Achizitie masina economica

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Achizitie masina economica

  Buna ziua,


  Postez aici deoarece ma aflu intr-o dilema, vreau sa achizitionez o masina second hand care trebuie sa indeplineasca o serie de criterii:
  -sa fie cat mai economica, o folosesc pentru activitate de service, adica ma deplasez mult atat in oras cat si in afara lui, in special drumuri scurte.
  -sa fie compacta, nu vreau o masina din clasa mini si nici una mare, clasa compacta este ideala, chiar si breack.
  -sa nu fie mai veche de 2012 si km pana in maxim 150000, si nu in ultimul rand bugetul in jur a 10000 uro.
  -sa fie japoneza

  Dintre toate ofertele am selectat doua masini: Honda Civic iDtec model 2012-2015 si Lexus CT200h 2012-2013. Ambele masini imi plac, indeplinesc majoritatea cerintelor mele, cu unele plusuri si minusuri. Mai exact, la Honda nu sunt foarte incantat de ideea ca este diesel, acum am tot o Honda 1.8 benzina CVT, insa in felul in care o exploatez consuma 10%. Lexus imi place din punct de vedere al tehnologiei, confortului, cutie automata, singurul dezavantaj ar fi spatiul interior mai redus si probabil costurile de intretinere mai mari. In schimb imi place ca este automata, hybrid, nu cunosc foarte multe despre fiabilitate si costuri de intretinere insa banuiesc ca este peste Honda. La Civic imi place ca este spatioasa,sistemul magic seeats, mai noua cu 1-2 ani si cu km mai putini la acelasi pret ca si CT-ul.

  Cam asta ar fi dilema, nu gasesc foarte multe informatii nici despre Honda si nici despre Lexus, de aceea am postat. Va multumesc!
Working...
X