Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da, exteriorul imi place f mult, mai ales la Evo.

@Exceswater sa o stapanesti cu placere si fara evenimente neplacute. Asteptam sa-ti deschizi topic (bineinteles cu ceva poze) in aria potrivita.
    '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
    Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Masina e ok si am siguranta ca nu e lovita, taiata, cu probleme.
      Ma repet, a fost comandata de fratele meu pentru client, singur proprietar, omul mai are doua Mazda luate de noi, om serios, a avut grija de masina.
      Cauciuri de vara bune + cadou cele de iarna aproape noi.
      Reviziile sunt facute numai la reprezentanta, ingrijita.
      Are 10 ani dar nu e obosita.

Interiorul e normal, recunosc ca Civicul e SF, dar decat sa iau un SF care e paguba si maltratata, mai bine o masina normala care e ok.

Tot veni vorba de Civic, ala de care ziceam mai devreme avea si problema cu ceasul in bord din dreapta de tot - mergea pe baza de pumni.

La Lancer e ok, am volan cu piele, schimbator cu piele - necesita un mic retus la ambele, computer de bord, pilot automat, comenzi volan, Bluetooth, cotiera.
      Chiar e ok masina e bine lucrata. Daca ma plictisesc asa pot foarte lejer sa ii imbrac bordul in piele si gata o fac frumoasa.

Am tot felul de spatii de depozitare, in cotiera, loc de pahare, in usi loc de pahare, cotiera spate cu loc de pahare, e suficient.
      Am doar de remediat o arsura de tigara undeva, un dobitoc a aruncat pe geam o tigara care a aterizat in Mitsu meu. Demult. Aproape insesizabil dar o voi remedia personal, vreau sa o fac ok.

Urmeaza un polish de faruri + folie, folie legala pe spate + luneta, caut niste jante frumoase gen OZ sau DOTZ.

Evo e chiar frumos.
      «Fericire pentru toţi, pe gratis, şi hai să nu plece nimeni supărat!»
      Caut pe Google la cerere. Prețuri decente.

Comment

• la exterior chiar este, mai ales Evo.
        Clar n-ar fi meritat civic-ul ala nici daca o lasa la un pret decent. Merita restaurata o masina atunci cand ti se pune pata pe una anume, nu cand o vrei functionala, dar te-ai descotorosi de ea oricand.
        '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
        Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Sincer obosisem.
          Am vazut, dorit si verificat doua E90, - una lovita frontal + dreapta, una pierduse brusc 140.000 km, am trecut la Subaru Impreza, am fost la Brasov dupa una care avea nu rugina pe metal ci metal pe rugina, apoi dupa una la Avrig - lovita frontal lonjeron stramb. Apoi sambata la Bucuresti dupa epica teapa asta a lui pustiul ala aberant.

Plus un GTI din Craiova pe care l-as fi vrut insa a fost lovita la un an de la achizitie, ambele lonjeroane schimbate + motor si alte chestii si vanzatorul insista ca nu e adevarat - dobitoc - am aflat datele din sistemul lor VW + ca cerea 6300 pe ea.
          plus o Honda Civic din Craiova lovita frontal, far rupt, montaj prost dupa accident, lonjeron taiat, lovita si in spate + chit la greu, vopsea crapata peste chit... etc. Numai mizerii.

Daca vreau restaurare iau ceva classic, nu un gunoi din 2007 care a fost batjocorita si pe care cere un cretin mii de euro.
          Sunt simpatici aia care la vanzare pun ca specificatii chestii gen S line, GTI, Mugen etc, si toata chestia e de fapt un sticker amarat pe undeva si masina e cheala in fapt.
          Oricum voi ramane fan japoneze, asta e clar.
          M-am saturat de tipare. Toti numai VW, Opel si Skoda. Cand aud de altceva - Nu e bun domne ca nu e piese ca e japoneze.

Japan rulz.

Konichiwa & Sayonara.

Comment

• Salut @exceswater, felicitari pentru achizitie si sa te bucuri de masina fara incident!
            Pe mine m-a cam lasat rece oferta de civic-uri din Bucuresti cel putin, de aceea am inceput sa caut pe mobile.de dar sincer nici acolo nu am gasit ceva extraordinar (majoritatea diesel 2.2 sau 1.4 benzina). Momentan sunt in asteptare si ma gandesc sa ma vad o versiune in 3 usi asta: https://www.olx.ro/oferta/honda-civi...e-IDaRMD1.html stie cineva ceva de ea?

Comment

• O singura chestie care mi-a sarit in ochi la TypeSu negru, are buton de reglat inaltimea farurilor dar in anunt scrie ca are faruri xenon. Deci e un xenon aftermarket care te lasa usor fara certificat

Comment

• Multam fain Tarabostez

In poze pare frumusica. Cam putini km din 2007 pana acum dar daca este cu acte e ok. Vorbeste la Asko cu Lucian - e numarul de la ASKO pe site - si acolo apare si cel de serviciu al lui, o verificare completa este 340 sau 360 la ei.

Prima oara vezi masina, mergi cu ea, daca e ok la pasul asta mergi cu ea la ASKO.
                Sincer sa fiu acum, dupa proba cu Civic, daca tii la rinichii tai, mergi pe Acord.

