Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Incredibil de ieftina parerea mea. In rest, modelul e ff ok insa recomand o verificare amanuntita tinand cont de pret.

Comment

• Spunea ca avut ceva lovituri fata si spate si masina e vopsita in totalitate pe Casco. insa nu a dat detalii asa ca ma abtin.

Comment

• Am gasit insa una ieftina si ingrijita dar cu km multi 240.000
        https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...tml#68a75fa502

Comment

• Eu iti recomand sa cauti alta marca de masina, ceva ce totusi iti permiti. Vad ca fugi dupa "ponturi" si observ ca asta e trendul in ultima vreme cand cineva vrea sa cumpere o Honda.

Comment

• Eu asa stiu ca Elegance NU are xenoane din fabrica (o fi fost lovita frontal?)... nici macar senzori de parcare.

Comment

• Pana la urma am batut palma cu aceasta
              https://www.autovit.ro/anunt/honda-accord-ID7GAxjC.html
              Am vazut-o, arata bine este ingrijita si este exact motorul pe care il vreau.
              Joi o sa platesc si o sa iau masina. Va scriu dupa ce o duc la o verificare si la un drive test.
              Am vazut 3 masini ieri si asta arata cel mai bine.
              Si ce credeti?
              Cum spun samsarii, s-a nimerit ca este a unui medic , in varsta, si masina nu prea a circulat.
              Este pe bune .

Comment

• Crezi ca un medic in varsta ar pune sigla de Type R pe volan? Sau mai degraba a fost sarit airbagul? In rest arata bine,verifica bine trapa daca nu cumva e ruginita (probabil e daca nu s-a dus dansuil explicit sa-o schimbe pe post garantie, dar nu mai incape in fereastra de schimb si te costa vreo 800 euro).

Comment

• Pai daca e medic ce sa fac? Este medic , cu diploma si este primul proprietar. cine o fi pus sigla nu stiu, probabil el, fiu, fiica cine stie.
                  trapa pare sa functioneze , o sa verific sa nu aibe rugina. Si mai avea in curte si un X5, ca doar e medic.

Comment

• Citeste mai multe aici despre problema cu trapa: https://hondafan.ro/forum/forum/hond...ugina-la-trapa

Comment

• E ciudat de ce la luneta are panoul bej iar restul masinii are panouri negre. Sau mi se pare mie?
                      ....

Comment

• Asa era si la Accordul meu din 2009

Comment

• Salut,
                          As dori sa aflu o parere despre aceasta masina:

https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...l#gallery-grid

Ce spuneti mai merita asa ceva, ce plusuri si minusuri are modelul?
                          Precizez ca nu am detinut o masina honda pana acum, astfel ca nu ma pricep la aceasta marca. Trecerea ar fi de la un vw passat 2008 highline, cu renumitele probleme la injectoare...Astept un raspuns din partea celor mai priceputi ca mine, referitoare la model si daca merita trecerea de la una la alta.

Comment

• Pe benzinara este tanc. Nu stiu cum se comporta dieselul de i-DTEC (mai nou, 150 cai putere), dar i-CTDI (140 cai) parca in afara de volanta nu prea avea probleme? Va rog sa ma corectati.

Comment

• Masina asta din link e una spre premium, destul de scumputa la intretinere as zice.
                              Nu cred ca poti pune baza pe parcursul declarat, dar daca a fost servisata in Ro si ii gasesti istoricul, e ok.
                              Dieselul asta e un motor cinstit, ori merge ori nu.
                              Daca suna bine, nu face fum si trage conform cuplului nominal, masina e tanc.
                              Atat doar ca pe langa diesel e si Euro 4 si asta nu e o chestie cu prea mult viitor, zic eu...
                              O splendida Honda CR-V 2008, 2.2 i-CTDi, Black Pearl, Executive, M/T

Comment

• Credeti ca pentru norma de poluare euro 4 se vor introduce taxe suplimentare sau chiar interziceri de a circula in ro in urmatorii 3-5 ani?

Comment

Working...
                                X