If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Michelin sunt faimoase pentru rezistenta. am avut un set de vara 15" vreo 3 ani si ceva, vreo 2 ani altele de vara 16" SH... indestructibile... la fel cele de iarna dupa recomandari de la prieteni. si bun grip in general.
acu in privinta aderentei, sa nu te pacalesti, nu cred ca-s asa performante anvelopele late si cu balon mic; sa nu mai spun ca-s mega scumpe
Exact unde le folosesc eu .
Oricum eu in zonele cu zapada nu am nici o sansa ... ca au latime de 225
Si ce daca au 225! E foarte bine! Masina asta a fost conceputa cu aceasta suprafata de contact! Ai aderenta foarte buna! Si la demaraj si la franare! Si eu am tot 225 si iarna! E foarte bine! Ma tine sa ma dau pe zapada cu orice masina in oras! Si chiar si in afara! Singura cheie pentru toti e gheata!
Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...
www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!
De acord cu tine primus ca sunt mega-scumpe dar din pacate nu am ce face...
La Accord 2009 2,4 cartea masinii nu te lasa decat 225/50/R17 95V, asta e minimum. Mai poti R18 dar iti dai seama cat costa alea.
Si ce daca au 225! E foarte bine! Masina asta a fost conceputa cu aceasta suprafata de contact! Ai aderenta foarte buna! Si la demaraj si la franare! Si eu am tot 225 si iarna! E foarte bine! Ma tine sa ma dau pe zapada cu orice masina in oras! Si chiar si in afara! Singura cheie pentru toti e gheata!
Tocmai ... iarna se recomanda ca suprafata de contact sa fie cat mai ingusta
Intotdeauna o masina cu 175 va rade de tine/mine cu 225. Ma refer la mers prin zapada.
Si masinile de raliu au cauciucuri inguste....
... El mi-a spus ca oricum la anvelopa de iarna care este mult mai moale decat cea de vara conteaza sa fie noua pentru ca mai bine le schimbi la 2 ani si ai aderenta buna decat sa te tina 4-5 ierni si sa se duca stratul moale de la suprafata care este cel mai aderent. Din experinta proprie dupa 2 ierni anvelopele de iarna nu prea mai sunt ce trebuie - pentru ca inevitabil la noi alterneaza temperaturi scazute cu temperaturi ridicate care rod foarte tare anvelopa de iarna.
Si eu cred acelasi lucru si pot sa dau un exemplu: am pe Civic Michelin PA2 cu DOT-ul din 2007 si 2008 (rulate aprox. 30.000km). Am luat (pentru alte masini) de la viviesp 3 seturi de Marangoni cu DOT-ul din 2011 si au aderenta mai buna decat Michelin-urile mele.
De pret nici nu mai vorbesc, Marangoni fiind la jumatate fata de Michelin.
Tocmai ... iarna se recomanda ca suprafata de contact sa fie cat mai ingusta
Intotdeauna o masina cu 175 va rade de tine/mine cu 225. Ma refer la mers prin zapada.
Si masinile de raliu au cauciucuri inguste....
Nu e chiar atat de simplu.
Suprafata de contact se calculeaza (vara, iarna, toamna etc) in functie de greutatea masinii si de cuplul la roata in primul rand.
Asa ca pentru o masina data ai o anumita suprafata de contact, indiferent de considerentele de anotimp.
Evident ca e bine ca iarna sa ai suprafata de contact mai mica...daca poti.
Eu am si pe Civic si pe Accord anvelope iarna marca Nexen . Cele de pe Accord le-am prins la un pret ft bun, sub 400 ron /buc pe 17" (vara trecuta). Tin sa precizez ca sunt anvelope ft bune, nu sunt zgomotoase si iarna isi fac treaba cum trebuie. Raportul pret/calitate mi se pare ft bun.
Chiar azi ma uitam pe site-ul de unde le-am luat si am observat ca sunt 555 Ron
Comment