Nu te grabi, asa ai o sansa sa gasesti una cu adevarat buna! De obicei cele bune nu stau mult la vanzare chiar daca sunt ceva mai scumpe.
Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Salut! Stie cineva ceva de masina asta? Merci frumos! https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...rm#xtor=SEC-81Accord CL7 SSE 2.0 A/T
Ex - Accord CN1 Executive 2.2
Comment
-
Salutare, am decis oficial ca urmatoarea masina o sa fie un Accord, cutie automata, benzina. Si acum, incepe lista de intrebari7th gen sau 8th gen? Daca ar fi 7th gen, ar fi achizitia mai rapida (nu vreau sa fac credit, deci as strange inca vreo 2-3 luni depinde de pret). Ca design mi-e greu sa aleg, ambele imi plac foarte tare, desi 8th gen vad ca e o idee mai mare decat 7th.
Care sunt consumurile si toate nebuniile (rca, impozit etc, desigur pentru un "pensionar") pentru motoarele de 2.0 vs 2.4 pentru fiecare generatie ?
Ar fi mai mult masina de oras, probabil undeva la vreo 6000-6500 km anual, de aceea as tinde spre 2.0 sincer.
Pareri, opinii? Poate am fost vag in ceea ce vreau, dar sper sa iau o decizie buna cu ajutorul vostru.
Comment
Comment