Turul Europei 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu numai Bavaria este frumoasa...Germania este fff frumoasa ca si tara, istorie, peisaje.
    Pacat ca nu ai facut o plimbare pe valea Rinului de la Rüdesheim la Koblenz. Geme de istorie bucatica asta de drum. Foarte multe castele, mai vechi si mai noi, ruine si locuite, podgorii etajate pe niste pante abrupte. Este superb.
    Alte orase care merita vizitate:
    - Trier (fost mare oras roman) f aproape de granita cu Luxemburg, cu amfiteatru fff bine conservat, Porta Nigra (cea mai bine pastrata poarta romana din lume si este intacta), Therme romane, castel, Domul din Trier, pod roman, etc
    - Kassel: are un castel cu un domeniu imens si statuia lui Hercules cu un joc de ape superb
    - Heidelberg, zona din imprejurimile Frankfurtului (Königstein, Fankelstein), Hamburg, Koblenz, Köln, Düsseldorf...
    - Freiburg care este in Muntii Padurea Neagra si e aproape de Basel.
    Majoritatea din cele de mai sus sunt numai in partea de sud vest a Germaniei. Scoatem Hamburgul si Kassel care sunt mai spre nord.
    Mare norocos ai fost cu Engleza. De obicei intreb daca interlocutorul vb Engleza si in marea majoritate a cazurilor am avut un raspuns sec: "Nein" sau uneori "Litäl".
    In Mallorca m-am simtit ca...in Germania. In orice magazin, lumea iti spunea Hallo, Guten tag etc si nici nu deschideai gura. Toate restaurantele cu meniu in 2 limbi: spaniola si germana. FFF putini vb engleza si destul de stalcit.
    Ai trecut prin Frankfurt si nu ai dat nici un semn de viata???? Bad boy...ieseam si noi la un Cico.
    My cars:
    2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC A/T
    ex.: 2007 Honda Civic Sport 2.2 i-CTDI M/T

Comment

• Sergiu, puteai sa faci in calatoria ta ceva in genul:

YouTube - Where the Hell is Matt? - realizat in 2006 de Matt Harding, sponsorizat de o firma de guma de mestecat! Are in prezent 15,748,428 vizualizari!!!
      YouTube - Where the Hell is Matt? (2008) - realizat in 2008, sponsorizat de alte firme, printre care si VISA. Filmarile au durat 14 luni, 42 de tari vizitate, fiind implicate mii de persoane. Are in prezent 31,375,823 vizualizari!!!

A venit apoi la Fora TV ca sa declare ca totul a fost un fals, ca a fost angajat de o companie de marketing viral Buzz!Brain (care de fapt nici nu exista), ca pozele au fost trucate in Photoshop, ca au participat roboti mutanti samd.. iar americanii l-au crezut..Aici e filmul, am crezut ca pic pe jos de ras: YouTube - Matt Confesses: Where the Hell is Matt? Video an 'Elaborate Hoax'

Dupa inducerea lumii in eroare, a venit la MacWorld Conference in ianuarie 2009, explicand lumii ca a facut misto la Fora TV: YouTube - Matt Reveals the Hoax is a Hoax at MacWorld

Tipul e super tare, a fost initial programator de jocuri... si-a dat demisia si s-a apucat sa calatoreasca in jurul lumii. In 2008, VISA a facut un spot publicitar "Travel Happy", prin care i-a sponsorizat lui Matt o parte din calatoria in jurul lumii: YouTube - Visa "Travel Happy" featuring Matt Harding

Si acum partea tare: in 2008, un nene roman s-a gandit sa-l imite... prin Bucuresti:

YouTube - Dansez pentru tine....de fapt, pentru mine

Sunt criminale videoclipurile astea de pe YouTube, urmariti-le pe toate ca merita!

Comment

• Am recitit cu drag azi la apropape 10 ani (WTF!?) acest thread...intre timp multe s-au schimbat...anii au trecut, au venit copiii iar o parte din visele pe care le aveam in 2010 (gen America) le-am materializat in formatie completa de 4. Inca o data cred ca ceea ce ducem /luam cu noi pana la urma sunt iubirile noastre ,aventurile/amintirile noastre. Salutari tuturor.
        http://www.hondafan.ro/forum/album.php?u=3153

Comment

Working...
        X