Vezi ca Totolino de pe forum are un Civic la vanzare, are thread aici

http://www.hondafan.ro/forum/showthr...ilano-Red-2007

uite ce zile colegul aalex691 - acum intelegi de ce am renuntat.
                Masina ok dar proprietarii ... unii...

Comment

• Daca vrei o Honda buna, in primul rand ai de cautat si trebuie sa fii pregatit sa platesti pretul corect.
                  Ieftin ai bun destul de greu, daca nu imposibil.
                  ....

Comment

• Originally posted by aalex691 View Post
                    O singura chestie care mi-a sarit in ochi la TypeSu negru, are buton de reglat inaltimea farurilor dar in anunt scrie ca are faruri xenon. Deci e un xenon aftermarket care te lasa usor fara certificat
                    Ca să o aduci înapoi le halogen costă câțiva lei sau dacă ești cu chef de treabă o faci tu în maxim o oră deci nu e vreo mare tragedie. Dacă asta e singura problemă a mașinii, e una nesemnificativă.
                    KMR
                    Super Moderator
                    Last edited by KMR; 26-04-18, 20:47.
                    I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                    My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                    '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                    '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                    '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                    EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                    EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                    EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                    EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                    EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                    EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Stiu asta, doar voiam sa atrag atentia ca nu este xenon OEM ci pus in garaj ceea ce e cu totul altceva.

Comment

• Am crezut că are importanță și propoziția asta "Deci e un xenon aftermarket care te lasa usor fara certificat "
                        I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
                        My cars:

'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
                        '00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
                        '96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
                        '78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
                        EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
                        EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
                        EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
                        EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
                        EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
                        EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -

Comment

• Salutare, sunt in cautarea unui Civic de vreo 3 saptamani si pana acum am fost sa vad 2 modele:

- prima nu este pusa la vanzare, este a unei cunostinte si masina parea destul de intretinuta dar avea undeva la 170.000km din 2010. Dpdv mecanic masina parea ok(revizii facute la timp, piese origniale) dar avea unele probleme comune din ce am vazut pe aici: motorsul de la oglinda dreapta trebuia schimbat deoarece nu o rabata pana la capat, cilindrul de la ambreiaj trebuia schimbat si inca cateva. Masina avea nevoie totodata si de o vopsire completa + ceva reparatii deoarece era lovita/zgariata cam pe toate componentele. Pretul undeva la 6500-6700 euro.

- a 2-a masina avea undeva la 70-80.000km (daca erau reali), al 3-lea proprietar. Omul nu era foarte sigur ce sau cand a fost schimbat la masina si nu imi putea oferii istoricul ei. Alte probleme: si aceasta avea motorasul de la oglina stricat, bandourile de plastic de pe aripi(sau cum se numesc) erau sarite/rupte din cleme. Defecte la partea exterioara: lac sarit, mici indoituri la aripi, o bara zgariata in parcare. Motivul pentru care am decis sa mai caut a fost pretul de aproximativ 8000 euro si faptul ca proprietarul nu imi putea oferi suficiente detalii despre istoricul ei.

Ce masini am mai gasit pe internet: a fost una in weekend de la Pitesti cu 6650 euro la 80.000 km din 2009 si s-a dat in 2 zile. Alta care inca este la vanzare(https://www.autovit.ro/anunt/honda-civic-ID7GtauJ.html) - i-am trimis mesaj proprietarului si i-am cerut seria VIN dar acesta l-a citit si a decis sa nu raspunda.

Sunt total de acord cu ce a zis Dan P mai sus, trebuie sa cauti mult si sa platesti pentru o masina calumea insa treaba asta nu se aplica doar la modelul/marca asta.
                          Modelul imi place foarte mult si pare sa fie exact ceea ce caut la viitoarea masina, deci nu ma dau batut inca! Sunt dispus totodata sa platesc pentru cat face masina in functie de starea ei dar se pare ca nu prea gasesti nimic decent. Nu sunt absurd, stiu ca este un model cu o vechime de minim 7-8 ani si la varsta aia toate au mici zgarieturi/urme de criblura, dar sa nu fie atat de exagerate incat sa necesite o revopsire completa. Urmaresc forumul de ceva vreme si as fi vrut sa cumpar de la un membru hondafan deoarece am vazut mai multe masini ce mi-au placut si au fost foarte bine ingrijite.

Daca ma poate ajuta cineva cu un topic in sectiunea Vanzari/Cumparari il rog sa imi dea un PM pentru a-i trimite toate detaliile referitoare la ceea ce caut.

Comment

• Salutare, desi eram setat pe un Civic 5D A/T >2009, un prieten de-al unui prieten are un FD 1.8 la vanzare, tot A/T, 2008. As vrea sa intreb care ar fi diferentele majore intre ele. Stiu ca FD e Japan made, dar dpdv al comfortului cum sta? Am inteles ca 5D e destul de rigid. De asemenea, cutia de pe FD e cvt sau tot a/t clasic?

Comment

• Recomand. E mult mai ok decat decat 5D si cutia AT este cea clasica, fara probleme.
                              Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                              Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                              ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Si 5D-ul are A/T clasic dupa facelift.
                                '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

Working...
                                X