Sfaturi achizitie Honda Accord second hand!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfaturi achizitie Honda Accord second hand!

Sunt nou aici si as dori niste sfaturi

Vreau sa-mi cumpar o hunda accord second hand, cine ce poate sa-mi spuna? Ma incadrez la bani la model 2003 - 2004.
    Vreau sa stiu daca motorul 2.0i si cel 2.2 cdti sunt Euro 4, sa nu ma stoarca la taxa de inmatriculare.
    Cum sunt modelele astea, la ce probleme sa ma astept?
    Ce stiti de preturi pentru modelele astea? Eu am gasit intre 4500 si 6000 afara.

multumesc!

salutare, cam de cati bani dispui? la 6-7000 gasesti si 2006-2007 la noi.
    '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
    Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

La noi sub 100.000 km oferta e mica: http://suchen.mobile.de/auto-inserat...Mileage=125000

In rest o sa gasesti si la noi si afara mai multe in jur a 200.000 km reali.

Oricum la cheltuielile de luat de afara + taxa de inmatriculare cred ca e mai bine sa iei din Ro direct
      ticker
      Administrator
      Last edited by ticker; 25-10-12, 13:04.
      '08 Civic 5D 1,8 Sport Champagne Silver: Vicky

sigpic

Comment

sa o cauti la dinti bine de tot

Comment

De aia la 6999 m-as feri datorita minciunii. citez : consum oras 7%, afara 5,7%. Aici chiar nu avea rostul sa isi laude utilajul. Cine minete la asa ceva clar ca poate sa mai ascunda si altele. Sau cel putin as fi foarte atent in cazul ei.
          Honda Accord - 2006 2.0 Executive

Comment

si eu zic la fel. mi se pare mult prea ieftina si anuntul prea "tentant". Ar trebui cautata la dinti, cum se zice.

Sunt foarte multi samsari pe piata care fac prostii pe banii clientilori de bunacredinta.

sigpic

Comment

Originally posted by ticker View Post
              La noi sub 100.000 km oferta e mica: http://www.autovit.ro/honda-accord-C26054219.html
              - pe acelasi nr de telefon mai e la vanzare un Ford Focus cu rulaj similar si pret mic
              - pretul este mic ptr un SSE, cu rulajul asta
              - texte de samsar sau vrajeli pentru naivi (Navigatie mare atasabila, consum oras 7%, afara 5,7%, Senzori lumina, Radio / CD-Mp3, FULL PIELE etc) - navigatie "atasabila" poti pune pe orice masina, consumul ala este tras de par, nu are senzori de lumina si nici xenon (decat daca a pus after-market), unitatea cd nu citeste mp3 fara un adaptor after-market, full piele nu este in echiparea asta, ci partial/textil/alcantra
              - inmatriculata octombrie 2008 -> din iunie/iulie 2008 era la vanzare modelul actual de Accord si, in cel mai bun caz, a luat-o la o lichidare de stoc, ceva (sau minte)
              - suportii de numere sunt de la Asko -> verifica istoricul (scriptic) acolo dupa VIN/nr inmatriculare
              - Euro4, toate din generatia asta

Pretul este foarte bun, si de aici reticenta in privinta masinii. Daca suni, intreaba daca mai este valabil anuntul de pe internet, dar nu mentiona masina/modelul. Fii precaut.

Comment

Apropos de taxa de inmatriculare daca iau masina de afara... puteti sa-mi recomandati un site actual cu care pot sa o calculez? La o prima cautare sunt foarte multe site-uri care fac acelasi lucru si nu stiu care mai e valabil si care nu. Nu ma uit la stiri, nu stiu in momentul de fata care e situatia cu taxa...

EDIT: citesc si ma minunez. E adevarat ca s-a suspendat taxa pana la sfarsitul anului curent? Din pacate momentan nu sunt in tara, dar la inceputul lui decembrie m-as duce sa aduc un 5D, credeti ca am sanse sa o mai inmatriculez fara taxa sau la sfarsit de an o sa fie haos si razboi la dosare?

PS: scuze de topic hijack, dar poate fi info util.
                victoras_h
                Member
                Last edited by victoras_h; 25-10-12, 15:09.

Comment

Din cate stiu eu legea a tercut. Pana la 1 ian 2013 taxa de poluare nu se mai plateste pentru masinile SH.
                  '12 Honda Civic 5D 1.8 M/T Sport, Urban Titanium Metallic

Comment

pana in 2013 nu se plateste taxa, doar sunt alegeri

Comment

Dar daca e coada in decembrie la RAR atunci sa vedeti probleme...

sigpic

Comment

Originally posted by ticker View Post
                        Dar daca e coada in decembrie la RAR atunci sa vedeti probleme...
                        La asta ma gandesc si eu. Din pacate nu am cum sa ma duc mai repede... va trebui sa se alinieze tare bine planetele sa iasa toata treaba la timp si bine.

Comment

Fratilor, taxa este suspendata pentru masinile inmatriculate in Romania inainte de 2007, nu pentru cele aduse acum sau anul viitor.
                          Era legea ca daca vindea omul o masina inmatriculata in Romania inainte de 2007 trebuia sa plateasca taxa de poluare .
                          Nu tineti minte ca au cerut taxa aberanta de peste 2000EU pentru o Dacie 1410.
                          Datorita taxei discriminatorii ,stimatii conducatori ai tarii au considerat ca trebuie sa plateasca toata lumea o taxa de poluare, asfel taxa nu mai era discriminatorie si nu se mai putea contesta in instanta (daca gresesc sa ma corecteze un coleg jurist) .
                          Aceasta taxa aplicabila tuturor celor care nu au platit pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 se va suspenda pana in 2013,ca sa aiba romanul timp sa vanda masina si sa nu mai fie nevoit sa plateasca taxa.
                          Mai intrebati pe altii care au inmatriculat masini in ultimele zile.
                          Honda Civic EJ9 1.4 IS M/T
                          Honda Civic FD1 1.8 LS A/T
                          Honda Civic ES9 1.3 Hybrid M/T
                          Honda Civic SL 1.3 A/T 1980

Comment

Working...
                          X