vezi ca sunt simulate curbele alea.
Vreau (orice) Civic - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
De unde stii?Originally posted by illest View Postvezi ca sunt simulate curbele alea.
Sa admitem ca sunt simulate…….nu putem deduce nimic din "simularea" aia?Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".
… Jazz do it ...
Comment
-
1.4 de pe Civic din 2006 nu era de 100 cp?
Adică nu erau 2 variante de putere ale aceluiși motor? Unele de 83 Cp și unele de 100 Cp?
L.E. Eu m-am referit la cel de 100 cp în discuție, nu la cel de 83 cp.Last edited by KMR; 16-09-15, 07:46.I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
'00 S2000, Silverstone Metallic - my new daily sunny day drive
'96 CRX Del Sol 1,6 SIR, Custom Metallic Green - sunny&warm days car
'78 Accord SJ 1,6 Yellow - historical car
EX-'11 CR-V 2,2 I-DTEC A/T Executive, Urban Titanium Metallic
EX -'09 Accord Sedan 2,4 M/T Executive, Cobalt Blue Pearl
EX-''00 HR-V 1,6, Custom Matt BlacK - Utility car
EX-'15 Civic 5D 1,8 Sport M/T Briliant Sporty Blue Metallic
EX- '95 Civic Eg 1,8 White - race car
EX-'08 Civic 5d 1,8 Sport M/T Alabaster Silver -
Comment
-
Vreau (orice) Civic
Ba da, parca type s din 2008
LE: este si 5d, dar la fel incepand cu 2008
http://www.automobile-catalog.com/cu..._4_i-vtec.html
LLE:Chiar daca tehnologia i-DSi vine doar cu 83 de cai… daca ne uitam atent ce se intampla pana-n 3000rpm…
observam ca CP si Nm sunt identici cu vtec-ul de 100 de cai la turatii nu mai mari de 3000Last edited by InjectoR; 16-09-15, 08:38.Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".
… Jazz do it ...
Comment
-
M-am tot uitat acolo si care mai de care racerOriginally posted by KMR View PostDa, toți merg la raliu cu ele, uită-te la topicul despre consumuri și îți vei da seama
)
"In 30 years, Honda has made 15 million V-Tec System and they have never, not even once single failure" - Jeremy Clarkson Top Gear.
The Power of Dreams
Comment
-
Sfatul meu ar fi să conduci ambele motorizări. Dar dacă tu ai un PAssat 1,9 TDI, motorul de 1,4 ți se va părea foarte leneș.I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
'09 Honda Accord Tourer 2.4 A/T, Executive, Cobalt Blue Pearl--all season daily car
Comment
-
Asa este ....pentru ca pana-n 4200 vtecul de pe 1.8 este gandit sa fie economic in primul randOriginally posted by Dan P View PostChiar si 1.8 ti se va parea lenes, dar sa nu uiti ca la 4500 rpm abia incepe distractia la benzina
Acest fenomen a fost deja observat si studiat de către oamenii de știință si psihologii din Marea Britanie. S-a scris chiar si in Wikipedia".
… Jazz do it ...
Comment
-
Originally posted by KMR View PostBineînțeles că a început și pe topicul ăsta discuția 5D versus Sedan. Poate mută cineva toate posturile astea acolo unde le e locul.
Evident că e o caroserie proastă 5D-ul și că e nesigură că doar d-aia au pus pe caroseria aia motor de 310 cai, că e nesigură.
Și s-a reluat și "sportul" numit Datul cu părerea despre lucruri de care nu știm nimic, adică despre un motor pe o mașină de care n-ai condus...
Eu am în familie un I30 cu motor pe benzină de 1,4 și se mișcă foarte bine. Dar care e relevanța în discuția despre Civic cu motor de 1,4?
Absolut niciuna. Câți cai are Golful ăla? 78? Și presupui că Honda cu 100 cai sr mișcă la fel? Masele celor 2 mașini sunt foarte apropiate, Golful fiind mai ușor cu 27 kg. Așa că lăsați Golful în pace și lăsați-ii să vorbească de Civic cu motor de 1,4 pe ăia care au condus mașina asta.
