Problema ACC la ?09 Honda Accord (CU2)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Problema ACC la ?09 Honda Accord (CU2)

  De curand am probleme cu ACC-ul. Nu voia nici cum sa porneasca, si m-am jucat cu pedalele si am observat ca daca ridic ambreiajul(pun piciorul sub el si il ridic), functioneaza, dupa asta pe autostrada a fost o denivelare mare si nu a mai vrut sa functioneze deloc( doar daca tineam tot timpul piciorul sub ambreiaj si ridicam de pedala). Check engine-u nu e pornit si nu imi aparea nici o eroare ( doar ACC OFF) cand incercam sa il pornesc. Este vreun senzor la amberiaj sau problema e master cluch cilinder? Acel cilindru de sub pedala de ambreiaj. Inca nu am pus testerul, dar urmeaza. Am sanse sa primesc eroarea pe tester? Sau stiti care ar fii problema?

  Multumesc in avans.
  denisblj
  Member
  Last edited by denisblj; 02-12-21, 10:16.

 • #2
  Salut,
  Ceva de genul cu senzorul de la pedala ambreiaj am patit la Civic acum 2 luni, dar era corelata cu pornirea, fiind keyless dadea o eroare si nu ma lasa sa pornesc, decat dupa cateva incercari. Odata mi-a aparut eroare cand eram in trafic in miljlocul intersectiei.(daca murea motorul sa vezi ce impingeam de ea). Am citit pe forumurile din afara ca au mai fost probleme cu acel senzor, unii l-au schimbat, altii l-au curatat. Nemaifiind in garantie am procedat demontarea lui si i-am facut o baie cu spray de contacte, vad ca de atunci nu a mai facut figuri. Eu am demontat primul senzor de deasupra pedalei, am vazut ca mai avea unul mai sus dar inaccesibil.
  Teoretic ar fi trebuit sa ma contectez si cu HDS-ul sa verific ce eroare a ramas inregistrata si sa verific semnalul de la senzor, dar nefiind acasa si avand acces doar la contact cleaner si cateva chei m-am riscat asa, se pare ca l-am rezolvat deocamdata, nu a mai facut figuri. Nu am mai avut timp apoi sa conectez testerul HDS si sa verific, am lasat-o in pace deocamdata.
  GHELA: '14 Honda Civic 4D ES 1.8 M/T, Taffeta White

  Comment


  • #3
   Am pus testerul si am vazut ca daca pedala e ridicata arata ca ambreiajul e apasat si daca ridic pedala cu picioru apare ca nu e apasat.. o sa schimb switch-ul respectiv

   Comment

   Working...
   X