Gabbi, mergi pe incredere pe 2.0 daca e CU1 sau CL7, nu te va dezamagi deloc. CU2 este putintel mai bine, dar nu e o diferenta care sa merite efortul pentru cele mentionate de tine. Eu as merge pe CU1 in situatia asta.
Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Gabbi View PostImi place mult CU2 si stiu ca motorul de 2.4 este perfect pt Accord insa vine la pachet cu ceva cheltuieli extra.ex Accord 2.0 ES M/T 2007 CL7
Accord 2.4 Executive M/T CU2 2008
Suzuki SX4 1.6 GLX 4WD 2008
Mitsubishi Outlander 2.3 Invite 4WD 2012
Comment
-
Salutare. Postez aici in calitate de fost posesor de CU1. Motorul are mai mult decat suficienta putere, iar AT-ul era o placere de a fi condus. Ciudat e ca au ales sa o faca in 5 trepte ( si manuala are 6 ) iar la drum lung simti ca vrea a 6-a. Dar acum depinde cat de mult mergi in afara. Pentru oras nu exista alta optiune in afara de AT. Eu am avut varianta Executive si acum tanjesc dupa scaunele alea ( diferenta mare de la cele de pe Elegance ). Revenind la puterea 2.0 vs 2.4, daca nu tintesti sa mergi constant peste 140 km/h ... 2.0 va fi suficient si nu vei simti niciodata ca nu poate face fata unei depasiri.
Iar ca siguranta ... eu am luat o caruta in plin noaptea la 95 - 100 km/h pe DN2 si am scapat doar cu ceva zgarieturi. Nu pot spune ca nu am avut noroc cu "carul" ca putea sa fie si mult mai rau ... dar rezista. ( asta in caz ca te aveai dubii referitor la siguranta )
Spor la gasit un model interesant. Vezi in Germania. Eu am ales un exemplar pentru un prieten...merge impecabil dupa 3 ani si ceva ( si nici reviziile nu le face prostu' la timp )'09 Honda Accord CU2 Type S A/T
ex. '10 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC M/T
ex. '09 Honda Accord CU1 Exec A/T
Comment
-
Sunt curios de doua lucruri:
- ce inseamna ca "simti nevoia de treapta 6" in cazul cutiei AT la drum lung? Intreb, pentru ca in treapra 5 la AT stai mai jos in ture decat in 6 la MT.
- care este diferentaa vazuta de tine intre scaunele de Elegance si Executive... in afara de piele si poate suportul lombar (nu sunt sigur daca cel din urma este sau nu prezent la Elegance).
Sent from my SM-G920F using TapatalkBMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5
Comment
-
E drept ca nu am facut o comparatie riguroasa cu varianta manuala, caci nu am condus decat foarte putin la un drive test inainte sa fac achizitia AT-ului. Pe autostrada dupa 140 simt ca ar vrea sa stea mai relaxata in turatii mai joase, eventual pentru un consum mai bun. Stiu ca motoarele de pe Honde se simt mult mai bine si interesant sus ... dar ma refeream strict pentru partea de consum ( mai ales cel indicat de CB ).
E drept ca nu am mai stat de mult intr-un Accord ( au trecut deja vreo 2 ani de la accident ) dar prietenul meu are varianta Elegance / Comfort si pot sa jur ca nu ma simt atat de bine in scaun cum ma simteam in a mea. Forma mi se pare putin diferita. Poate sunt eu nebun ... nu neg si varianta aceasta))
'09 Honda Accord CU2 Type S A/T
ex. '10 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC M/T
ex. '09 Honda Accord CU1 Exec A/T
Comment
-
Daca banii in plus la impozite consum asigurari etc, nu sunt o problema luati 2.4. Venit de pe Cl7 pe Cu2 pot sa va spun ca diferenta e mare. Chiar si asa nu va asteptati la o masina sport, e doar o limuzina mai sprintena. Cei 45 de cai se simt cu adevarat in ture sus si la viteze mari unde masina pleaca sensibil mai usor decat varianta de 2.0.
Cl7 este destul de sprintena si de agila in curbe, Cu2 nu exceleaza din cauza masei mai mari si a suspensiei orientate spre confort. Cred cu tarie ca dinamic Cl7 este peste Cu1 si daca avea cutie in 6 trepte se apropia periculos de suratele de 2.4.....
Comment
-
...pai scrie mai sus... CL9 MT are 6 trepte
Sent from my SM-G920F using TapatalkBMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5
Comment
-
Toate CL9 manuale au cutii in 6 trepte. Doar CL7 si automatele sunt in 5. De ce trebuie neaparat chilipir? De ce nu una OEM in stare buna la suma de bani corecta? Asa daca cautam numai chilipiruri...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk'02 Accord Type-R CH1 / '07 Accord CL7 Elegance / ex '10 Civic Type-R FN2 LSD / ex '14 C Coupe AMG
Comment
Comment