intre faruri)

Am atasat niste poze cu o masina care m-a tinut treaz noaptea. Problema a fost ca proprietarul german nu vorbea limba engleza si i s-a parut prea complicat sa o exporte. This is the one that got away...

Nu ma astept sa gasesc versiunea ideala in acest buget, insa nici nu imi permit sa platesc prea mult pentru o masina veche de 10 ani - plus ca va trebui sa bag ranga in buzunar pentru RCA si CASCO, ca sa nu mai zic de neprevazute.

Asadar, daca aveti o masina care sa corespunda portretului robot va astept cu drag postarile sau mesajele private. Poate vreti sa va luati o versiune mai noua sau o masina mai mare, de familie - am zis ca nu strica sa incerc... sau poate ca posesori al acestei masini inedite aveti sfaturi de achizitie si intretinere.

Eu va multumesc anticipat pentru orice mentiune si astept raspunsurile voastre.

Numai bine!

EDIT: Mentionez ca sunt din Bucuresti, dar sunt dispus sa fac o plimbare pentru a vedea masina potrivita
      Last edited by arado; 04-04-19, 09:55.
      '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

• Buna seara.
        Sunt in cautarea unei masini second hand, buget 7~8000 €, dar daca as gasi ceva care sa merite as face un efort si as urca limita maxima pana la 11~12000 €.
        Caut in special un Civic si am vazut azi unul din 2016 cu 68.000 km (10850 €), motor 1.8 care spune ca are GPL din fabrica, este cineva care stie ceva despre aceasta varianta?
        Ce parere aveti, merita (totusi instalatia gpl e gandita si instalata in uzinele Honda)?

Comment

• Originally posted by arado View Post
          Salutare dragi fani Honda!

De vreo patru luni de zile sunt cu ochii pe site-urile de anunturi din RO/DE dupa un Civic VIII Type S 1.8 benzina. Am fost la drive test cu diverse cazane, dar si masini intretinute - insa nici una care sa ma tina treaz noaptea.

Citind diverse jurnale de bord aici, pe forum, am decis sa-mi fac cont pentru a-mi exprima intentia de cumparare. Pare a fi o comunitate inchegata, cu oameni pasionati, care au grija de masini ca de nevasta - poate gasesc un baiat serios care vrea sa o schimbe... masina, nu nevasta )

Bugetul meu pentru masina este de 6.000 euro, usor flexibil in functie de starea exemplarului gasit. In lista de mai jos am expus preferintele, in ordinea importantei pe care o acord fiecareia:

Neaparat:
          * Honda Civic generatia VIII cu motor benzina 1.8 litri

De preferat:
          * Type S - imi place extrem de mult versiunea in doua usi. Am vazut ca este si mai ieftina din cauza cererii mai reduse (cica lumea mai are familie, copii... ciudat)
          * Culoare - albastru, negru, gri

Optional (ar fi frumos daca ar avea...):
          * bluetooth sau USB
          * navigatie sau sistem android cu camera marsarier
          * scaune incalzite
          * oglinzi care se pliaza automat
          * plafon panoramic
          * bot de facelift (fara vitrina intre faruri)

Am atasat niste poze cu o masina care m-a tinut treaz noaptea. Problema a fost ca proprietarul german nu vorbea limba engleza si i s-a parut prea complicat sa o exporte. This is the one that got away...

Nu ma astept sa gasesc versiunea ideala in acest buget, insa nici nu imi permit sa platesc prea mult pentru o masina veche de 10 ani - plus ca va trebui sa bag ranga in buzunar pentru RCA si CASCO, ca sa nu mai zic de neprevazute.

Asadar, daca aveti o masina care sa corespunda portretului robot va astept cu drag postarile sau mesajele private. Poate vreti sa va luati o versiune mai noua sau o masina mai mare, de familie - am zis ca nu strica sa incerc... sau poate ca posesori al acestei masini inedite aveti sfaturi de achizitie si intretinere.

Eu va multumesc anticipat pentru orice mentiune si astept raspunsurile voastre.

Numai bine!

