Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deci faptul ca nu are este un bonus!

    Comment


    • Multumesc tuturor pentru clarificari. As mai avea o intrebare, in medie care sunt cheltuielile anuale pentru un motor mai mare de 2 litri? (Impozite, RCA, etc.)

      Comment


      • Cei de la Asko pot sa-ti spuna cu precizie dupa seria de sasiu ce tip de motor are masina si daca a avut filtru de particule sau nu.
        Tot ce trece de 2000 cmc (180 lei /an) are impozit substantial marit. Motorul de 2.2 are impozit de 864 lei/an.
        RCA este functie de varsta conducatorului auto, istoric si de capacitatea motorului, trebuie sa intrebi la orice chiosc ce face asigurari RCA si vei obtine o cotatie.

        Comment


        • În privinţa impozitului, el variază, fiind stabilit de fiecare primărie în parte. Pentru fostul meu Accord 2.4 plateam cam 780 de lei pe an în Bucureşti dar am aflat că în ţară se plăteau şi 900 şi chiar peste.
          '09 Honda Accord Sedan 2.4 i-VTEC A/T, Executive, Crystal Black Pearl
          http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/zagado26/

          Comment


          • Impozitul auto e fix nu difera la fiecare primarie . intre 2.201 cmc si 2.400 cmc – 864 lei. Ai reducerea de 10% daca il platesti pana in aprilie , de aia era gen 780 . Asigurarea este de la vreo 900- 3500 lei in functie de varsta, categorie B0-B8 . Pana in 30 ani fara categorie este aprox 1600 lei .
            Honda Accord CU2 - M/T

            Comment


            • Impozitul auto variaza de la un judet la altul. Tu in Arges ai plati vreo 1000 lei la motorizarea asta.

              Un exemplu extrem ar fi hibridele - la hibrid 2.0 in Bucuresti te costa 9 lei / an, pe cand intr-un judet ca Bihor cer de 10 ori mai mult.
              '08 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC

              Comment


              • Consiliul local decide reducerea aplicata la hibride, intre 50% si 100%. La Timisoara e 100%, Bucuresti 95% si adevarat, la Oradea 50% reducerea. Difera in functie de localitate, nu judet/municipiu.

                Comment


                • Salut băieți, sunt nou pe forum deoarece m-am hotarat sa achiziționez o honda accord 2009-2010 model executive, însă nu stiu ce sa aleg. Variante 2.0 benzina sau 2.2 diesel, manual sau automat. Precizez ca masina va merge mai mult in oras. As vrea cateva pareri si sfaturi daca se poate. La ce sa ma uit cand o voi achizitiona si de ce sa tin cont pe viitor. Multumesc anticipat.

                  Comment


                  • depinde ce anume doresti - sportvitate sau confort
                    la benzina 2.0 alegerea cutiei duce fie la una fie la cealalta si se cam exclud
                    vrei confort atunci AT
                    vrei control atunci MT
                    "Ethics. That's always so inconvenient."
                    Cal Lightman

                    Comment


                    • Prima mea Honda a ajuns la vanzare: https://hondafan.ro/forum/forum/mica...ccord-cl7-2007
                      2007 Honda Accord 2.0 M/T LS NHB
                      2008 Honda CR-V 2.0 M/T EX NHB
                      2000 Honda S2000 Berlina Black
                      http://www.hondafan.etp.ro/gallery/v/nolty/

                      Comment


                      • Oscilez intre https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...e-IDcHVlV.html
                        si https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...l-IDcZ0x7.html am gasit si automate, însă nu stiu nimic despre fiabilitatea acestei cutii. Pe care ma sfătuiți să o aleg?

                        Comment


                        • In sfarsit, cred ca am gasit accord-ul ideal in Germania si ma gandesc sa-l aduc in tara. Este vorba despre o Honda Accord Executive dar fara navigatie, motor 2.4.litri, fabricat in 2009. Am o intrebare catre posesori. Merita de cumparat o masina mai veche de 10 ani? si daca in 5 ani am sa vand masina aceasta cand va avea 16 ani, va mai valora ceva pe piata la aceasta varsta?

                          Comment


                          • Originally posted by Mariox View Post
                            Oscilez intre https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...e-IDcHVlV.html
                            si https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...l-IDcZ0x7.html am gasit si automate, însă nu stiu nimic despre fiabilitatea acestei cutii. Pe care ma sfătuiți să o aleg?
                            Eu sincer nu stiu cum este la Cu1/Cu2 dar la CL7/CL9 cred ca sunt cele mai bune cutii automate ever made si aici ma refer la fiabilitate. Daca tot vrei sa achizitionezi Honda Accord generatia 8 eu as cauta sa fie EURO 5. Altfel iti iei un CL7 tot cu EURO 4 si cu 3500 -4000 euro mai ieftin (minim).

                            Comment


                            • Originally posted by vilbasa View Post
                              In sfarsit, cred ca am gasit accord-ul ideal in Germania si ma gandesc sa-l aduc in tara. Este vorba despre o Honda Accord Executive dar fara navigatie, motor 2.4.litri, fabricat in 2009. Am o intrebare catre posesori. Merita de cumparat o masina mai veche de 10 ani? si daca in 5 ani am sa vand masina aceasta cand va avea 16 ani, va mai valora ceva pe piata la aceasta varsta?
                              Aici cred ca numai tu esti in masura sa stabilesti daca merita sau nu... Dar vis-a-vis de varsta, 16 ani este destul de mult pentru orice masina. Referitor la valoarea de peste 5 ia un exemplu din prezent cu Accord-urile din 2003-2004 si iti vei da seama care va fi valoarea. In plus depinde foarte mult de ce legi se vor da in continuare vis-a-vis de norma de poluare, taxe gen Oxigen s.a.m.d.

                              Comment


                              • Salut . Un sfat va rog . As dori sa cumpar o honda accord cu aprox 180 mii de km. Benzina ,2.0 ivtec model 2010. Intrebarea catre voi care deja sunteti posesori este: Merita ? Ma refer la nr de km. Masina a fost bine intreinuta cu revizii la asko si unic proprietar. Ce probleme ar putea sa apara? Pot merge cu ea pana la 300 mii fara mari probleme? Multumesc si astept sfaturi obiective

                                Comment

                                Working...
                                X