Vreau Accord - discutii, pareri, informatii pentru potentiali cumparatori

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Acel ornament se poate lua din dezmembrari si apoi lipit cu ceva. Eu l-am lipit la primul Accord. Acum nu am nici o problema. Legat de cutia automata nu am auzit nici eu de probleme. Posibil sa fie 1 la 10000, dar daca e sa comparam cu DSG-urile... Uleiul sa fie schimbat la timp si totul e ok (2 bidoane+manopera) Si filtrul la 2 schimburi si deja e foarte bine. E drept, e in 5 trepte, dar nu deranjeaza. Ca idee la orice mecanism care contine ulei si parti in miscare, trebuie schimbat (NU doar completat). In acest caz si la cutiile manuale. Daca nu ai preconceptii legate de cutiile automate, eu zic sa iei in considerare. Singurele masini care merita cutia manuala, in opinia mea, sunt cele spor (cu adevarat sport). In nici un caz o masina de talia Accord-ului.
    Legat de caseta de directie...e discutabila reparatia. Urmeaza sa vin si eu la Bucuresti sa incerc o reconditionare, problema e ca mi-e frica sa nu se piarda din senzatia fenomenala de acum. Vibratiile se manifesta oricum doar pe drum cimentat si pe drumuri accidentate.
    alexme24
    Senior Member
    alexme24 Din cate stiu eu tu ai avut CL, care are caseta hidraulica. Alta jucarie, mult mai rezistenta. De la CU si Civic 2006+ se folosesc casetele asistate electric, care sunt destul de problematice (cedeaza bucsa din partea dreapta si produce acest zgomot enervat, nimic altceva)
    '09 Honda Accord CU2 Type S A/T
    ex. '10 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC M/T
    ex. '09 Honda Accord CU1 Exec A/T

Comment

• T-Bone
      Senior Member
      T-Bone greseala mea scuze. M-am uitat in graba pe anunt si nu stiu de ce am vazut ca e tot CL

Comment

• T-Bone
        Senior Member
        T-Bone, te pot intreba unde incerci reconditionarea? Mai exact daca cunosti service-ul? Altfel, daca se poate, iti pot recomanda un service care se ocupa doar cu asa ceva, din cate stiu cel mai ok de la noi.
        Sincer, m-as bucura sa gasesc o masina ingrijita, atunci cutia mai putin conteaza daca e manuala sau automata.

Comment

• Sigur. Am avut ceva discutii cu Tureal (firma din Bucuresti). Am recomandarea de la un coleg de pe forum care a rezolvat o caseta de Civic VIII. Sunt deschis la orice solutie
          '09 Honda Accord CU2 Type S A/T
          ex. '10 Honda Civic Type S 1.8 i-VTEC M/T
          ex. '09 Honda Accord CU1 Exec A/T

Comment

• Incearca sa afli ceva despre Trami din Targoviste, eu am ajuns o data la ei, dar mi-au spus de la telefon ca sigur nu am nimic la caseta. Era vorba de Nubira tatalui meu, si intradevar asa a fost, era de la axul volanului. Mi s au parut foarte prietenosi si profi. Incearca sa gasesti/cauti pareri despre ei, chiar le poti da un telefon sa le expui problema si sa vezi ce iti spun.
            Am auzit ca ar fi cei mai buni in materie de casete...nu vreau sa considere cineva reclama, doar consider prin propria perceptie ca cei ce sunt oameni, merita recomandati.

Comment

• Are dreptate George. Si pe forum la reno, majoritatea se ducea la Targoviste, la trami si am auzit numai pareri bune.

Comment

• Salut. Cunoaste cineva masina de mai jos?

https://www.olx.ro/oferta/honda-acco...43133;promoted

Sunt interesat de un Accord 2.0 dupa 2012 de preferat automat, poate vrea cineva sa o vanda

Comment

• 2.0 VVT? O fi cu motor de Toyota
                  "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

• Buna seara, cunoste cineva masina asta sau a vazut-o cineva

Va multumesc
                    5 900 €: Vand Honda Accord 2008 Executive full option. Benzina/gpl (60l) in stare foarte buna, sistem gaz Zenit Pro - una din cele mai bune pe piata. Km reali si verificabili. - motor k24a3 2354cmc 190 cp - ...

