Se pare ca "ghinion", a iesit din garantie.
Rugina la trapa
Collapse
X
-
Originally posted by CatalinP View PostAm eu una de vanzare, cand o sosi la Asko. sigpic
Accord CU3
Comment
-
Trapa a costat 300$. Transportul inca 129$ prin XUA. Vreau sa recuperez 400$.
Ca sa fie clar, trapa pe care am comandat-o in SUA este deja montata pe masina mea. Cea pe care as vrea sa o vând este cea care imi va fi livrata de Asko, pe dosarul de garanție. Nu stiu exact cand, au spus 6 saptamâni acum o săptămana.
Comment
-
Pana la urma s-a rezolvat prin Asko, carora le multumesc: intr-o saptamana a si venit trapa + montat azi in 20 de minute. Asa ca daca vreti operativitate maxima, go Asko. In alte parti dupa o saptamana mi s-a spus sa nu se poate.ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
-
Intr-un final am schimbat trapa
Acum, urmatoarea problema. Mi-au zis ca se mai poate ajusta daca nu e asezata bine. La fata locului mi s-a parut totul in regula insa la viteza mare, parca face zgomot. M-am uitat mai atent, partea din fata a trapei pare sa fie ~1mm mai ridicata fata de caroserie. Oare e usor de reglat sau trebe sa merg cu ea iar la service ?
Comment
-
Din pacate nu te pot ajuta, dar sunt interesat de rezolvare A mea in partea din spate pare ca e prea jos. N-am scos-o la alergat de cand au schimbat-o, deci nu stiu cum sta cu zgomotul (s-ar putea sa fie greu sa-mi dau seama ca si cea veche facea cam urat ca se umflase chederul).ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
Comment