Jante Accord

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• crocodile pentru modelul nou de accord sunt cateva site-uri care au in baza de date poaza cu masina => poti sa pui pe masia jantele si sa vezi aprox. cum arata;
    nici aia nu e o rezolvare, cel mai bine e sa urmaresti in trafic, daca prinzi ceva calumea noteaza macar ce scrie pe ele sa le poti identifica pe net, altfel magazine de profil sunt ... dar mai mult de 30 de modele pe stoc rar ai sa gasesti, ma interesez azi, si am sa postez adresa celui mai mare depozit de jante din apropiere adica austria undeva la 20 km departare de Viena... acolo mai mult ca sigur ai sa gasesti ceva pe plac + pretul fiind muult mai mic fata de ce gasesti la noi in magazine, marea majoritate provin din acel depozit.

revin cu adresa cat de cat exacta...

pana una alta....
    pana una alta... spor in plan si numai bucurii!!!

Comment

• Vezi aici, te duci pe configurator, alegi marca si modelul si vezi cum ar veni janta pe masina.

http://www.jantealuminiu.ro/
      '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

Comment

• jante de 18

Eu am pe masina jante de 18 si anvelope michelin 225/40/zr18. Masina merge excelent cu ele doar ca la prima vizita la RAR am picat. Asta ca informatie pentru toti. Mai fac un drum luni pentru niste teste la ei..si va tin la curent.

Comment

• da tare faza, mai ales ca Honda vinde din accesorii chiar jante de 18

Comment

• primus a picat rar-ul cu jantele stock, si nu e caz singular

nici eu nu am "tablele" de 15 stock in talon.
            2006 Accord CL7 2.0 MT

Comment

• 2.4 are in talon jenti de 17 si 18.
              Be the change you wish to see in the world - Ghandi.
              Accord 2.4MT 2009

Comment

• In taloanele de tip nou nu mai exista mentiune de jante, deci banuiesc ca poti pune cam ce vrei. Raman inscrise insa in cartea masinii (probabil pana or schimba-o si pe aia).
                ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• NU poti pune ce vrei! La ei exista o baza de date cu dimensiunile stock alea jantelor masinii si cu dimensiuni echivalente! Nu se accepta roti care sa depaseasca cu peste 5% diametrul standard total etc. Este si normal asa... Sigur, este mai bine decat sa fii ingradit la 2 dimensiuni, dar oricum...
                  '02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG

Comment

• Originally posted by Xander View Post
                    Nu se accepta roti care sa depaseasca cu peste 5% diametrul standard total etc.
                    Chiar 3%, conform http://www.1010tires.com/tiresizecalculator.asp

Tire Calculator Notes:

• Tire diameter can vary slightly for each tire model. The listed diameters are from calculations based on the tire size.
                    • When changing tire sizes, we recommend staying within 3% of the diameter/height of the original tire. Any more than this and you face the risk of brake failure.
                    • This tire calculator is for information purposes only and we do not guarantee fitment based on this calculator alone.
                    '08 Civic Sedan 1.8 ES A/T Galaxy Gray Metallic

Comment

• Ma refeream ca poti pune ce vrei pastrand diametrul original, nu roti de trotineta, credeam ca e evident
                      ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
                      Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
                      Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
                      Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012

Comment

• Exact, daca pui janta de 18 nu inseamna ca maresti diametrul rotii, el ramane la fel, daca pui pneurile
                        la dimensiunea care trebuie.

Comment

• Originally posted by fallenangel View Post
                          Eu am pe masina jante de 18 si anvelope michelin 225/40/zr18. Masina merge excelent cu ele doar ca la prima vizita la RAR am picat. Asta ca informatie pentru toti. Mai fac un drum luni pentru niste teste la ei..si va tin la curent.
                          Exact dimensiunile la care ma gandeam si eu. Daca e problema la RAR, cand o fi cazu punem inapoi rotile de tabla originale de 16 si gata, trecem rar-ul, apoi...back to 18

Comment

• Originally Posted by fallenangel >>> Eu am pe masina jante de 18 si anvelope michelin 225/40/zr18. Masina merge excelent cu ele

nu este cumva talonul prea mic pentru drumurile noastre ? mie si cel 225/45/r17 mi-se pare mic.

eu cu a le mele 205/55/r16 tot am facut galme, chiar daca merg atent, si e talonul mult mai mare.
                            ACCORD 2.2 I-DTEC 2010 M/T Executive

Comment

• Pai poti sa pui talon mai mare sau mia mic dupa cum vrei?
                              Adica pe o janta de 18 poti sa pui si anvelopa 225 45 r18 in loc de 225 40 r18? Sau pe 17 poti sa pui si 225 50 r17?
                              Accord 2009 2.4 M/T White Pearl ex Accord 2009 2.4 A/t Black Pearl
                              http://www.hondafan.ro/forum/album.php?albumid=193

Comment

• Prea mic nu e...ma rog depinde de cat comfort vrei la condus. Anyway daca folosesti anvelope ZR ramforsate pentru protectie janta nu cred ca au cum sa faca galme. Mai mult eu nu-i inteleg pe cei de la RAR..difernta de dimensiune la roata intre 225/45/r17 si 225/40/r18 este de 3mm...ceea ce reprezinta 0.47% din roata...mult sub limitele acceptate de ei. In fine vad eu azi.

Comment

Working...
                                X