Din pacate, nu, vor fi doar modele actuale. Noutatile vor fi doar: Alfa Romeo Giulia, Maserati Levante, Mercedes - Benz GLC Coupe, Kia Niro, Opel Mokka X, SEAT Ateca.
Noul Civic Sedan (model European) 2016- speculatii
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Hondapro Jason adica pret de USA ? In mod normal atat trebuia sa fie si in UE dar in euro (+5-10% mai mult maxim) . Dar nu e se pare ,conform preturilor de la targ Paris . Sau poate si ala a fost exercitiu de marketing de genul punem un pret mare pe portiera si vedem si zic oamenii...
Din pretul de mai sus se scade un 1500 maxim cutia automata si ar da chiar un pret bun la M/T.
Comment
-
Dap, preț de SUA.Originally posted by botz View PostHondapro Jason adica pret de USA ? In mod normal atat trebuia sa fie si in UE dar in euro (+5-10% mai mult maxim) . Dar nu e se pare ,conform preturilor de la targ Paris . Sau poate si ala a fost exercitiu de marketing de genul punem un pret mare pe portiera si vedem si zic oamenii...
Din pretul de mai sus se scade un 1500 maxim cutia automata si ar da chiar un pret bun la M/T.
Și eu mă gândeam că așa ar fi ok ca preț.
Sent from my iPhone using Tapatalk'08 Honda Civic Type S "Roșcata"
Comment
-
I30 nu prea are ce cauta aici ca puteri apropiate sau finisaje .Cum vad eu ca si preturi in schimb Renault sau PSA da(evident + primele 3 de mai sus) . Vorbim de UE si puteri in 200 CP plus minus . Si aici vorbim de pret de lista fara negocieri de 21-24k euro .Originally posted by BV26CAT View PostPretul corect e in functie de cat o sa fie la momentul ala Ford Focus, Golful, Astra si Hyundai I30. Ca daca o sa fie cu 7000 eur peste fara sa ofere nimic in plus, o sa vanda putin de tot.
Nu au ce sa ofere cu 7000 euro mai mult plus valoare in mod clar . Aaa pe clasa asta (compacta de volum dar cu mici pretentii de premium ) si un Mazda 3 pe la aproape 27k euro dar ala e maxim si probabil au 0,001% vanzari acolo .
Tot e bine ca topicul se refera la speculatii si atunci putem abera fara sa facem OT corect ?
Comment
-
Am vazut si nou I30 la Paris, nu e nici ala cine stie ce la finisaje, insa e clar o evolutie fata de modelul actual, cel putin la dotari. Dar parca mai evoluat este tucson fata de ix35, decat noul i30 fata de cel actual...
Giulia este superba si la interior si la exterior, insa cand am vazut ca e mai scumpa decat seria 3 si c classe am ramas cam frustrat asa... :-)2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
Ex:
2014 Honda Civic Executive
2011 Honda Civic GT
Comment
-
Aha ok. Noul I30 nu l-am vazut nici macar in poze ....my badOriginally posted by bacu View PostAm vazut si nou I30 la Paris, nu e nici ala cine stie ce la finisaje, insa e clar o evolutie fata de modelul actual, cel putin la dotari. Dar parca mai evoluat este tucson fata de ix35, decat noul i30 fata de cel actual...
Giulia este superba si la interior si la exterior, insa cand am vazut ca e mai scumpa decat seria 3 si c classe am ramas cam frustrat asa... :-)
Eu nu de Giulia(2.9L facut de Ferrari ? ) vorbesc ca aia e normal sa fie scumpa la ce ofera ci de sora aia mai mica dar tot frumoasa Giulietta (tot compacta ) .Masini pamantene pentru mine in jur de 25k euro .
( cu minus daca se poate )
Comment

.

Comment