Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by bogdi12001 View Post
    Daca doreste cineva un accord cu istoric curat si intretinuta ok va recomand asta
    http://olx.ro/oferta/vand-honda-acco...tml#9ff2e1bffd

Masina a fost a mea cumparata de noua si am vandut-o pe la 50-55000 km. Km actuali sunt reali, omul are si masina de serviciu si masina nu a circulat foarte mult. La mine nu a avut accident si din cate stiu nici la actualul proprietar.
    Salutare ,

Sunt nou pe aici si proaspat posesor de Honda Accord 2.0 i-vtec an 2009

legat de masina asta de la Brasov, care inca este de vanzare http://www.bestauto.ro/honda/accord/...rce=publi24.ro

Eu am fost personal pana la Brasov dupa acesta masina, de vorbit cu proprietarul am vorbit de 5 ori la telefon si m-a asigurat ca nu a fost lovita. Am facut programare la test in Brasov si am plecat dimineata spre Brasov , m-am intalnit cu proprietarul si surpriza ,masina fost lovita frontal, se vede fara sa deschizi capota ca in stanga cade sub aripa iar in dreapta este peste aripa , bara schimbata(tot aftermarket) si spalatoarele nu merg , aripile capota sunt aftermarket si flambaza ca la balamuc , tragerul masinii este stramb (nu s-au mai chinuit sa il indrepte, radiatoare aproape ca ating motorul ) bara spate este gazata
    Cand l-am intrebat de ce nu mi-a spus ca e lovita la telefon mi-a zis ca nu si-a dat seama ca pana nu i-am aratat eu nu a vazut , ca asa a luat-o din Germania si ca a mers sotia cu ea .
    Nici nu m-am mai obosit sa o bag in test la cum arata masina.

Comment

• Originally posted by laurentiu olaru View Post
      Salutare ,

legat de masina asta de la Brasov, care inca este de vanzare http://www.bestauto.ro/honda/accord/...rce=publi24.ro

Eu am fost personal pana la Brasov dupa acesta masina, de vorbit cu proprietarul am vorbit de 5 ori la telefon si m-a asigurat ca nu a fost lovita. Am facut programare la test in Brasov si am plecat dimineata spre Brasov , m-am intalnit cu proprietarul si surpriza ,masina fost lovita frontal, se vede fara sa deschizi capota ca in stanga cade sub aripa iar in dreapta este peste aripa , bara schimbata(tot aftermarket) si spalatoarele nu merg , aripile capota sunt aftermarket si flambaza ca la balamuc , tragerul masinii este stramb (nu s-au mai chinuit sa il indrepte, radiatoare aproape ca ating motorul ) bara spate este gazata
      Cand l-am intrebat de ce nu mi-a spus ca e lovita la telefon mi-a zis ca nu si-a dat seama ca pana nu i-am aratat eu nu a vazut , ca asa a luat-o din Germania si ca a mers sotia cu ea .
      Eu asta nu īnțeleg... cānd știi ca omul īți vine de la x km sa vadă masina nu poți sa ii spui ca a fost lovita ... macar sa stii la ce sa te astepti. la fel īmi povestea alt membru de pe forum ca la fel a pățit cu cineva din Timișoara... felicitări pentru masina.

Sent from my S6 Edge using Tapatalk

Comment

• De-aia cine cauta Accord CL7 sa ia aminte la postul lui Dan P. Salvezi timp si banii si nu te complici inutil cu un samsar ordinar care seamănă cu bunul samaritean. Mai bine o Honda de pe HondaFan decat una de soție, amic, bunic, Germania, etc

Originally posted by Dan P View Post
        Daca e interesat cineva ma gandesc sa dau Accord-ul meu Sse 2008 2.0 benzina manual su cca 84.000 de km. Tehnic in stare excelenta nu necesita absolut nici o investitie. A trecut Itp-ul de curand cu supracontrol de la RAR. Optic are mici zgarieturi pe exterior.

Sent on the go thumb type. iApologize

Comment

• Este vreo diferența īntre SSE și executive la amortizoare sau scaune spre ex?
          Mulțumesc

Comment

• Originally posted by laurentiu olaru View Post
            Salutare ,

Masina nu este luata din Germania. Masina a fost a mea, cumparata de noua din fosta reprezentanta Honda Brasov (Virago).
            Eu am vandut-o la aproximativ 40-50000 km, nu mai imi aduc aminte exact, si in anul 2009 parca, o sa ma uit in acte in contabilitate sa vad mai exact.
            Din cate stiam masina nu a avut accident dar nici nu pot sa bag mana in foc ca nu a avut, eu m-am mai interesat la actualul proprietar din cand in cand de masina pt ca mi-ar fi placut sa o iau inapoi dar din lipsa de bani am renuntat.
            Oricum cat a fost la mine nu a avut nici un eveniment.

