If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cred ca majoritatea sunt soferi linistiti pe aici asta pana au simtit adrenalina la turatii inalte. Acuma lasand gluma la o parte, si mie imi pare oarecum rau ca nu mi-am luat direct un FN2. Si nu tine de faptul ca imi doresc sa merg constant cu 160-180 km/h, pentru ca pot si cu asta, ideea este sa ai parte de putere instantanee atunci cand ai nevoie, la 50 sau la 80 km/h, plus ca ai siguranta mult mai mare in depasiri. Cred ca astea sunt momentele care te fac sa devii euforic.
Sustin ideea lui vtin, asta doar daca nu iti iei masina si peste 1-2 ani vrei sa o dai. Si pentru a evita regrete ulterioare, eu zic sa faci un test-drive si cu un CU2. Ideal ar fi ca sa testezi CU1 si CU2 in aceeasi zi...
E ca si atunci cand citesti o carte, nu poti sa zici ca nu e buna pana nu ai citit si finalul.
Legat de statul de drept (sau nedrept) trebuie efectiv sa fii impacat cu ideea.
Oricum, bafta in alegere!
Nu am nimic de contestat la orice punct ai atins in postarea ta
La 140 kmph are fix 3000 de ture, poti avea conversatie decenta cu pasagerii sau sa asculti muzica in conditii ok. Evident, mai depinde si de calitatea asfaltului. Este o masina odihnitoare la drum lung, nu am avut aceeasi senzatie nici in A4 nici in Clasa C. Urmeaza sa o vand si nu prea imi plac alternativele care se incadreaza intr-un buget similar
Va salut, domnilor.
Vreau sa cumpar aceasta masina: https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...tml#dfa747c784
Ma poate ajuta cineva cu informatii...daca o stie, daca ii suna cunoscut numarul...orice informatie este binevenita. Ce ar trebui sa caut in mod expres la aceast model pentru a-mi da seama daca masina este in regula, sau nu.
Multumesc mult.
Salut!Daca mai esti interesat ma pot intalni eu cu vanzatorul si verifica masina dar si actele.Am vazut ca esti din Slatina si macar atat pot face si eu avand in vedere ce amabili au fost colegii cu mine
Va salut, domnilor.
Vreau sa cumpar aceasta masina: https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...tml#dfa747c784
Ma poate ajuta cineva cu informatii...daca o stie, daca ii suna cunoscut numarul...orice informatie este binevenita. Ce ar trebui sa caut in mod expres la aceast model pentru a-mi da seama daca masina este in regula, sau nu.
Multumesc mult.
In principiu daca compari km/dotari cu alte masini vei vedea ca e cu vreo 1500 sub ele. Si in paginile trecute am o vaga idee ca s-a mai discutat despre ea.
Multumesc frumos pentru raspunsuri si disponibilitate. Intradevar, incercarile mele repetate de a obtine fotografii de pe documentele de provenienta, caietul ori istoricul de service(si nu numai), s-au lovit de lipsa de cooperare a presupusului proprietar.
@Gabbi, din acest motiv nu am apelat la tine. Am vazut ca omul refuza sa-mi ofere informatii concrete care se puteau proba si nu puteam sa te fac sa-ti pierzi timpul. Raman dator!!
Imi pare rau ca, pentru moment, nu am reusit sa intru in acest club select...al posesorilor de Accord. O veni ea si vremea aia!!!!
Comment