Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Salutare.
    Si eu sunt in aceeasi situatie. Ma tot uit de cateva luni bune dupa un Accord 2.0 sau 2.4 de prin 2009-2012. Ce a accelerat procesul (adica mi-am dat seama ca chiar vreau o Honda) a fost faptul ca i-am cumparat mamei mele saptamana trecuta un Civic VIII, 1.4 i-VTEC din 2011 si trebuie sa recunosc ca pe zi ce trece imi place tot mai mult masina aia. Felul cum se simte pe sosea, in curbe, cutia de viteze manuala, faptul ca e spatioasa si practica.

Asa ca in ultimele zile sunt in cautarea unui Accord, preferabil 2.4, perioada 2009-2012, de preferat executive.
    Am gasit anuntul asta pe autovit, am vorbit cu omul, vineri sau sambata ma gandesc sa ma duc s-o vad:

https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...tml#8a1b175872

Voi ce parere aveti de masina din anunt? Mi se pare mie sau e suspect de ieftina? Am vazut ca pretul pietei e undeva de la 9.000 - 10.000 euro in sus.

Comment

• Originally posted by Ahelis View Post
      Initial eram chitit pe Civic ala cu designul bestial de arata ca un ozn pe roti, [...] Dar am mai citit si ca nu sta asa de bine la suspensii, gen ca sunt foarte tari, deci erau parti proaste si la asta.
      Te referi la Civic X 5D? Ai mers cu unul?
      Eu am unul. Da, are suspensiile tari, dacă activezi modul Dynamic.
      La mers normal, CR-V mi s-a părut a avea suspensia mai dură decāt Civic-ul.
      Contează şi mărimea jantelor. Eu am jante de 17", cu jantele de 16" denivelările sunt absorbite ceva mai bine, īnsă are de suferit look-ul maşinii şi dinamica, jantele fiind din tablă.

Comment

• Originally posted by VisibleNoise View Post
        Salutare.
        Si eu sunt in aceeasi situatie. Ma tot uit de cateva luni bune dupa un Accord 2.0 sau 2.4 de prin 2009-2012. Ce a accelerat procesul (adica mi-am dat seama ca chiar vreau o Honda) a fost faptul ca i-am cumparat mamei mele saptamana trecuta un Civic VIII, 1.4 i-VTEC din 2011 si trebuie sa recunosc ca pe zi ce trece imi place tot mai mult masina aia. Felul cum se simte pe sosea, in curbe, cutia de viteze manuala, faptul ca e spatioasa si practica.

Asa ca in ultimele zile sunt in cautarea unui Accord, preferabil 2.4, perioada 2009-2012, de preferat executive.
        Am gasit anuntul asta pe autovit, am vorbit cu omul, vineri sau sambata ma gandesc sa ma duc s-o vad:

https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...tml#8a1b175872

Voi ce parere aveti de masina din anunt? Mi se pare mie sau e suspect de ieftina? Am vazut ca pretul pietei e undeva de la 9.000 - 10.000 euro in sus.
        Up
        Daca ma poate ajuta cineva cu o idee/parere, as fi tare bucuros. Ma gandesc sa ma duc maine sa vad masina si daca-i ok, s-o iau.

Comment

• Am fost astazi sa văd CU1 ăsta https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...tml#f59db402ff . Al 3-lea proprietar, amabil, cred că are cont pe aici. Mașina are probleme mari cu lacul/vopseaua, capota trebuie revopsită și īncă cāteva elemente. Parbrizul are 4-5 ciobituri de pietre. Uzura interiorului este ca la o mașină de 250-300 k km, īnvelișul schimbătorului nu mai există. Motorul și cutia funcționează perfect (īncă), deși am sesizat un cārāit scurt și mic la schimbarea treptelor din 1 in 2 ,in mers.(din ambreaj -probabil priza sau ceva ne-uns- nu din pinioane ) . Mașina mai are și celebra problemă cu bătaie la accelerare īn mers (se simte de pe la 20kmțh in sus) , probabil planetară ax intermediar rulment sau ceva. Proprietarul sa chinuit să o repare, eliminīnd din probleme ( discuri față noi cu placute folosite, și a demontat porfuzetele pentru identificare problemă bătaie- fără să o rezolve) . Celebrele plastice /deflectoare din lateralele parbrizului lipite cu silicon. Masina a fost revopsită complet la un moment dat, dar o cere iară din păcate.

Mi-a plăcut că are o dinamică ok, față de ce eram obijnuit, placă ușor de pe loc iar motorul nu dă semne că ar fi gātuit . Per total pare ok, dacă nu ar avea atātea probleme. Prețul e mare īn opinia mea. Nu cred că merită mai mult de 5000, sau 4500. Oarecum sunt dezamăgit, proprietarii nu prea au grijă de mașini, le dau doar apă pai și bătaie, apoi cānd ajung troace și e timpu le bagă la vānzare.

Comment

• 6000 de euro e un preț mic chiar și pentru un CL īn stare foarte bună dapai pentru un CU. Obișnuiți-va sa dați peste astfel de probleme la bugetul asta. Dacă e Honda nu īnseamnă că e indestructibila și trebuie sa meargă totul impecabil chiar și la o mașină de 10 ani. Mulți care nu au avut de-a face cu japoneze și vor sa treaca acum la una ca au auzit īn tārg ca japonezele sunt fiabile, sunt dezamăgiți de ce găsesc. E tot o mașină care rezista bine īn timp dacă e īntreținută. Asa ceva găsești de obicei la pasionați dar la un preț pe măsură. Nu toți ce dețin o Honda sunt pasionați de marca, pentru mulți e ca oricare alta mașină de care sa tragă pana cade după care sa fie vāndută.

