Navigatie Civic 5D 2012

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Navigatie Civic 5D 2012

Salut
    Am luat de curant o Honda Civic 5D Executive Navi din Germania. Am citit pe forumuri, dar nu am reusit sa gasesc daca exista sau nu posibilitatea sa actualizez singur navigatia - am gasit solutii pe gpsunderground doar pentru modele din 2011 sau mai vechi.
    Ma poate cineva ajuta cu un raspuns - exista solutie de update pentru navigatia de la Civic din 2012?
    Mentionez ca e model cu HDD...

Multumesc pt raspuns

Anyone?

Comment

La Asko ai intrebat?

Comment

Originally posted by CatalinP View Post
        La Asko ai intrebat?
        Nu am intrebat ca nu vreau metoda oficiala, scumpa ci metoda home made de actualizare, care am vazut ca e valabila pe modelele un pic mai vechi...intrebam poate stie cineva..

Comment

eu caut pt Honda Civic 5D 2011 si am vazut asta pt tine, vezi daca e ok: http://www.alibaba.com/product-detai...838.0.0.jodks3

Comment

Salut, am si eu aceeasi problema, si iti confirm ca nu exista posibilitatea sa faci update neoficial, pentru ca pentru a face update iti trebuie un cod pe care il obtii dupa ce introduci VIN-ul masinii. Deci nu este posibil sa faci update asa cum se poate la navigatiile honda cu dvd.

Dar asta nu inseamna ca daca platesti poti face actualizare, pentru ca honda nu a lansat inca niciun update pentru aceasta navigatie, si sunt convins ca nici nu va mai lansa vreodata, asa cum s-a intamplat si cu navigatia pe care o aveam pe modelul precedent, care din 2009 nu s-a actualizat niciodata. Deci forget about it, ce avem acum cu aia ramanem.
            2017 Honda CRV 9AT Executive + Connect + Sensing
            Ex:
            2014 Honda Civic Executive
            2011 Honda Civic GT

Comment

Working...
            X