Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
    Silvanus
    Junior Member

• Silvanus
    replied
    Mulțumesc foarte mult pentru informații, din cāte știu cutiile automate cu convertizor sunt cele mai fiabile și duc mulți km, bine-nțeles daca s a schimbat uleiul la timp.

Leave a comment:

• ghela
    Senior Member

• ghela
    replied
    Salut,
    Pe modelele vandute in Europa Accord CL si CU 2003-2015 s-au montat doar cutii automate care au convertizor de cuplu in 5 trepte Ex: MCTA. Pentru modelele de SUA dupa 2013 au montat si alte tipuri.

Leave a comment:

• Silvanus
    Junior Member

• Silvanus
    replied
    Buna ziua,
    o īntrebare am referitor la cutia de viteze automata de pe Honda acord, este cu convertizor de cuplu sau cvt? Cum īmi pot da seama dacă cutia automata este cvt sau cu convertizor de cuplu atunci cānd merg sa văd o Honda acord. Vreau sa cumpar un model și nu știu cum īmi dau seama ce tip de cutie are?
    Multumesc foarte mult pentru ajutor!

Leave a comment:

• dacliber
    Senior Member

• dacliber
    replied
    Originally posted by Claubi77 View Post
    Salutare prieteni,Sint un (biban)....vă salut .Sunt fericitul proprietar de o Honda accord cl7 executive 2008 2.2 i-ctdi.Sunt prin Spania de vreo 20 de ani,īn primăvara m-am hotărāt să revin acasă...īntrebarea mea este cam cāt mă costă să īnmatriculez mașină,impozit și asigurare (una normala).Este o mașină pe care o iubesc mult,ar 203000 km,am cumparat-o in 2018 cu 5000E (a fost un preț bun ținānd cont că este un executive cu toate bunătățile pe ea).Vă mulțumesc tuturor.
    impozitul si taxele difera de la un judet la altul...asigurarea obligatorie e in jur de 100 euro an. mai adaogi 100 euro rar. traduceri, mici taxe mai vreo 200 lei adica 50 euro
    dacliber
    Senior Member
    Last edited by dacliber; 24-11-20, 21:43.

Leave a comment:

• LiviuBLa
    Junior Member

• LiviuBLa
    replied
    Salutare tuturor. Intentionez sa achizitionez o Honda Accord 2.0. Am intrebat proprietarul despre eventualele probleme si mi-a spus ca la clima, dupa o perioada in care nu prea a mai folosit masina, la sofer nu mai se simte caldura ci doar rece. La pasager baga cald si apa sta la 90, am presupus ca ar fi garnitura de chiulasa e arsa. Sa fie aceasta o problema grava sau e vorba doar de vreun motoras cara a ramas blocat.
    Va rog o recomandare asupra acestei probleme daca e una grava sau ce anume sa urmaresc.
    Multumesc frumos si seara buna tuturor.

Leave a comment:

• sorin2
    Junior Member

• sorin2
    replied
    @Claubi77. Impozitul aproximativ 800 de lei (cu reducerea de 10% pana la 30 martie anul in curs), asigurarea in functie de ce clasa de risc esti. Asta este influentata de vārstă cāt și de cāți ani efectiv ai detinut o mașina īnmatriculată īn Romānia pentru care ai plătit asigurare( cu vechime mai mare ai reducere mai mare) . Dacă nu ai mai avut masina inmatriculata pe numele tau, probabil că cea mai ieftina asiguare pe 1 an o să fie minim 900-1000 de lei . Nu cred că există vre-o relevanță sau acordare de reducere pentru asigurare dacă ai avut masini pe numele tău īn străinătate. Există calculatoare pe net, poți calcula.

Leave a comment:

• Claubi77
    Junior Member

• Claubi77
    replied
    Salutare prieteni,Sint un (biban)....vă salut .Sunt fericitul proprietar de o Honda accord cl7 executive 2008 2.2 i-ctdi.Sunt prin Spania de vreo 20 de ani,īn primăvara m-am hotărāt să revin acasă...īntrebarea mea este cam cāt mă costă să īnmatriculez mașină,impozit și asigurare (una normala).Este o mașină pe care o iubesc mult,ar 203000 km,am cumparat-o in 2018 cu 5000E (a fost un preț bun ținānd cont că este un executive cu toate bunătățile pe ea).Vă mulțumesc tuturor.