Comment

• M-aș obijnui să am preț corect cānd cumpăr mașină uzată și cu probleme la care nu majoritatea īi dau de cap. Da na. asta e, cred că cer prea multe. Mai căutăm.

A, mai era ceva, Accord CU1 2.0 6MT are ambreajul subdimensionat, doar 215mm pentru o mașina de 1500 de KG. Nu vă stresați să forțati mașina că mai mult ca sigur va ceda. Spre exemplu o sărăcie de golf 4 1.6 16v 105 cai, are ambreaj de 220mm.
              sorin2
              Junior Member
              Last edited by sorin2; 03-10-20, 17:04.

Comment

• Că tot discutam de prețuri și estimări, ele pot fi găsite prin anunțurile vechi și expirate. Cl9 AT 6500e īn 2015 , acum 5 ani. Era valabila taxa, dar totusi. https://vand.ro/vand-honda-accord-2-...ata-18128.html
                Acum unii cer 6000 pe un Cl7 chel și vechi de 15 ani. Pe semne au īntinerit mașinile, iar noi nu știam .

Comment

• corect, si eu sunt de aceiasi parere! sunt supraevaluate unele Honde pentru carte de service si presuri schimbate in reprezentanta. Treaba lor insa, nu suntem noi organism de reglare a pietei. Nu poti avea pretentia sa vanda toata lumea la pretul celei mai joase oferte gasite. Oricum, masinile foarte ieftine stau pe net cateva ore indiferent ce defecte au, nu sta nimeni dupa un client .Unii au capacitatea si banii sa transforme asa zise epave in masini functionale si altii le cumpara sa isi faca traba cu ele,
                  dacliber
                  Senior Member
                  Last edited by dacliber; 11-10-20, 21:25.
                  ex skateboard, sosete flausate alunecatoare pe parchet, masinute de fier, tenisi Dragasani

Comment

• Salutare,

Posesor de Civic 1.6 din 98-99 fiind, mă uitam la un posibil upgrade temporar, și am găsit asta. Proprietarul spune că are 300k km, și se cam vede pe uzura volanului și scaunelor.
                    https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...p-IDe2kQg.html

La 2300 EUR n-ai mari așteptări, dar tot n-ai vrea să ai surprize neplăcute. O știți careva, sau vedeți ceva suspect? Aș lua-o „temporar”, aprox 1 an pīnă aș schimba-o cu alta (semnificativ) mai nouă; oarecum, vreau și eu să gust cum e cu 190 de cai (deși mi-o lua vreo 15l% īn oraș la iarnă).

Mersi
                    titustoia
                    Junior Member
                    Last edited by titustoia; 19-10-20, 08:58.

Comment

• Nu-ți imagina ca 190 de cai sunt mulți mai ales după standardele de azi, puterea și cuplul motor la un aspirat se obțin īn ture īnalte deci n-o sa te bage īn scaun dacă la asta te aștepți. Honda de obicei face motoare care livrează puterea liniar și n-o sa simți un mare boost de putere, mașina fuge de fugit dar tu n-o sa simți asta, plus ca trebuie să-i dai ture mari ca să-i vezi la treaba pe cei 190 cai sau cāti or mai fi rămas. Am mai văzut posesori de 2.0 diesel care spuneau ca rup pe genunchi motorul de 2.4 tocmai din cauza asta, pentru ca erau obișnuiți cu cuplul de diesel și li se părea ca benzinarul nu trage. Mașina asta parca sa zic ca am mai văzut-o ca ma tot uit din cānd īn cānd după Accord-uri 2.4 și e de ceva timp la vānzare, dacă vrei s-o schimbi după doar 1 an, sa nu ai ghinionul sa te īnsori cu ea.

Comment

• Daca te_or lasa discurile din cutie .... vezi tu pe unde scoti camasa .

Comment

• Mersi băieți. Domnul proprietar nu mi-a zis īncă nici cīnd fu făcută distribuția, nici cīnd fu schimbat lichid de trans auto, nici nu īmi dădu VIN-ul. Io zic pas, să iei mașină care nu știi ce necaz ți-a face taman nainte de frig și iarnă nu dă a bine. Parcă tot aș īncerca o Accord, fie ea și 2.0 150ps manuală īnainte să mă īndrept īnspre un IS250h, CLA, W176 sau alte șmecherii care mă tentează pe termen lung.

rhemyis
                          Senior Member
                          rhemyis O fi drept ce zici, eu nu-s pretențios, acum vreo trei ani am făcut un test drive la un Elantra și mi s-a părut rapid (venind de pe o cărămidă cu 60 de cai pe care o aveam atunci).

Comment

• O fi epava, ori a lovit covidul preturile, dar Type S Facelift 2011 la 7500 euro mi se pare prea frumos sa fie adevarat:
                            https://m.olx.ro/oferta/honda-accord...l?reason=hp|cf

Comment

• https://www.olx.ro/oferta/vand-honda...tml#f78ba9c8ca ...accord in stare excelenta ..
                              Honda Accord CU2 - M/T

Comment

• Mașină īntreținută. Daună 50 000 -60 000lei , reparată, nepomenit nimic, dacă dorește cineva raportul, mp. https://www.olx.ro/oferta/honda-accord-IDegBGk.html

Comment

Working...
                                X