A adus cineva o Honda Accord Coupe in Romania/Europa din SUA?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • hondatu
  replied
  Nomercu, nu-i nevoie sa-ti bati capul cu adusul din State, sunt destule si in Germania (vezi mobile.de - Odyssey, RDX, MDX, s.a.m.d.) si sunt gata inscrise aici, adica sunt deja omologate, deci presupun ca adusul in tara ar trebui sa fie ca la oricare alta adusa din vest.

  Leave a comment:


 • Dragos
  replied
  Nu cred ca poluarea este o problema la motoarele honda.Stiu pe cineva care si-a adus cu el din state cand a venit inapoi un civic sedan 1,8 din 2007 si surpriza la RAR i-a iesit norma de poluare Euro 5 cand l-a inmatriculat.
  In Brasov am avzut 3 acorduri sedan primul care l-am vazut a fost adus de cei de la Virago fostul dealer honda prin 2008.

  Leave a comment:


 • _41_
  replied
  Din moment ce nu e adusa din UE trebuie platita vama . In plus taxa de poluare care se plateste dupa norma euro poate ajunge foarte mare din moment ce masina din US se inscrie la alte norme. Probabil te-ai gandit la asta deja dar m-am gandit ca trebuie precizat

  Leave a comment:


 • PanterA
  replied
  Vitezometrul: mile si km (in poza de mai jos, pe cadranul din dreapta: in exterior: mile/h, in interior: km/h)
  Kilometrajul: numai mile

  Click image for larger version

Name:	DC090320002.jpg
Views:	1
Size:	33.5 KB
ID:	712124

  Leave a comment:


 • Nomercu
  replied
  Multumesc pentru raspunsuri si informatii. Tocmai designul ma atrage si pe mine f mult! Eu ma gandeam la ceva SH pentru ca sunt cateva company cars pe acolo care au fost folosite doar servici / home si arata f f bine. Btw presupun ca ai totul in mile nu ?

  Leave a comment:


 • PanterA
  replied
  Salut, baieti!

  In legatura cu casco: nu e nicio problema. Nu are nicio importanta ca masina e adusa de pe alt continent.
  A mea e inca "in leasing" si, evident, are casco obligatoriu.


  In legatura cu piesele: cel putin la masina mea, majoritatea pieselor (mai putin cele legate de caroserie) sunt de la Accordul european. Oricum, daca vreodata ai nevoie de piese, ai cel putin urmatoarele posibilitati:
  1. te pot ajuta colegi de pe forum care aduc piese din state (eu am luat deja consumabile prin intermediul lor) - recomand
  2. te pot ajuta contactele tale din state
  3. poti sa vorbesti la service autorizat hondatrading.ro si iti aduc ei, chiar daca tocmai din state - nu recomand
  4. poti sa vorbesti la un service dintr-o tara mai civilizata pentru a obtine un pret mai bun. (ex. Ungaria; sunt cativa useri pe forum care isi fac mentenanta la unguri datorita costurilor mai mici)

  Masina "din state" e, intr-adevar, un moft. Eu am ales aceasta cale datorita designului deosebit.

  Cu toate acestea, la mine, costurile totale au fost aproximativ aceleasi cu costurile unui Accord cumparat de aici.
  Costuri la nivelul anului 2008: ~28k euro la cheie din salon (masina + transport + tva + accize + taxe de omologare) cu numere rosii + ~1100 euro (taxa de prima inmatriculare)

  Daca poti s-o cumperi cu banii jos din state si vreun prieten de acolo te ajuta cu logistica, e posibil sa o scoti la un pret total mai bun decat daca ai cumpara-o de aici.
  Problema va fi de acordare a garantiei.

  Daca ai nevoie de finantare (credit, leasing), va trebui sa gasesti un dealer auto local care sa faca importul pentru tine. Honda Trading Romania nu are voie sa importe aceste masini in romania (datorita politicii globale honda), deci va trebui sa discuti cu un dealer de masini care nu apartine lantului oficial honda din romania.
  Posibil sa ai garantie la ea numai 12 luni (eu asa am avut dar, fiind norocos din fire si datorita fiabilitatii hondei, nu am avut in 4 ani nicio problema cu ea).
  Last edited by PanterA; 04-07-12, 08:44.

  Leave a comment:


 • Nomercu
  replied
  Am trimis pm. Mersi ticker!

  Leave a comment:


 • ticker
  replied
  are userul PanterA una rosie.

  Leave a comment:


 • Nomercu
  replied
  Deci pot aduce orice piesa? Sa inteleg ca nu aveai casco sau nu se poate face sau costa f mult?

  Leave a comment:


 • push2u
  replied
  Eu am un civic coupe SI modelul de state iar pt inlocuierea lunetei cei de la Honda de la noi mi-au cerut 4000 de ron

  Leave a comment:


 • A adus cineva o Honda Accord Coupe in Romania/Europa din SUA?

  Intreb pentru ca am vazut in Bucuresti un Accord Coupe in trafic cu numere de Moldova si arata bine de tot . Am cateva contacte in SUA si din cate am inteles containerul pana in Olanda ar costa in jur de 1100-1500 de $ in functie de greutate. La RAR nu ar fi o problema (am discutat pur teoretic si e okay) dar va costa un pic mai mult... insa problemele ma gandesc ca ar veni in momentul in care vrei sa faci casco masinii si in momentul in care ai avea o mica dauna si trebuie sa schimbi sa spunem bara fata...(banuiesc ca trebuie sa o comanzi din SUA?) Exista solutii pentru masiniile aduse din SUA sau este doar un moft legat de pretul mai mic si o masina mai speciala/unica. Proprietarii de Acura cum se descurca cand au de inlocuit o piesa de caroserie... nu zic nimic de revizii/probleme cu masina etc.
  Last edited by hondatu; 05-07-12, 19:46.
Working...
X