Comment

• Hello. Nu am mai intrat de mult, si poate ma puteti ajuta. Unde gasesc discutie despre achizionarea de accord 2018, din state sau de unde se poate
                      2.0 i-VTEC 155cp 2006 A/T

Comment

• Originally posted by accord automat View Post
                        Buna seara, cunoste cineva masina asta sau a vazut-o cineva

Va multumesc
                        edit, scuze
                        "In theory, there is no difference between theory and practice. In practice, there is."

Comment

• Originally posted by MKYspeed View Post
                          Hello. Nu am mai intrat de mult, si poate ma puteti ajuta. Unde gasesc discutie despre achizionarea de accord 2018, din state sau de unde se poate
                          N-a prea fost o discutie ca iese prea scump si pot exista probleme cu omologarea. In plus nu poti sti ce norme Euro indeplinesc motoarele. De luat l-ai putea lua de mai aproape, din tarile arabe, din Rusia, din tarile cu -stan la urma. Sigur, poate se-nvredniceste Honda sa-l aduca in 2019 si in Europa, cine stie, 2.0T manual ar fi o idee de luat in seama si pentru mine.

Comment

• Hello. Ce parere aveti de masina asta: https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...ml#ec148c1ae3? Ei spun ca este din Romania, dar am o nalamurire. Modelul CU2 facelift Executive nu avea ADAS? Stiu ca prin vest nu aveau, dar in Romania avea cel putin modelul pre facelift. Multumesc!

Comment

• Originally posted by LiviuP View Post
                              Hello. Ce parere aveti de masina asta: https://www.autovit.ro/anunt/honda-a...ml#ec148c1ae3? Ei spun ca este din Romania, dar am o nalamurire. Modelul CU2 facelift Executive nu avea ADAS? Stiu ca prin vest nu aveau, dar in Romania avea cel putin modelul pre facelift. Multumesc!
                              Pentru asta suna la Honda si-ti spun ei ce-au comercializat la noi.
                              CU2 facelift Executive au variante de dotare diferite in functie de piata careia i s-a adresat. Ce sare in ochi e in primul rind navigatia. In al doilea rind Emisiile de codoi. 120g la motorul de 2.4 m-ar mira foarte. Probabil revinzator si, inclin eu sa cred, masina adusa de-afara. Pretul e cam sus dar masina e miam, miam. Mergi s-o vezi si te lamuresc actele ei.

LE - revizie gratuita inainte de vinzare? Hm, in Elvetia poate (cred ca e obligatoriu prin lege acolo). E oricum un biet cirlig comercial, o revizie costa nimic.
                              Io si Ea
                              Senior Member
                              Last edited by Io si Ea; 17-10-18, 13:03.

Comment

• Originally posted by Io si Ea View Post

Pentru asta suna la Honda si-ti spun ei ce-au comercializat la noi.
                                CU2 facelift Executive au variante de dotare diferite in functie de piata careia i s-a adresat. Ce sare in ochi e in primul rind navigatia. In al doilea rind Emisiile de codoi. 120g la motorul de 2.4 m-ar mira foarte. Probabil revinzator si, inclin eu sa cred, masina adusa de-afara. Pretul e cam sus dar masina e miam, miam. Mergi s-o vezi si te lamuresc actele ei.

LE - revizie gratuita inainte de vinzare? Hm, in Elvetia poate (cred ca e obligatoriu prin lege acolo). E oricum un biet cirlig comercial, o revizie costa nimic.
                                Multumesc. Da, oamenii nu prea stiu ce vand. Sigur sunt scoase din burta unele date. Ieri scriau 6+1 trepte la cutia automata ).

Comment

Working...
                                X