Noul Civic Sedan (model European) 2016- speculatii

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by vtin View Post
    Honda - The Power of Dreams
    Ce urat , domnule! Sa ne tratezi cu spatele!

Chiar, la banii astia (preturi fara TVA), ne ramane doar puterea de a mai visa la o Honda noua.

Comment

• E un spate aratat celor de la Honda care, din 2006 (la categoria R chiar de si mai multi ani, de pe vremea lui EP3), adica de 11 ani incoace, nu au mai facut nimic notabil.
      Au venit acum cu downsizing dupa ce altii s-au saturat si tind sa renunte la el.
      Mai au cateva luni sau zile sa intre pe piata cu noul Civic si nu au curajul sa spuna verde-n fata cat costa.
      NSX-ul multasteptat si-o ia de la GTR de nu se vede. Si nu si-o ia oricum, ci la un pret piperat.
      Marele Type R a batut o data Nurburgringul, dar pe alte circuite si-o ia de nu se vede de la un Megane RS care deja nu se mai produce.
      Deci, cine mai e Honda?
      Cum sa dau ~27.000 de euro pe o masina cu un motor cat o inima de porumbel?!

Comment

• Din pacate esta e riscul de a americaniza modele Honda. Aia de peste ocean, cum sunt mai tampiti de fel (inculti), au stiut sa faca masini mari si grele, rapide doar in linie dreapta. Hondele de odinioara, cele iubite de adevaratii fani si de impatimitii curselor de masini si motoare, erau mici, usoare, fasnete, cu o distributie superba a maselor pe punti, economice cand e cazul, extrem de simple si de fiabile, cu o intretinere ieftina si fara batai de cap.

Intrebarea este: cati cumparatori isi mai doresc astfel de masini? Si cati americani obezi vor si chiar cumpara opusul lor? America sustine vanzarile, iar americanii traseaza tendintele urmatoarelor modele. Iar Honda, ca oricare alt constructor, se ghideaza dupa ce doreste piata, adica dupa bani, insa riscul este ca in cativa ani, sa nu mai fie nici o diferenta intre un VW si o Mazda, sau intre o Toyota si un Renault. Doar emblema.

Comment

• Hmmm,eu zic ca nu va mai dura cativa ani,deja se intampla din pacate.Vom alege modelul care ne place mai mult,marca,mai putin...

Comment

• Originally posted by Delphi View Post
            Si eu cred ca astea sunt preturile cu TVA, numai ca pentru culorile metalizate si perlate se mai adauga 468 Euro.
            Am fost sunat si eu de cei de la ASKO. Preturile sunt corecte cu TVA inclus, se mai adauga vopseaua metalizata cum spunea colegul Delphi, si se scade un 4% pentru precomanda

Comment

• Originally posted by dare50 View Post
              Am fost sunat si eu de cei de la ASKO. Preturile sunt corecte cu TVA inclus, se mai adauga vopseaua metalizata cum spunea colegul Delphi, si se scade un 4% pentru precomanda
              Imi cer scuze ca am indus in eroare, dar asta mi-a spus cel de la Casa Auto...

Comment

• Un filmulet interesant, in care folosind Hondata FlashPro, se creste boost-ul cu 6 psi si un Civic 1.5T sedan CVT este dus de la 176 CP si 220 Nm la 215 CP si 326 Nm:

https://www.youtube.com/watch?v=KB_Y...ature=youtu.be

LE: A aparut si lista de preturi in Ungaria: e doar cu aprox. 650 Eur mai ieftin decat la noi. Ma rog, daca socotesti comisionul bancii la schimb valutar, transferul banilor si cheltuielile aferente deplasarii, cred ca ajunge la fel ca la noi. De data asta, sedanul e un pic mai scump decat 5D (adica Executive vs. Prestige si Elegance vs. Sport Plus).
                Delphi
                Super Moderator
                Last edited by Delphi; 17-02-17, 09:39.
                "Things are not what they appear to be: nor are they otherwise."
                "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Cand maresti presiunea in turbo mai trebuie sa faci si alte reglaje la un motor turbo benzina, altfel s-ar putea sa vezi cum decoleaza cate un piston.
                  Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                  Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                  ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Ca de exemplu? (Intreb serios, chiar nu ma pricep la turbo).
                    "The truth may be out there, but the lies are inside your head." - Sir Terry Pratchett

Comment

• Ma gandesc ca hondata a facut un soft calumea.nu au marit doar presiunea la turbo.

power of dreams
                      sigpic

Comment

• E vorba de amestec (mult mai strict fata de N/A), pentru ca la motoarele turbo pe benzina cea mai mare problema este detonatia.
                        IB
                        Senior Member
                        Last edited by IB; 17-02-17, 19:51.

Comment

• @IB & M4R1U5: Da, si eu gandesc ca si voi, dar poate mai sunt si altele.

Comment

• Tocmai ca mai sunt si alte modificari nu doar boost.
                            Cresteri de putere Honda motorizari benzina si diesel.
                            Civic TypeR FK2 '16 Milano Red | Jazz '05

ex - Accord '06 CN1 |ex - Accord '02 Type-R | ex -CRX '92 DelSol VTI | ex - Accord '09 Tourer | ex - Type-R '07 Milano Red | ex - Honda S2000
                            ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X TC-SST | ex. Mitsubishi '12 EVOLUTION X GSR | ex. Type-R '07 Time Attack car | ex. BMW '07 X3 X-Drive 35d

Comment

• Ok, + avans la aprindere.

Comment

• Pai si de unde stiti ca softul ala nu are toate ajustarile astea. In video omul spune de varianta softului pt +6psi nu ca softul creste doar presiunea cu 6psi.

power of dreams
                                sigpic

Comment

Working...
                                X