Placute de frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Placute de frana

Eu mi le-am inlocuit numai cu placute OEM, prima oara la 31.000 km si a doua oara la 54.000 km ...

A folosit cineva si alternative? Daca da, care sunt avantajele/dezavantajele si cat l-au costat / tinut ?!
    Cele OEM cat v-au tinut ?!
    PanterA
    Senior Member
    Last edited by PanterA; 10-11-09, 18:28.
    The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Cele de spate vreo 26k, alea de pe fata inca nu s-au dus complet, se preconizeaza pe undeva pe la 30k.
    '07 Accord 2.0 ES Dark Mocha
    '98 Civic Sedan 1.6 VTi New Vogue Silver

Comment

ah apropo... scuze

la 31.000 le-am schimbat pe toate 4, la 54.000 doar cele fata... cele spate cica mai duc pana la 60.000
      The NSX may be dead, but its spirit lives on. It is an evil spirit. [...] Honda, we beseech you: leave it as it is. Don't disappoint us again.

DreamSquad | Toda | SKN | Momo | Recaro | TenzoR | Yokohama | Sabelt | TEiN | Becker | Infinity | JBL | Mügen | My '05 NHB EP3 TypeR

Comment

21.000km schimbate toate 4 deoarece scartaiau de acuma S-au dus cam repede, dar avand in vedere anumite utilizari se intelege :P

Comment

eu am 35k cu ele, inca nu scartaie, dar andreicsa s-a speriat oleaca atunci cand a pus o frana mai brusca :lol: Inca tin, dar o sa le schimb pentru siguranta, inainte de a veni la nationala...

Pretul estimativ fata+spate care mi s-a dat de la service ar fi de 1.000 RON (incluzand TVA si manopera). Eu stiam de 7-800, dar om vedea...
          2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

la mine au tinut ~ 20.000 pe spate si ~ 23.000 pe fata. am schimbat tot cu OEM, fiindca din ce citisem pe-aici nu aveam variante mai bune, ori tineau cam tot atat, ori tineau mai bine dar uzau mai tare discurile.

pret complet cu manopera, 950 ron.

Comment

la mine s-au dus la 17.500 toate 4
              Am fost manechin la fabrica de prezervative!
              Rated R for nonstop crude and sexual humor, pervasive strong language, and drug content.

Comment

Originally posted by andreicsa
                21.000km schimbate toate 4 deoarece scartaiau de acuma S-au dus cam repede, dar avand in vedere anumite utilizari se intelege :P
                Cost 500RON toate 4, fara manopera.

Comment

1000 ron toate cu tot cu manopera, la ati in service... nu stiu ce marca-s... la 25.000 schimbate, scartaiau
                  my blackie...2007 Honda Accord 2.0 M/T LS Nighthawk Black
                  http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v...tza6/my+honda/
                  2009 Honda Accord 2.0 M/T Executive Volcano grey

Comment

Acum ca am ajuns la capitolul placute frana Accord am o intrebare pt voi:

ACCORDURILE voastre au senzori la placutele de frana?

(ma refer la senzorii ce te avertizeaza cand placutele sunt consumate 90%[/b]

Comment

cica e o tablitsa care scoate un scartsait f f enervant atunci cand se apropie de uzura maxima :roll:

Comment

Brake Wear Indicators, o bucata de metal pe placuta de frana care scartaie cand se freaca de disc; evident, e descoperita cand placutele sunt pe terminate.

andrei, 500 ron fara manopera? originale? de unde asa?

vladutz, 1000 in cap? eu am dat 950, mai exact 946, tot acolo...

Comment

Placutza care scartzaie )))))))))))) tehnologie nu gluma )))
                          Pana la a fi senzor placutza aia mai este :P , o varianta mai "rurala" i-as spune.
                          Nu degeaba i-am spus eu Cielo CL7 la masina asta

@primus: ai pe private raspunsul, nu as vrea sa fac reclama, iar avand in vedere despre ce service e vorba o sa imi sara hondarii in cap ))

Comment

Mai bine era un cui si te uitai daca s-au terminat placutele dupa darele lasate pe discurile de frana.
                            2007 CL7, Graphite Pearl

Comment

mda, nu e cine stie ce tehnologie, si eu m-am cracanat de ras cand am auzit despre ce fel de 'senzori' vorbim

merci de informatie, andrei

Comment

Working...
                              X