Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• o sa ma mai interesez despre ATE, dar vreau sa stiu daca mai sunt posesori de Turbo Groove + Greenstuff sau Yellowstuff de la EBC, par destul de profi si astea.

oricum eu vreau sa merg clar pe acelasi brand de disc+placute, cred ca e f important pt o uzura optima.

Comment

• Eu am niste discuri Zimmerman (luate de la Topgear), cu ce placute sa le imbuc?
      2.0i 2005

Comment

• Tocmai mi-am comandat de la EBC, discuri fata + spate Turbo Groove si placute Greenstuff
        astea http://www.hondafan.ro/forum/showthr...t=turbo+groove,

tipul e profi si mi-a inspirat incredere iar reviewurile sunt destul de ok pt EBC, sper sa se comporte mai bine decat cele oem si sa uit sa le mai schimb ...vreau cam multe

va tin la curent dupa ce le montez
        madost
        Junior Member
        Last edited by madost; 04-11-11, 20:00.

Comment

• Eu zic ca o sa fii multumit. Eu sunt.

Comment

• dezvolta putin, nu o arunca doar asa...fara detalii ...

Comment

• faza zilei : placutele de frana de CTR EP3 /S2000 & 300mm au suprafata de franare mai mica decat cele de EK4/EG6 & 262mm.....HA............HA.............HA

PS : probat azi pe propie piele

Comment

• Originally posted by madost View Post
                dezvolta putin, nu o arunca doar asa...fara detalii ...
                Si eu sunt multumit. Am tot ebc turbogroove. Detalii: franeaza mai bine.
                Honda Civic Sedan ES 1.8 MT, Black
                Honda Civic Type-R 2.0 MT, Championship White

Comment

• ma bucur ca franeaza mai bine, dar:

ce placute ai, ...cati km ai facut cu ele (disc+placute), ...doar pe fata sau si spate? se aude vreun scartait in diferite conditii?

chiar vreau sa dezvolt putin detalii despre EBC, pt ca mie mi se pare o varianta interesanta si vreau sa verific daca asa se si comporta in timp, so...give me details plizzz!

Comment

• Eu am ATE! Nu sunt foarte fericit cu ele! Sunt rigide si pana se aseaza te apuca spumele de scartait! Plus ca se uzeaza cam repede! E adevarat conduc cu claparii! Si repede!
                    Oricum alea originale sunt tot de ATE facute! Alea originale tin si mai putin!
                    Ce este TOTUL? Nimic... Dar NIMICUL?... Totul este!... Pentru ca din Nimic se naste Totul!...
                    ... mi s-a parut interesant, d-aia am si scris-o aici...

www.astrocafe.ro! Aruncati o privire acolo! S-ar putea sa va inspire!

Comment

• Originally posted by madost View Post
                      dezvolta putin, nu o arunca doar asa...fara detalii ...
                      Am scris in jurnal...pagini intregi.
                      Pe fata, dupa 45k km, sunt aproape de jumatate. Pe spate s-au dus deja la 45k, dar nu din vina placutelor ci a montatorilor de discuri (tot TG, la reprezentanta). Asa ca ai grija la service (de preferat la cei care le si vand) sa ti le monteze corect.
                      Ca franare, mie mi se par indiscutabil mai bune, parca sunt mai moi, iti ofera o plaja mai mare de franare fata de cele OEM.
                      Insa, daca le folosesti in regim de curse, se incing si incep sa scartaie. O singura data mi-au facut faza asta. Pentru mers sportiv exista red/yellow stuff, insa ajung la temperatura optima mai tarziu. De oras si mers semi-sportiv sunt ok green stuff. Pe spate deja am schimbat placutele. Pe fata ma astept sa tina pana pe la 60k.

ps. Inca cun aspect, vezi ca santurile discurilor se acopera cu zgura de la placute. E bine ca odata la 20k sa le cureti la un service, sau poti si acasa cu o bormasina cu rotatie mica. Pui un cap de freza si te plimbi pe santuri.

Comment

• Stie cineva codurile la Textar fata ,spate ptr Accord executiv 2006 diesel?
                        Vreau sa le schimb pe spate si nu reusesc sa gasesc codurile sa stiu ce sa comand.
                        Multumesc.

Comment

• Originally posted by spyros View Post
                          Stie cineva codurile la Textar fata ,spate ptr Accord executiv 2006 diesel?
                          Vreau sa le schimb pe spate si nu reusesc sa gasesc codurile sa stiu ce sa comand.
                          Multumesc.
                          Mai mult ca sigur ai nevoie de acestea :
                          Attached Files

Comment

• Cred ca placutele alea sunt ,dar eu nu vad nici un cod si problema e ca nu stiu dupa ce coduri sa ma uit pe net (nu le cumpar din ro si pe aici nu sunt asa multe accorduri ).

Comment

• Originally posted by spyros View Post
                              Cred ca placutele alea sunt ,dar eu nu vad nici un cod si problema e ca nu stiu dupa ce coduri sa ma uit pe net (nu le cumpar din ro si pe aici nu sunt asa multe accorduri ).
                              Daca chiar ai nevoi de coduri poti suna la ASKO sa ti le spuna sau citeste cu atentie ce scrie mai jos.

Originally posted by mobiloil View Post
                              ce am descoperit in dimineata aceasta: http://www.hondaoriginalparts.com cum toti il stiati, va dadea codurile la piese de genul: PFKL519871 care la interchange nu rezulta nimic, practic site-ul era bun doar pentru a identifica pozele produselor originale...Exista o "smecherie" care da posibilitatea ca in loc de codurile de genul PFKL sa fie cele de original. Am luat exemplul masinii lui Vali_lj, Honda Civic EK4, am bagat seria de caroserie, am selectat masina si sectiunea dorita dupa care mi-a dat:
                              http://www.hondaoriginalparts.com/ho...block_03=11429 cu codurile de genul PFK
                              Ca sa vedeti codurile de original stergeti din numele site-ului _pfk -ul si rezulta:
                              http://www.hondaoriginalparts.com/ho...block_03=11429 (hondafan nu permite sa fie vizualizat intreg site-ul, dati click ca sa il vedeti pe tot)
                              acum va da si codurile OE si practic aveti online programul de originale complet

Comment

• Salut,
                                Am un Accord 2.0 MT modelul 2009- , am aproximativ 26 000 km cu placutele OEM si trebuie sa le schimb.Am gasit TRW set complet fata spate la 430 ron sau Textar fata la 211 ron combinate cu TRW spate.Mi au fost recomandate aceste 2 branduri in defavoarea Ferodo de catre distribuitori.
                                Ma intereseaza sa fie la aceleasi performante cu cele originale(nu am un stil agresiv de condus ) si daca ma tin 20k sunt multumit , insa fara sa scartaie , sa scoata diferite zgomote.
                                Placutele oem pentru modelul 2009- au protectia de cauciuc asemeni modelului anterior de Accord?
                                Le a folosit folosit cineva pe Accordul 2009- ?Maine poimaine vreau sa le cumpar si m ar ajuta cateva informatii.

Comment

Working...
                                X