2 intrebari tehnice despre ´08 Accord (CL7)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2 intrebari tehnice despre ´08 Accord (CL7)

Honda Accord 2008 CL7 2.0 benzinŕ

1.Aveti idee de ce masina se accelereaza singura. In concret. La relanti o turez pana in 2000, coboara la 900, imediat urca la 1100 si imediat coboara la 900 iarasi. Asta imediat dupa ce o turez la 2000, in interval de 2 secunde.
    2. A schimbat cineva filtrul de combustibil? din cate stiu e o "chestie" alba cu o sitŕ in care se gaseste pompa de benzina( probabil ma insel ). La un magazin de piese auto mi-a zis domnu de acolo ca e doar pe original
    cu tot cu pompa( cca 27 de mil ) . Dar am gasit ceva pe net aftermarket la 100 de lei( doar "chestia" alba ). Daca l-a schinbat cineva pana acum m-ar interesa niste informatii. Eu l am curatat acum 2 ani cand am schimbat si pompa de combustibil.
    Multumesc anticipat!

La a doua întrebare îți pot răspunde eu. Filtrul de benzina se poate schimba separat fără probleme, se găsește reperul pe original și sunt și ceva variante aftermarket dar nu recomand, nu știu cât de bine se potrivesc cu ansamblul pompa-filtru. Eu l-am luat la 75 lei dintr-un stoc mai vechi sau la magazinele de piese auto ți-l aduce la un 200 lei pe acolo. Are codul de original 16010SDCE01. L-am schimbat personal, nu e mare șmecherie. Ce ai curățat tu este sita pompei de benzina care sta pe fundul rezervorului pentru a preveni absorbția de corpuri străine care ar putea înfunda pompa. Se poate schimba și aceasta sita dacă este colmatata. Dacă nu te grăbești, când mai fac colegii grup buy pe Coxmotorparts te poți baga cu asta:
    https://www.coxmotorparts.co.uk/hond...ter-2003-2008/
    rhemyis
    Senior Member
    Last edited by rhemyis; 25-03-19, 22:34.

Comment

Working...
    X