Salutare tuturor,
Recunosc ca m-am strecurat aici fara a fi un posesor de Honda (inca).
Este timpul pentru a schimba masina si pana acum cateva zile oscilam intre Mazda 6, Toyo Avensis si VW Passat (da, stiu). Zapand dintr-un forum in altul, tot aud laude despre Accord pe toate - evident l-am adaugat pe lista.
Comunitatea de aici (foarte prietenoasa si calda) insa m-a convins sa ma indrept catre un Honda Accord.
Buuuun, acum am 2 optiuni care au ramas in picioare dupa o anumita triere:
1. Accord 2.2 Diesel, 2007, echipare executive cu Navi, 60k km
2. Accord 2.0 benzina, 2007, echipare executive fara Navi, 110k km
Ambele sunt relativ in acelasi buget (cam 1k E mai scump diesel-ul).
Nu vreau sa intru aici in polemica Diesel vs Benzina (este deja cel putin un thread - pe care l-am citit).
As inclina spre benzina datorita asigurarilor si impozitului mult mai mici si probabil si a costurilor de intretinere mai mici. Masina va fi rulata cam 15-18k km / an (probabil mai mult in primul
), si probabil 60 - 70% in Bucuresti + cate un drum de Cluj din cand in cand si un munte, ceva. Eu sunt un fan diesel, probabil prin prisma faptului ca ambele masini de pana acum au fost diesel (un Audii 100 acu' vre 10 ani si un Megane).
Evident oricare as alege-o, va trece mai intai pe la reprezentanta la o evaluare tehnica.
Destul preludiu. Intrebarea mea e daca e ok un benzinar cu 110k km.
Nu as vrea sa trebuiasca s-o schimb intr-un an, doi. Mai tot aud si de acel trepidat iarna, dar si de zgomot mare in habitaclu pt diesel.
Mentionez ca nu am mai condus nicio Honda pana acum (and I'm excited) si diseara voi testa varianta 2 din lista.
Multumesc frumos,
Donny
Recunosc ca m-am strecurat aici fara a fi un posesor de Honda (inca).
Este timpul pentru a schimba masina si pana acum cateva zile oscilam intre Mazda 6, Toyo Avensis si VW Passat (da, stiu). Zapand dintr-un forum in altul, tot aud laude despre Accord pe toate - evident l-am adaugat pe lista.
Comunitatea de aici (foarte prietenoasa si calda) insa m-a convins sa ma indrept catre un Honda Accord.
Buuuun, acum am 2 optiuni care au ramas in picioare dupa o anumita triere:
1. Accord 2.2 Diesel, 2007, echipare executive cu Navi, 60k km
2. Accord 2.0 benzina, 2007, echipare executive fara Navi, 110k km
Ambele sunt relativ in acelasi buget (cam 1k E mai scump diesel-ul).
Nu vreau sa intru aici in polemica Diesel vs Benzina (este deja cel putin un thread - pe care l-am citit).
As inclina spre benzina datorita asigurarilor si impozitului mult mai mici si probabil si a costurilor de intretinere mai mici. Masina va fi rulata cam 15-18k km / an (probabil mai mult in primul

Evident oricare as alege-o, va trece mai intai pe la reprezentanta la o evaluare tehnica.
Destul preludiu. Intrebarea mea e daca e ok un benzinar cu 110k km.
Nu as vrea sa trebuiasca s-o schimb intr-un an, doi. Mai tot aud si de acel trepidat iarna, dar si de zgomot mare in habitaclu pt diesel.
Mentionez ca nu am mai condus nicio Honda pana acum (and I'm excited) si diseara voi testa varianta 2 din lista.
Multumesc frumos,
Donny
Comment