EDIT: Mentionez ca sunt din Bucuresti, dar sunt dispus sa fac o plimbare pentru a vedea masina potrivita
          Pe mobile.de daca dai o cautare cate honde civic generatia VIII sunt, gasesti vreo 220 modele. Am pus doar anii 2007-2012 si motorizarea de 1.8. Daca filtrezi pana in 6000 de eur, mai raman 41. Daca pui si km pana in 150.000 mai is 24. Elimini prima pagina ca sa nu le iei pe alea mai ieftine...si alegi din ce ramane. Sunt doua TypeS-uri in doua usi chiar faine de tot in gama ta de pret. Una gri si una rosie. Dar cei 6000 de eur cat ai tu buget nu iti prea ofera multe optiuni. Multa bafta

Comment

• Originally posted by BV26CAT View Post

Pe mobile.de daca dai o cautare cate honde civic generatia VIII sunt, gasesti vreo 220 modele. Am pus doar anii 2007-2012 si motorizarea de 1.8. Daca filtrezi pana in 6000 de eur, mai raman 41. Daca pui si km pana in 150.000 mai is 24. Elimini prima pagina ca sa nu le iei pe alea mai ieftine...si alegi din ce ramane. Sunt doua TypeS-uri in doua usi chiar faine de tot in gama ta de pret. Una gri si una rosie. Dar cei 6000 de eur cat ai tu buget nu iti prea ofera multe optiuni. Multa bafta

Salut si mersi de raspuns! Sunt de ceva vreme pe mobile.de si autoscout24 - pana acum pot spune ca din poze si descriere, masinile par mult mai ok decat echivalentul din RO:

Vopseaua e in stare mai buna. Din ce am citit, pe Civicurile gen 8 vopseaua nu ar fi un punct forte - la noi multe par sa fi fost parcate intr-o furtuna de nisip).

Generalizand, in Germania oamenii le tin in garaj, fac reviziile la timp si la parteneri autorizati. Merg pe drumuri bune, pe distante mai mari si sunt mai putin zgariate decat cele de la noi. Masinile mai sunt rasfatate cu o detaliere, jantele pe dreapta nu prea vad borduri etc.

Din pacate mai exista si exceptii, iar din poze si descriere nu poti fi sigur care sunt. La telefon am gasit doi dealeri care sa vorbeasca engleza - iar proprietarii, desi vand mai ieftin, vorbesc doar germana. Evident ca pot obtine informatiile de baza cu germana mea stricata...

Dar vreau sa pot purta o conversatie cu omul, sa se creeze o legatura si sa fim amandoi multumiti de schimb. Sa imi spuna ce vicii are masina si ce investitii mai necesita, iar eu sa o cumpar constient: cu bune si cu rele.

Aici, pe forum, m-am gandit ca gasesc genul asta de oameni - drept dovada, un coleg de pe forum deja s-a oferit sa ma ajute fara sa ceara ceva in schimb. Prin jurnalele de bord mai aflu de la proprietari ce implica sa ai masina pe care o vreau - cu poze, preturi si pareri.

Pana acum sunt incantat de ce am gasit aici.
            '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

Comment

• Originally posted by arado View Post

Salut si mersi de raspuns! Sunt de ceva vreme pe mobile.de si autoscout24 - pana acum pot spune ca din poze si descriere, masinile par mult mai ok decat echivalentul din RO:

Vopseaua e in stare mai buna. Din ce am citit, pe Civicurile gen 8 vopseaua nu ar fi un punct forte - la noi multe par sa fi fost parcate intr-o furtuna de nisip).

Generalizand, in Germania oamenii le tin in garaj, fac reviziile la timp si la parteneri autorizati. Merg pe drumuri bune, pe distante mai mari si sunt mai putin zgariate decat cele de la noi. Masinile mai sunt rasfatate cu o detaliere, jantele pe dreapta nu prea vad borduri etc.

Din pacate mai exista si exceptii, iar din poze si descriere nu poti fi sigur care sunt. La telefon am gasit doi dealeri care sa vorbeasca engleza - iar proprietarii, desi vand mai ieftin, vorbesc doar germana. Evident ca pot obtine informatiile de baza cu germana mea stricata...