Comment

• Multumesc Thinker pentru apreciere! Si eu un postura de cumparator caut un chilipir insa piata imi dovedeste ca sansele sa gasesti masina ieftina si buna sunt fooarte mici. Pe o masina buna si eu trebuie sa sap mai adanc in buzunar insa cred ca asta se justifica pe termen lung.
              Bogdi din pacate Virago au fost niste mari tepari, asta fiind si motivul pentru care au pierdut reprezentanta Honda. Eu personal am vazut cum "fabricau" o carte de service la un CRV si asta fara nici o jena ca eram acolo. A fost si ultima mea vizita la ei. Se ocupau cu repararea si revanzarea masinilor dauna totala.

Legat de poze, pentru cei care mi-ati cerut, nu am uitat doar ca nu am ajuns lanparcare intre timp. Pana maine rezolv
              ....

Comment

• Nu cunosc detalii despre fosta Virago, am observat ca au fost persoane nemultumite de serviciile lor. Dupa cum am spus masina am luat-o noua, si ne-am vazut de 4 sau maxim 5 ori cat am avut masina la revizii.

Comment

• Originally posted by bogdi12001 View Post
                  Masina nu este luata din Germania. Masina a fost a mea, cumparata de noua din fosta reprezentanta Honda Brasov (Virago).
                  Eu am vandut-o la aproximativ 40-50000 km, nu mai imi aduc aminte exact, si in anul 2009 parca, o sa ma uit in acte in contabilitate sa vad mai exact.
                  Din cate stiam masina nu a avut accident dar nici nu pot sa bag mana in foc ca nu a avut, eu m-am mai interesat la actualul proprietar din cand in cand de masina pt ca mi-ar fi placut sa o iau inapoi dar din lipsa de bani am renuntat.
                  Oricum cat a fost la mine nu a avut nici un eveniment.
                  Asta mi-as spus mie proprietarul ca este al doilea proprietar si asa a luat-o din Germania si ca nu a vazut ca este lovita in fata pana nu i-am aratat eu. Pe acte sincer nu m-am mai uitat cand am vazut cum este masina , daca era o portiera sau aripa si reparata ok nu era o problema , dar de lovituri in fata/spate fugi mai ales ca are schimbate aripi ,capota si bara cu piese aftermarket care nu cad bine si flambeaza+ Nu incerc sa ii fac reclama negativa dar eu am batut bucuresti-brasov-bucuresti pentru masina aia si nu am primit decat un "imi pare rau, n-am stiut ca e lovita , multumesc de intelegere"

Comment

• Originally posted by Arkad23 View Post
                    Este vreo diferența īntre SSE și executive la amortizoare sau scaune spre ex?
                    Mulțumesc

Scaune:
                    Executive-ul are full piele
                    SSE-ul are piele doar pe margini; sezutul este din textil

Suspensie:
                    SSE-ul are suspensie sport (alte arcuri si am impresia ca si amortizoare)
                    I don't care about other cars , i just love my Honda

Comment

• Asta am vazut-o eu mai demult, era impecabila http://www.olx.ro/oferta/honda-accor...t-ID6kLNi.html
                      Numai ca s-a vandut la un pret mult mult mai mic decat se cere.acum pe ea.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Comment

• Da, aprox. la 11.000 euro daca nu ma insel. L-am si intrebat pe vanzator de unde pretul asta mic? "Se vrea vanduta repede"

Comment

• Aha. Si de-asta scrie "primul proprietar" in anunt...
                          "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

• Probabil se refera primul proprietar cu acele numere....

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
                            BMW 340i F30 | ex BMW 535d F11 | Honda Accord CU2 |BMW 118d F20 LCI | ex BMW 120d F20 | ex Peugeot 307 T5

Comment

• Nu īnțeleg de ce va complicați sa cumpărați de la samsari!
                              Eventual dacă īl pui sa aducă una la comandă, īnsă din proprie inițiativă, samsarul nu cred ca va cumpăra o mașină la prețul mediu sau mediu+ al pieței, deoarece nu mai poate plusa pe urmă. Teoretic. Poate mă īnșel, poate exista și samsari corecți, deși la cāți există, pentru a supraviețui...
                              Cānd voi schimba mașina, voi cumpara doar de la dealer serios (verificat cum sa poți: pe net, la fata locului, īntrebat cunoștințe, apelat la forum-uri), direct de la proprietar (la fel, după ce stai la doua vorbe cu el o poți sa iti faci o mica impresie, dacă e corect sau nu) sau, cel prefer, de la colegi de forum.
                              Spor la căutări!

sent with the speed of light

Comment

• Cea alba care s-a dat la 11.100E o stiu si eu, merita fiecare E. Acum proprietar e un samsar, se grabea sa o vand pentru ca pleaca din tara si l-am sunat in mai. Pentru Accord CU1 facelift cea alba din Constanta avea un pret corect(s-a dat din ce vad).

Comment

Working...
                                X