Consumuri carburant Civic

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Un consum excelent!Nu stiu de ce sunt variatiile astea intre consumuri in oras.Probabil din cauza soferului.

  Comment


  • De cand am Civicul asta 1.0 T, am facut pana acum 6945 km, viteza medie 45 km/h - consum mediu total in toti acesti km, 7.1 L %
   Consumul depinde de foarte mult si de sofer, de trafic, relief, presiunea in roti, incarcarea masinii, etc. Depinde si ce drumuri faci zilnic. Eu de ex, in fiecare zi am de urcat vreo 7 km pana acasa, iar in urcare, am consum instantaneu peste 10 L % (tot peste 10 aveam in pantele alea si cu 1.6 diesel), insa prin oras la drum drept, la 50 km/h am consum instantaneu constant sub 4.
   E clar ca cineva care locuieste intr-un oras drept, fara dealuri, va avea un consum mediu mult mai bun.

   Comment


   • Salut,sunt nou posesor de civic 1,4/2010/73kw mai precis de două zile și consumul Ón București =10,8/București -Slanic =7,5.

    Comment


    • Dupa o excursie in Slovenia in care am facut 2950 km am avut un consum de 5,8 %. Mers legal pe autostrazi cu 130 km/h, iar in rest tot cu viteza legala. Am prins cateva ore de trafic bara la bara in zona Ljubljanei si a orasului Bled din cauza unor lucrari, iar climatizarea a fost pornita tot drumul, din care aproximativ 50% cu AC ON.
     Honda Civic Sedan '08 ES A/T

     Comment


     • Excursie in Grecia in jur de 1850 km dus-intors . La dus pana in Volos viteza medie in jur de 108km/h consum 7.5l . Apoi vreo 150 de km cu un consum mediu de 10L (munti) . La intoarcere mers mult mai lejer caci am citit ceva stiri cu modificare legislatie rutiera in Grecia . Ajuns acasa cu 7.6L/100 km si viteza medie de 86km/h parca. 3 adulti un copil plus toate bagajele de pe planeta respectiv am mai ajutat un prieten cu A8 de nu avea loc de toate alea .....Super multumit dar in continuare ajuns cu spatele tandari .PS Inca resimt lipsa unui reglaj lombar pe masinuta asta .

      Comment


      • Romania -Albania si retur, 2100 km, AC 80% din timp, viteza medie 80 km/h (in general am mers legal + ceva peste, nu mult, dar au fost si cateva varfuri) , consum afisat 6,9 l/100km, consum calculat undeva la 7,5-7,7 l/100. Drumul a inclus si un munte cu pante greu de urcat, unde, intr-adevar, vedeam cum scade acul rezervorului...
       Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

       http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

       Comment


       • Originally posted by Wagner View Post
        Romania -Albania si retur, 2100 km, AC 80% din timp, viteza medie 80 km/h (in general am mers legal + ceva peste, nu mult, dar au fost si cateva varfuri) , consum afisat 6,9 l/100km, consum calculat undeva la 7,5-7,7 l/100. Drumul a inclus si un munte cu pante greu de urcat, unde, intr-adevar, vedeam cum scade acul rezervorului...
        Maricica diferenta de consum .La a mea am verificat plin pe plin aproape un an si nu am avut erori de genul asta dar probabil e de la masina la masina. OT acum poate postezi si ceva impresii te rog din Albania pe Coltul Calatorului .Am avut asa un gand trecator vizavi de tara asta dar prejudecatile(sau poate varsta m-au tinut departe de ea). Merci anticipat !

        Comment


        • A mea cam tot timpul a avut intre 0,5-0,8 L/100 diferenta intre ce arata CB si ce iese din calculul la pompa. Incerc sa scriu cateva randuri si acolo, cand prind un pic de timp.
         Nu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...

         http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/Andrei+V/

         Comment


         • Dupa o excursie in Cehia, Austria, Slovenia si aproximativ 4000 km consumul a fost 6%. Trei persoane, portbagaj plin.
          Honda Civic Sedan '08 ES A/T

          Comment

          Working...
          X