Salutare tuturor, asta e primul meu post, asa ca va rog sa scuzati daca s-a mai povestit undeva ceea ce am sa scriu aici.
Prin pasiunea si bunavoinata voastra m-ati convins ca Accord-ul este masina potrivita pentru mine
. Prin urmare caut una sh disesl 2,2 nu mai veche de 2007 si cu km cati mai putini (peste 50.000
).
Am citit numeroasele posturi legate de problemele tipice care apar la acest model:
- ceva probleme pe la ambreiaj, dar depinde si cum a condus fostul
- ceva probleme pe la cutia de viteze
- se mai ard becuri pe ici pe colo, nu prin punctele esentiale :P
- cu un pic de ghinion poti schimba o baterie pe an
Probabil ca mai sunt si altele si nu imi propun sa le aflu pe toate si nici sa imi cumpar o masina sh perferca. DAR incepator fiind in achizitaia de masini sh si totodata la pima Honda ma tem ca o sa fiu prada usoara unui vanzator dibaci.
Asadar v-as ruga, mai ales pe posesorii mai vechi de diselache, dati-mi si mie cateva pont-uri de genul:
- la ce sa ma uit cand cercetez vizual masina
- ce zgomote sa ascult cand o conduc
- ce sa intreb la controlul de la service-ul Honda
Va rog un pic de ajutor pt ca fara el nu cred ca as reusi sa iau singur decizia de a cumpara o masina sh, fiind o persoana mai sceptica de fel. Btw prima masina, pe Yarisica, am luat-o de noua si nu regret. Dar de curand a pus "stapanire" pe ea sotia si eu am devenit client Metrorex
.
Multumesc anticipat tuturor!
Prin pasiunea si bunavoinata voastra m-ati convins ca Accord-ul este masina potrivita pentru mine

Am citit numeroasele posturi legate de problemele tipice care apar la acest model:
- ceva probleme pe la ambreiaj, dar depinde si cum a condus fostul
- ceva probleme pe la cutia de viteze
- se mai ard becuri pe ici pe colo, nu prin punctele esentiale :P
- cu un pic de ghinion poti schimba o baterie pe an
Probabil ca mai sunt si altele si nu imi propun sa le aflu pe toate si nici sa imi cumpar o masina sh perferca. DAR incepator fiind in achizitaia de masini sh si totodata la pima Honda ma tem ca o sa fiu prada usoara unui vanzator dibaci.
Asadar v-as ruga, mai ales pe posesorii mai vechi de diselache, dati-mi si mie cateva pont-uri de genul:
- la ce sa ma uit cand cercetez vizual masina
- ce zgomote sa ascult cand o conduc
- ce sa intreb la controlul de la service-ul Honda
Va rog un pic de ajutor pt ca fara el nu cred ca as reusi sa iau singur decizia de a cumpara o masina sh, fiind o persoana mai sceptica de fel. Btw prima masina, pe Yarisica, am luat-o de noua si nu regret. Dar de curand a pus "stapanire" pe ea sotia si eu am devenit client Metrorex

Multumesc anticipat tuturor!
Comment