salutare. as avea si eu nevoie de un cd/dvd original sau copie ptr un Accord 2005; am cumparat masina s/h si din pacate nu avea cd-ul in slot... am intrebat la dealer Honda si sa cumpar unul nou ar costa in jur de 2800 lei ceea ce mi se pare exagerat. daca ma poate ajuta cineva raman profund indatorat. multumesc. precizez ca am cautat pe internet si pe torrenti si peste tot, dar degeaba. totodata cineva cu un Accord mai nou (2007 parca) mi-a dat sa incerc vreo 3-4 versiuni de soft dar nu a functionat nici una...
Caut CD/DVD navigatie pentru Accord 2005
Collapse
X
-
Salut !
Scrie-mi pe mail cand poti sa vii sa le testam si pe ale mele. Am mai multe versiuni si poate ai noroc... Ia si cateva blank-uri DVD DL (Dual Layer) de 9,4 GB.Last edited by Geoars; 26-02-11, 03:35.EX Honda Accord CU3 Executive
EX Honda Accord CL9 Executive - http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=389
Toyota Hilux 2.4TD - http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=486
-
stie cineva daca pina la urma a aparut pt Accord 2009 vreun DVD si cu Romania si alte tari fara apa calda ?
sau macar daca se poate adapta de la vreun alt navi de la alta marca ?! (nici Subaru nu a avut mult timp dar anul trecut a aparut)Accord Tourer - 2,4 Executive A/T - Crystal Black Pearl (dar numai 15' dupa baie, altfel Dalmatian Gray Pearl)
http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/bosch/
Comment
-
Nu stiu daca e locul potrivit dar nu am vrut sa mai creez un nou topic pt navigatia legata de Accord modelul 2003-2008.
Am cumparat o navigatie oem de pe un 2.4 si am inceput adaptarea ei pe 2.0.Mai jos voi pune poze cu prima tentativa de montaj si reusita pt ca sistemul merge dar nu este inca 100% functional intrucat imi lipseste antena gps.
Conculuzia este ca se poate monta pe 2.0 dar cu adaptari nu e totul plug & play.
1.Unitatea mare cu display nu va functiona fara unitatea DVD.
2.Este necesar sa adunati toate piese: unitate cu display, sub-display,capac subdisplay(pe care nu il am inca) antena gps(nu o am inca) si cel mai important aveti de confectionat 2 cabluri care leaga toate piesele intre ele si se leaga si la masina fiind necesara conexiunea a 9 fire in total minim 4 fiind obligatorii 7 recomandat pentru a beneficia de toate functiile aparatului si 9 pentru a face totul ca la manual.
3.Confectionarea cablului 1 se face dupa schita electrica din manualul honda pe care sunt dispus sa v-o impartatesesc desi ea costa bani multi pe net.(o puteti gasi si la dealer daca stiti ce cautati)
4.Cablul 2 dintre unitate si sub-display este cel mai simplu de confectionat.(am realizat 2 deci aviz amatorilor care isi doresc 1)
5.Partea cea mai dificila a fost achizitia mufelor pentru constructia cablului le-am cumparat din USA de la un nene.(in ro nu se gasesc) am incercat alte solutii dar mufele sunt sfante,nu recomand constructia cablului decat cu mufe.
Pentru cei care doresc detalii despre instalare sau orice altfel de informatii va stau la dispozitie.
Date fiind costurile la care am ajuns e posibil ca la un moment dat sa fiu tentat sa vand navigatia pentru a recupera din investitie, dar pentru cineva pasionat care chiar isi doreste asa ceva pe masina incercati ca nu e greu.
6.De pe 2.0 lipseste mufa de la display-ul mare care se leaga de DVD efectiv nu face parte din instalatia masini.Daca cineva va spune ca Navigatia se potriveste pe 2.0 fara modificari si cabluri suplimentare minte.
7.Aveti nevoie si de CD ca altfel nu merge ca sa fiu on topic.Last edited by Bogdan_is; 06-05-11, 19:05.
Comment
-
Originally posted by Bosch View Poststie cineva daca pina la urma a aparut pt Accord 2009 vreun DVD si cu Romania si alte tari fara apa calda ?
sau macar daca se poate adapta de la vreun alt navi de la alta marca ?! (nici Subaru nu a avut mult timp dar anul trecut a aparut)sigpic
Comment
Comment