Despre Honda Civic 1.4 2007

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Despre Honda Civic 1.4 2007

    Buna tuturor si ma bucur enorm in legatura cu gasirea acestui forum unde pot si eu sa cer anumite sugestii si sa fiu ajutat in anumite privinte.
    Deci sunt nou si sincer nu am timp de citit regulamente si mai alte cele,deci daca este ceva gresit va rog sa.mi spuneti.
    In urma cu ceva tim am fost extra posedat de aceasta masina si m-am interesat cat de cat si mi-am luat o Honda Civic 1.4 SE i-DSi de 2007.
    Aceasta masina este visul meu de aproximativ 7 ani si nu sunt sub nici o forma o persoana de bani gata si pana sa fac banutii de aceasta masina. M.am multumit cu un pasat (intermediarul).
    Sunt multe de spus si f multe ce nu le inteleg la aceasta masina,mai exact sunt total afon.
    In primul rand am proiectoare si habar nu am sa le aprind ca nu am cartea masinii,am crezut ca sunt puse de forma dar observ ca au si becuri aceste proiectoare... puteti rade cat vreti dar pt mine e o mare diferenta si chiar nu stiu absolut nimic despre aceasta masina..doar ca-mi place peste masura si nu regret o secunda ca am luat-o (chiar daca sunt unele chestii mai la nelocul lor)
    in primul rand as vrea sa cumpar alta baterie insa imi este frica sa nu am nevoie de coduri sau alte alea ca nu am decat cheia si documentele la masina asta..nimic mai mult.... as putea sa o schimb cu motorul pornit>?
    Si inca ceva: am gasit pe ebay sa cumpar o mufa pt acest model cu conexie aux dar sper sa nu fiu nevoit sa demontez tot bordul sau alte povesti...
    Acest model este cu distributie pe lant? Sunt foarte multe ce nu le inteleg, insa nu as vrea sa scriu cat un roman sa va plictisiti citind. Cine ma poate ajuta multumesc anticipat din suflet!!!
    hondatu
    Administrator
    Last edited by hondatu; 31-12-14, 10:17.

  • #2
    proiectoarele si lampa de ceata se pornesc rasucind inelul de pe maneta de semnalizare.

    Comment


    • #3
      multumesc! am incercat si nu merg..deci nu sunt legate... doresc sa.mi schimb bateria ma poate ajuta cineva cu o informatie in legatura cu asa ceva ??

      Comment


      • #4
        Din cate stiu eu cd playerul nu are cod, asa ca nu iti fa griji in privinta asta.

        Comment


        • #5
          Originally posted by anno View Post
          multumesc! am incercat si nu merg..deci nu sunt legate... doresc sa.mi schimb bateria ma poate ajuta cineva cu o informatie in legatura cu asa ceva ??
          Sau sunt arse sigurantele sau becurile.
          '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

          sigpic

          Comment


          • #6
            Lasa-mi un mail si iti trimit eu cartea masinii: are vreo 24 mb, dar facem cumva sa o primesti. Gasesti acolo cam ce te intereseaza (inclusiv cand sa faci revizii, cum e cu proiectoarele, sigurante, becuri etc)

            Comment


            • #7
              Cu siguranță am greșit topicul. Pt asta īmi cer scuze. Va rog acordați-mi un sfat. Sunt atras de achiziționarea unui hibrid. Civic sau Insight. Sunt frumoase, preturi atractive pt anul lor de fabricație - 2010-2011-, și, mai ales, sunt hibride. Ceea ce ma retine, sunt experientele negative ale cātorva cunoștințe, care au probleme majore cu IMA. Īntrebarea : aceste modele sunt de evitat? E o problema generala? Mulțumesc!

              Comment

              Working...
              X