Cine a vorbit de 4D?
Confunzi topicurile. Eu doar am confirmat spusele lui vtin , daca nu aveam aceeasi impresie acum eram posesor de 5D.
La Golf s-a facut referire in discutia actuala si am conformat-o si pe asta si nu cred ca cei 20 de cai in plus de pe Civicul de 1.4 sa o tranforme intr-un shuttle. Sa fim seriosi, ma contrazici de dragul de a o face.
Legat de consum, confirm ca Honda "consuma mult" Am "reusit"sa scot 8L/100 Iasi-Cluj-Iasi.
Consum real spre 8,5(cred), dar who gives a fuck, m-am distrat in munti.
Daca nu e bine nici asa mai plusez cu 1L-2 ca sa fie bine .
O zic pentru ca ma simt foarte vinovat , am sustinut ca Honda consuma foarte putin.
Comment
-
N-am zis de tine, ziceam în general că iar deviază discuția. Pe de altă parte, în discuție eram convins că sereferă la modelul de Civic de 100Cp, nu mi-a trecut prin cap cel de 83 Cp
Nu vreau să te contrazic nici măcar de dragul de a o face
Consumă Civic-ul oricât
Tot am zis că pun o fotografie cu consumul meu din ultimii 5000+km dar n-am pus-o. Cert e că nu mai merg prea tare cu Civic-ul, prefer să merg mai "sport' cu Del Sol-ul .
Și cu atât mai puțin voi merge mai tare cu Civic-ul de acum încolo, că am aflat că e periculos
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
Comment
-
Ciudat sau nu, vad ca multi inca mai atarna in obsesia 4d vs 5d gen. 8. Asa cum zicea Richie, nu era vorba de asa ceva in discutia de fata.
@Adrian Octavian: ce treaba are consumul cu racer-ul? In 99,99% din cazuri merg la economie, restul is racer d-ala de-al tau si... imi fuge. Ca tot ti-am facut marturisirea asta, te simti mai bine? Cu 5d-ul tau, evident....
@KMR: nu e periculoasa 5d-ul, da-te la ea cat si cum vrei! As gresi inca o data daca as spune "ori ca e un sofer pursange ori un curajos fara seaman" Racer-ul de 5d?!
Sa inteleg ca daca vreunul spune ceva de rau de vreo masina, e bun de pus la zid?! Imi aduc aminte de un coleg care, atunci cand a venit vorba de HR-V a replicat sec: "e o masina de rahat". Ce repede s-a vazut atins acum...
Comment
-
Așa am rămas eu cu impresia, poate de la faptul că ai zis să nu ia niciuna dacă este vorba de Civic 2006-2011
Nu, puteți zice ce vreți de 5D, nu e problemă, n-am făcut-o eu
Doar că nu mi se pare o mașină nesigură. M-am dat la ea cum am putut și știut și n-am pățit nimic. Dacă e vorba de mine că am zis că HR-V e de rahat, da, așa mi se pare mie. Dar nu cred că trebuie să dramatizăm și să ne supărăm. Ne știm de prea mult timp ca să facem asta. ( așa cred ).
I'm not anti-social. I'm anti-idiot.
My cars:
Comment
-
@KMR: cu siguranta nu ne suparam unul pe altul, cel putin eu nu pe tine. In ce ma priveste, nu e vorba de tampenia aia seaca cum ca "te respect", ci iti datorez respect. Am multe motive sa spun asta.
Dar... masina fuge cu totul cand dai de o denivelare, daca e un pic ud. Nu fuge de tot, dar pentru cateva milisecunde e incontrolabila, nu stii daca va reveni pe drum sau ba. La ultima Nationala, pe drumul unde s-a facut proba, am filmarea cu miscarea masinii cand a trecut peste denivelarea de asfalt ramasa ca urmare a unei mai vechi alunecari de teren (probabil). Parca cineva trage de imaginea aia. In oras, alunecarea aia tampita am incercat-o de nenumarate ori.
Pentru acele milisecunde cand nu stiu ce va face masina aia cu mine, consider ca 5d-ul e o masina nesigura.
Comment

Comment