Dar vreau sa pot purta o conversatie cu omul, sa se creeze o legatura si sa fim amandoi multumiti de schimb. Sa imi spuna ce vicii are masina si ce investitii mai necesita, iar eu sa o cumpar constient: cu bune si cu rele.

Aici, pe forum, m-am gandit ca gasesc genul asta de oameni - drept dovada, un coleg de pe forum deja s-a oferit sa ma ajute fara sa ceara ceva in schimb. Prin jurnalele de bord mai aflu de la proprietari ce implica sa ai masina pe care o vreau - cu poze, preturi si pareri.

Pana acum sunt incantat de ce am gasit aici.
              Ma...nu stiu cum le reuseste nemtilor partea cu zgarieurile. Si eu am incercat sa am grija cat mai mult cu putinta, dar...vine copilul si cand se urca in masina atinge cu geaca. Daca are un nasture e gata zgarietura. N-ai ce sa faci. Si sa stau cu ochii pe ea ca pe butelie....nu are rost. II doar un obiect. Chiar is curios ce o sa iti iei

Comment

• Buna seara colegi.
                Ma tot uit dupa un Civic si este una care mi-a atras atentia, ce spuneti, merita?
                https://www.autovit.ro/anunt/honda-c...-ID7Gxn8I.html

Comment

• La 16k de km masina e practic noua .Motorul e super ok si trage cat ar trebui sa traga un motor de 1.8L si 142cp. Vezi sa aiba in fiecare an revizia facuta, o duci la Asko sau la alta reprezentanta sa o verifici si acolo si daca iti convine pretul go for it .
                  PS. Pe sedan vezi ca au fost si versiuni ceva mai dotate gen trapa,xenon dar nu stiu asta cum se reflecta in pret dupa 3 ani .Bafta la cumparaturi!

Comment

• Originally posted by botz View Post
                    La 16k de km masina e practic noua .Motorul e super ok si trage cat ar trebui sa traga un motor de 1.8L si 142cp. Vezi sa aiba in fiecare an revizia facuta, o duci la Asko sau la alta reprezentanta sa o verifici si acolo si daca iti convine pretul go for it .
                    PS. Pe sedan vezi ca au fost si versiuni ceva mai dotate gen trapa,xenon dar nu stiu asta cum se reflecta in pret dupa 3 ani .Bafta la cumparaturi!
                    Avea verificarile la zi facute la Asko, am facut o verificare integrala tot acolo si e totul Ok, proprietarul era genul care tine la masina, garantie pana un august 2019, garantie extinsa pana in 2019 am batut palma!
                    Ca si prima impresie, sunt incantat. Zic eu ca am facut un compromis intre intre o masina noua (ce vine cu garantie, 0 km, etc) si o masina second hand (fara garantie, rulaj x km).

Comment

• kytic
                      Junior Member
                      kytic daca ai cumparat-o, sa ii deschizi un topic aici pe forum. Cu siguranta vor mai aparea intrebari legate de intretinere, etc.

Comment

• Cum o sa-mi permita timpul o sa postez. Chiar ma bucur sa fac parte din comunitatea Hondistilor.

Comment

• Salutare! ce stiti despre aceasta honditza si genul acesta de cutie automata? Nu reusesc sa gasesc cam nimic despre ea, se pare ca sunt foarte putine modele cu asa ceva...
                          https://www.olx.ro/oferta/honda-civi...r-IDcdgmZ.html

Comment

• Cutia e clasica, fiabila, (mult) peste cea i-shift.
                            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Originally posted by utilizator78 View Post
                              Salutare! ce stiti despre aceasta honditza si genul acesta de cutie automata? Nu reusesc sa gasesc cam nimic despre ea, se pare ca sunt foarte putine modele cu asa ceva...
                              https://www.olx.ro/oferta/honda-civi...r-IDcdgmZ.html
                              Acum am gasit... (

Click image for larger version  Name:	RAR.JPG Views:	1 Size:	37.6 KB ID:	857515

Comment

• Crezi ca are km dati inapoi?

Comment

Working...
                                X