Noul Civic Sedan (model European) 2016- speculatii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu este exclus ca pretul de lista totusi sa fie pe acolo. In momentul de fata in Germania pretul de lista pt un 5d Executive este 30.250 plus vopseaua metalizata deci rotunjit 31.000 euro. Asta in schimb nu reflecta in pretul de vanzare doarece la Honda ii place sa lase mult din acest pret de lista.

Comment

• Originally posted by dare50 View Post
      Cum spuneam in banii astia se poate lua o Mazda 6, cutie automata 6 trepte clasica, motor 2500cmc, spre 200 CP, f bine finisata si o clasa superioara. Doar ca nu imi trebuie o masina atat de mare.
      Off topic: exista modelul nou de mazda 6 de 200CP? eu stiu ca e doar 175 cp.
      '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
      Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Originally posted by ady_uaic View Post
        Da benzina aspirat de 2.5L aproximativ 200 CP(19x..)
        kawamoto chiar daca Honda Ro ar permite si reduceri mari de pret in showroom chiar si asa la 30k euro iti garantez ca in RO putini ar intreba de vreun discount .Cat sa negociezi sa fie ok - 25-30% ?
        botz
        Senior Member
        Last edited by botz; 11-10-16, 12:30.

Comment

• Originally posted by ady_uaic View Post
          Putere maximă
          141 (192) / 5.700 kW (CP) de pe mazda.ro

Comment

• interesant, thanks.
            '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
            Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Am vazut azi pe viu noul civic la Paris. La exterior par interesante si sedanul si hatchul, dar in hatch e spațiu mai mic in spate la cap, mai mic parca si decat generația 9, in sedan e mai ok. Interiorul nu e deloc atât de calitativ cum li se părea americanilor aia prin testele video de pe YouTube... butoanele de pe volan sunt la fel de proaste ca si cele de pe Honda connect, exact aceeași senzație iti dau când le vezi si când le apeși...

Click image for larger version

Name:	IMG_1758.jpg
Views:	1
Size:	14.7 KB
ID:	723032

Click image for larger version

Name:	IMG_1778.jpg
Views:	1
Size:	33.6 KB
ID:	723036
              [ATTACH]undefined[/ATTACH]
              Attached Files
              bacu
              Senior Member
              Last edited by bacu; 17-10-16, 11:00.
              2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
              Ex:
              2014 Honda Civic Executive
              2011 Honda Civic GT

Comment

• In Turcia a fost lansat noul sedan...doar cu motorul pe benzina de 1.6 , 125 cai. Preturi intre 22000 si 29000 euro.
                Probabil peste vreo 5 ani, inainte sa apara modelul nou, o sa dau si eu 16000 pe una...

https://honda.com.tr/otomobil/civic-...nik-ozellikler
                https://honda.com.tr/otomobil/civic-sedan/fiyat

Si un mic review (deja au aparut mai multe la turci):

https://www.youtube.com/watch?v=9dz-5By7i4w

Comment

• Asta e o struto-camila: e motorul actual R16 pus pe caroseria noului sedan. Si cutia automata e tot cea actuala, adica este clasica, cu 5 viteze.
                  "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                  "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• In Tailanda sedanul se vinde cu 1.8 i-VTEC si 1.5T.

Comment

• Cam scump camiloiu
                      Chiar incep sa cred preturile alea de la Paris .Interesant concept : daca ii pui pret de aproximativ 32K euro trece brusc in segmentul premium ? (120i(184CP),A250(211CP)?)
                      Nici nu ma gandesc la 1.6L aspirat de 125CP la pret de start de 22k euro..

Comment

• La Turci au fost tot timpul mult mai scumpe decat la noi.
                        "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                        "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• In afara de ergonomia mai buna si bordul mai aerisit, nu prea e cu nimic mai premium la interior decat faceliftul 2015... in afara de pret, binenteles... :-)
                          2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
                          Ex:
                          2014 Honda Civic Executive
                          2011 Honda Civic GT

Comment

• N-am zis ca e mai premium... doar ca Honda acopera oarecum nisa de Accord altfel.

La calitate la interior ma indoiesc si eu ca e premium, dar cred ca e ceva mai buna (cel putin tactil) fata de sedanul curent (eventual usor peste 5d-ul actual)

Si ar trebui sa bage si diesel-ul de 1,6 daca ar vrea sa vanda mai multe (pana trece de tot moda cu diesel in Europa...)
                            '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

• Preturile de la turci nu au legatura cu Europa. La ei este deja taxata foarte mult achizitia de automobile noi . Din ce am inteles de la partenerii mei taxele sunt cam 100% din pretul autoturismului. Se descurajeaza achizitia de masini, ca nu mai fac fata.
                              ....

Comment

• 20-30 octombrie
                                Honda Romania va expune la SAB & A modelele Civic hatchbach, Civic Sedan, Civic Tourer, CR-V si HR-V. Sunt curios dacă vor expune aceleași unități ca la Paris. Vă rog puneți niște poze și impresii. Și preț dacă e afișat

Comment

Working...
                                X