stiu, si mie imi place
Honda FR-V
Collapse
X
-
Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala !
ACURA & HONDA SUV FAN CLUB ROMANIA - http://daimyo.ro/index.php?action=forum
-
Originally posted by MGHIONU View Postam o honda frv din 2008, 100.000 km
Citeşte regulamentele înainte de a mai posta pe forum.CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
salut
m-am gandit. legatura poate fi ca unul care vrea sa-si cumpere un frv nou vrea un punct de vedere de la cineva care conduce de 2 ani / 100.000 km un frv. as putea sa-l lamuresc ce inseamna garantie "din bara in bara", asistenta honda in Romania, etc. Eu cand mi-am luat masina nu am avut "sansa" sa primesc astfel de informatii, la momentul dec 2007 fiind vandute in Romania (oficial) vreo 10 bucati - dupa spusele dealarului.
Oricum, scuze daca nu are nici o legatura.
Comment
-
Mă bucur că eşti dispus să dai cât mai multe informaţii despre maşina ta şi să-ţi împărtăşeşti experienţele cu alţi posesori de FR-V şi nu numai.
Mie îmi place enorm de mult acest model şi chiar mi-aş dori unul (diesel). Din păcate, a fost scos din producţie.
Te-aş sfătui să-ţi deschizi un thread personal unde să-ţi prezinţi maşina şi să discuţi acolo tot ce vrei despre ea. Uite aici, la "My Honda - Raritati": http://hondafan.ro/forum/forumdisplay.php?f=85 .
Dacă nu te descurci, te pot ajuta cu plăcere.
Baftă!
Originally posted by MGHIONU View Postsalut
m-am gandit. legatura poate fi ca unul care vrea sa-si cumpere un frv nou vrea un punct de vedere de la cineva care conduce de 2 ani / 100.000 km un frv. as putea sa-l lamuresc ce inseamna garantie "din bara in bara", asistenta honda in Romania, etc. Eu cand mi-am luat masina nu am avut "sansa" sa primesc astfel de informatii, la momentul dec 2007 fiind vandute in Romania (oficial) vreo 10 bucati - dupa spusele dealarului.
Oricum, scuze daca nu are nici o legatura.CR-V e:HEV
JAZZ GD1 CVT
Ex: CR-V RE6
Ex: RDX TB1
Ex: Civic FD1
Ex - JAZZ GD1
Ex - ACCORD Type-R
Ex - DEL SOL EH6
Comment
-
In tara noastra da, in restul Europei, situatia a stat mai bine, mai ales dupa ce s-a lansat si in versiune diesel. Numarul sigur pe care pot sa-l avansez e de aproximativ 110.000 unitati vandute pana in 2008.
O cifra ok pentru o masina de import si lipsita de o motorizare diesel in primii ei trei ani de viata.
As fi curios cum sta situatia cu Fiat Multipla.HONDA. The finest from Japan. Since 1963.
Comment
-
Salut!
Eu sunt unul dintre primii 10 care au cumparat de la dealer un FRV (in 2006). Masina a fost intr-adevar foarte ok ca si concept , dar din pacate au stopat productia lor. Poate peste cativa ani, o sa vedem exact ca la HRV o noua revitalizare a conceptului.
O zi buna,
Originally posted by MGHIONU View Postsalut
Oricum, scuze daca nu are nici o legatura.
Comment
-
Originally posted by hondatu View PostIn tara noastra da, in restul Europei, situatia a stat mai bine, mai ales dupa ce s-a lansat si in versiune diesel. Numarul sigur pe care pot sa-l avansez e de aproximativ 110.000 unitati vandute pana in 2008.
O cifra ok pentru o masina de import si lipsita de o motorizare diesel in primii ei trei ani de viata.
As fi curios cum sta situatia cu Fiat Multipla.Ex: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
Vezi de treaba man! Masina s-a construit 11 ani (dublu cat FR-V!!) si cel tarziu in tara mama trebuie sa se fi vindut de la bine in sus, avand in vedere ca n-a avut un concurent din productie nationala. Stim cum totii cum sunt italienii.
Urat in sus, urat in jos, practicul conteaza cand esti nevoit sa-ti iei un mini-van.HONDA. The finest from Japan. Since 1963.
Comment
-
Originally posted by hondatu View PostVezi de treaba man! Masina s-a construit 11 ani (dublu cat FR-V!!) si cel tarziu in tara mama trebuie sa se fi vindut de la bine in sus, avand in vedere ca n-a avut un concurent din productie nationala. Stim cum totii cum sunt italienii.
Urat in sus, urat in jos, practicul conteaza cand esti nevoit sa-ti iei un mini-van.
Oricum faceliftul era mai ok.
Sent from my SM-N910F using TapatalkEx: 06' Honda Accord 2.2 i-cdti
Current: '02 Peugeot 206 2.0hdi/ '10 Fiat 500 1.2L/ '02 Smart 42 0,6/ '07 Mitsubishi Outlander 2.0DiD
Comment
-
Originally posted by richie View Post
Comment
Comment