Leave a comment:

• sorin2
    Junior Member

• sorin2
    replied
    Mașină īntreținută. Daună 50 000 -60 000lei , reparată, nepomenit nimic, dacă dorește cineva raportul, mp. https://www.olx.ro/oferta/honda-accord-IDegBGk.html

Leave a comment:

• Suspect
    replied
    https://www.olx.ro/oferta/vand-honda...tml#f78ba9c8ca ...accord in stare excelenta ..

Leave a comment:

• Jozsi
    Senior Member

• Jozsi
    replied
    O fi epava, ori a lovit covidul preturile, dar Type S Facelift 2011 la 7500 euro mi se pare prea frumos sa fie adevarat:
    https://m.olx.ro/oferta/honda-accord...l?reason=hp|cf

Leave a comment:

• titustoia
    Junior Member

• titustoia
    replied
    Mersi băieți. Domnul proprietar nu mi-a zis īncă nici cīnd fu făcută distribuția, nici cīnd fu schimbat lichid de trans auto, nici nu īmi dădu VIN-ul. Io zic pas, să iei mașină care nu știi ce necaz ți-a face taman nainte de frig și iarnă nu dă a bine. Parcă tot aș īncerca o Accord, fie ea și 2.0 150ps manuală īnainte să mă īndrept īnspre un IS250h, CLA, W176 sau alte șmecherii care mă tentează pe termen lung.

rhemyis
    Senior Member
    rhemyis O fi drept ce zici, eu nu-s pretențios, acum vreo trei ani am făcut un test drive la un Elantra și mi s-a părut rapid (venind de pe o cărămidă cu 60 de cai pe care o aveam atunci).

Leave a comment:

• sorin2
    Junior Member

• sorin2
    replied
    Daca te_or lasa discurile din cutie .... vezi tu pe unde scoti camasa .

Leave a comment:

• rhemyis
    Senior Member

• rhemyis
    replied
    Nu-ți imagina ca 190 de cai sunt mulți mai ales după standardele de azi, puterea și cuplul motor la un aspirat se obțin īn ture īnalte deci n-o sa te bage īn scaun dacă la asta te aștepți. Honda de obicei face motoare care livrează puterea liniar și n-o sa simți un mare boost de putere, mașina fuge de fugit dar tu n-o sa simți asta, plus ca trebuie să-i dai ture mari ca să-i vezi la treaba pe cei 190 cai sau cāti or mai fi rămas. Am mai văzut posesori de 2.0 diesel care spuneau ca rup pe genunchi motorul de 2.4 tocmai din cauza asta, pentru ca erau obișnuiți cu cuplul de diesel și li se părea ca benzinarul nu trage. Mașina asta parca sa zic ca am mai văzut-o ca ma tot uit din cānd īn cānd după Accord-uri 2.4 și e de ceva timp la vānzare, dacă vrei s-o schimbi după doar 1 an, sa nu ai ghinionul sa te īnsori cu ea.

Leave a comment:

• titustoia
    Junior Member

• titustoia
    replied
    Salutare,

Posesor de Civic 1.6 din 98-99 fiind, mă uitam la un posibil upgrade temporar, și am găsit asta. Proprietarul spune că are 300k km, și se cam vede pe uzura volanului și scaunelor.
    https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...p-IDe2kQg.html

La 2300 EUR n-ai mari așteptări, dar tot n-ai vrea să ai surprize neplăcute. O știți careva, sau vedeți ceva suspect? Aș lua-o „temporar”, aprox 1 an pīnă aș schimba-o cu alta (semnificativ) mai nouă; oarecum, vreau și eu să gust cum e cu 190 de cai (deși mi-o lua vreo 15l% īn oraș la iarnă).

Mersi
    titustoia
    Junior Member
    Last edited by titustoia; 19-10-20, 09:58.

Leave a comment:

• dacliber
    Senior Member

• dacliber
    replied
    corect, si eu sunt de aceiasi parere! sunt supraevaluate unele Honde pentru carte de service si presuri schimbate in reprezentanta. Treaba lor insa, nu suntem noi organism de reglare a pietei. Nu poti avea pretentia sa vanda toata lumea la pretul celei mai joase oferte gasite. Oricum, masinile foarte ieftine stau pe net cateva ore indiferent ce defecte au, nu sta nimeni dupa un client .Unii au capacitatea si banii sa transforme asa zise epave in masini functionale si altii le cumpara sa isi faca traba cu ele,
    dacliber
    Senior Member
    Last edited by dacliber; 11-10-20, 22:25.

Leave a comment:

Working...
X