In primul rand imi cer scuze pentru timpul indelungat in care am lipsit de linga voi. Sint multe de povestit, atit despre excursia prin tara, cit si despre cum m-a pocnit un TIR, cum am venit de la Cluj la Bucuresti pe platforma, cum s-au descurcat cei de la Asko cu biata Pamela, etc...Voi reveni!
Getting back to topic:
As vrea sa-mi iau un N97 si nu stiu cit e de compatibil. Va rog sa dati citeva informatii sau sa detaliati, cei care aveti N97 si Accord Executive.
Am avut:
In acest thread am putea enumera compatibilitati cu toate telefoanele pe care le avem (mai e un thread dar e mai general).
Multumiri in avans,
Bosch
Getting back to topic:
As vrea sa-mi iau un N97 si nu stiu cit e de compatibil. Va rog sa dati citeva informatii sau sa detaliati, cei care aveti N97 si Accord Executive.
Am avut:
- 6500 Slide - mergea aproape ok, nu prea importa agenda, adica statea cu orele in Loading Phone Book (am peste 1000nr, poate d-aia), mergea apelarea vocala, uneori nu se imperechea din prima
- E71 - nu merge mai deloc. Phonebook-ul nu il recunoaste ca si compatibil, apelare vocala nu merge. Pot, ce-i drept, sa sun direct din telefon si sa se auda in boxe si mai pot sa raspund cind suna. In rest, nimic.
In acest thread am putea enumera compatibilitati cu toate telefoanele pe care le avem (mai e un thread dar e mai general).
Multumiri in avans,
Bosch
Comment