Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Corect, pre-facelift as merge neaparat ori pe masina lui ady_uaic, ori pe a lui KMR - in functie de preferinta (A/T sau M/T, respectiv de culoare)

Comment

• De masina lui KMR nu stiu sa fie de vanzare, dar stiu cum este in realitate: excelenta, fara niciun viciu.
      Deci sunt oferte excelente pe forum.

Comment

• singura problema la "anunt" vtin este ca nu corespunde cerintelor lui (2012+ si nr de km mai putin).
        '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
        Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• Vai, Ady, ce oferta e!!! Vai, vai, vai!!!
          Nu ai idee cat corespunde cu cerintele oricarui om normal, rational si... norocos.
          vtin
          Senior Member
          Last edited by vtin; 08-02-17, 16:49.

Comment

• Huh, ce activi sunteti pe-aici. Am mai activat o vreme pe forumul Mitsu :P momentan avand un lancer 1.6 si era/este muuult mai slaba miscarea, salutari lui Doc :P, nu ne stim personal dar si pe-acolo spunea lucruri si pareri pe care le citeam cu interes.

Revenind, am dialogat putin cu ady_uaic pe pm, dar as vrea ceva mai nou ...si ca nr de km si ca an de fabricatie. Nu contest sub nici o forma ca masina lui nu e minunata, intretinuta si ca merge exemplar.

Comment

• Citez ce am mai scris: "Accord CU e o masina extraordinara, dar incet incet depasita dpdv tehnologic - insa din punct de vedere mecanic n-as face griji."

Am luat un Civic Tourer 1.8 Lifestyle + ADAS + Honda Connect, nou cu 5 ani garantie. Sprintul 0-100km/h il face fix la fel ca Accordul 2.0 (care are cu 14 cai mai multi). Poti sa vezi jurnalul meu de bord pentru detalii, sau imi poti adresa intrebari in mod direct.

Daca ai noroc sa mai fie o bucata pe stoc, se aproape de bugetul tau (pretul de lista e 25-26.000 euro, dar e lichidare de stoc).

Comment

• E cu totul necesar sa fac o mentiune: daca am folosit cateva cuvinte mai mari, am facut-o pentru ca mi-as fi dorit cel putin una dintre cele doua masini. Nu e nicio urma de ironie in ce am scris!

Comment

• vtin, poate-ti e vreuna din ele predestinata
                  '08 Jaguar XF 3.0 V6 Premium Luxury A/T
                  Ex: 09 Honda Accord 2.4 CU2 EXEC A/T & '07 Honda Accord 2.0 EXEC M/T

Comment

• @Joszi - Am citit dinainte sa-mi fac cont aici cam totul despre Accord, inclusiv remarca ta, care chiar mi-a ramas in minte. Nu-s adeptul masinilor pline de gadgeturi sau chestii cromate ci al celor care merg bine si foarte bine. Inclusiv faptul ca ai ales Civic Tourer 1.8. S-o conduci sanatos si cu placere, nu-s impacat eu personal cu designul ei.

Am chiar un foarte apropiat prieten pe care l-am sfatuit sa-si ia Civic sedan 1.8 acum 2 luni. As putea foarte bine si eu sa iau unul - bugetul imi permite- daca n-as vrea sa fac o trecere ca si spatiu interior/confort cat si motorizare de la Lancer sedan spre ceva mai maricel.

Comment

• Era un Executive din 2012 cu ~60.000km la APAN Motors la 14.000 euro negociabil parca, dar a disparut in urma cu cateva saptamani dupa luni intregi pe OLX
                      Am vorbit cu cei de la APAN Braila si masina era deja data ... ma rog cineva daduse un avans pentru ea ..deci ghinion :P

Era un Executive din 2015 albastru din Bucuresti la 16.500 euro cu ~25.000km in toamna, cu 2 seturi de roti.
                      Da, aici am tatonat putin, chiar m-am intalnit cu proprietarul, am vazut-o, mi-a placut mult masina as fi luat-o imediat. Din pacate proprietarul mi-a comunicat ca momentan are ceva probleme personale incat nu se mai gandeste la vanzare.

Chiar le-am luat la rand :P

Comment

• Poate ?

https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...rm#xtor=SEC-81

Comment

• Thanks botz.

O sa ziceti ca-s carcotas )) dar daca n-ar fi fost break ...

Hai sa adaugam asta la cerinte. Doar sedan.

Comment

• Nu ai pt. ce !De gustibus ..
                            Bafta in cautari !

Comment

• La vecinii maghiari conform criteriile se gasesc doar 2.0 Lifestyle intre 15.000 euro (2012, 87 mii km) si 22.500 euro (2015, 4.500km)

https://www.hasznaltauto.hu/talalati...F88LE3CE/page1

Comment

• Merci Jozsi. Deci nu-s total deplasat cu bugetul relativ la masina cautata.

Comment

Working...
                                X